🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #10: от вторник до четвъртък, 20:00

• 112 604
  • 2 199
  •   1
Отговори
# 720
Ферай и Васил, ако кака Данка не й беше промила мозъка Joy

Скрит текст:

# 721
Ми снощи Ферито беше качена на рамената на бат Васко...пък не знам вие какво гледате...и питате как я докосвал...

# 722
  • Варна
Снощи беше пиян 😁

# 723
Заминаха ми чашите, усещам аз. Ама, ще ги изровя. Ако трябва, ще питам жената на Наум в ютюб канала за тия чаши.
Виктор на мен не ми е женствен визуално. Едно време, когато четях древногръцка митология, си представях Аполон горе- долу по начина, по който Виктор изглежда. Сега сигурно ще ми смеете. Маниерът му с жените не ми допада, но ако стои и мълчи, е голям хубавец.
Я дай снимка на тези чаши, чак интересно ми стана 😃

# 724
Роси е филмарка.Явно не е имала адекватни връзки, или връзка и си съчинява филми в които се опитва да вкара и другите.
Синтия била неадекватна на видеото. Извинявайте ама ако аз видя майка си да реди такива клишета ще умра от срам и криндж и ще се чудя накъде да гледам. Същото важи и за срещи с Виктороподобни. Та не знам кой е неадекватния.

# 725
На Росица откъде й дойде да му казва на Васил, ни в клин, ни в ръкав, че я поизпържил, той човека съвсем забрави за съществуването й , а тя си въртяла някакви филми в главата. За нея ще е най-добре да излезе от предаването и да си търси половинка онлайн, на живо хич не умее.
Ама тя в някакъв синхрон вчера обясни, че май не е тя първият му избор както си е мислела до тоя момент, а май е Косара! Тя не знае изобщо на кой свят е! Обаче какви очи въртеше и какви белтъци му мяташе на Васко като седнаха да си говорят, т.е. тя да му говори. А той я гледаше като квадрат. Laughing
Скрит текст:

А Ферай ми прилича на мишока от Рататуй
Скрит текст:

Забравих Клаудия - тя се държи все едно е седми клас. Нищо не може - ни женственост има, нито може да флиртува, ако ѝ откаже момчето, може и да го набие, така изглежда отстрани. А наистина се държи все едно са гаджета вече, ама Виктор не знае.

# 726

Избрал е най-лекото момиче, за да не се мо̀ри много. Още една двойка имаше по същото време на конче, май Виктор и Бранимира.

# 727
Скрит текст:
На мен ми се струва много различно това, което Даниела се опитва да проповядва от това, които съм слушала по разни редпилърски подкасти, включително такива с онзи престъпник АТ.
Те искат жената да ги гледа все едно са богове слезли на земята, да е зависима от тях финансово и емоционално, да стои вкъщи и да домакинства, докато те са на работа (то повечето от тези нямат реална работа, а водят измислени спорове с ОФ момичета или проповядват на себеподобните си, които обаче не са успели да се "издигнат" до водещи на пофкаст в ют) или се мотаят някъде навън. Жената да не излиза с приятелки вечер и май и когато и да е, да не се облича както тя реши, а както на тях им харесва и тн и тн. О, и да не ходи в колеж/университет, защото това са й най-плодовитите години и все пак трябва да се омъжи и деца да ражда на 20, къде е тръгнала да учи...

Докато Даниела разправяше, че няма да домакинства, а ще има помощница. Няма все още деца, не е омъжена. Каза много ясно, че ако някой мъж не е такъв, какъвто тя го иска, няма да му обърне внимание и да го приеме с недостатъци, които не й харесват и тн...
Та, нищо общо с редпълърските драми. Други драми са това. Неделчо нещо се е объркал. А и тези теории с енергиите също не идват оттам...

Да, Неделчо обърна внимание на това. Тя е взаимствала тия неща за женската и мъжката енергия, за валидирането. НО редпилърите искат тази жена трофей вкъщи да върти къщата, да гледа децата и т.н., докато Даниела иска тази част да я пропусне. И наблегна Неделчо, че Даниела шанс с истински редпилър няма.
Ами, ако наистина няма шанс с такива, това е всъщност много хубаво за нея 😂

Въпреки че не знам колко по-адекватни отношения една жена може да има с разни чичковци-паричковци, които гонят момичета на възрастта на дъщерите си... Възможно е такива хора да са толкова комплексирани, колкото и гореспоменатите редпил зомбита.

М/д, те повечето жени там имат и доста голяма разлика с Мартин - 7-8 години, че при някои и двуцифрено число... не са никак малко.

# 728
Аз да попитам, понеже няколко пъти се споменава, че Косара е от добро семейство. Те с какво се занимяват и тя от смесен произход ли е, че има монголоидни черти като от руските републики?

# 729
  • София
Чак сега изгледах епизода и не съм ви чела.

Оф, тая Любомира колко е неприятна. Супер гадни ноктаци има.Weary
Нападките срещу Даниела са от злоба и яд. Много са зле.

Посланията от майките бяха много хубави. Александра беше много сладка след посланието на майка си. Майката на Ивет сричаше с големия бял лист, толкова ли не може 5 приказки на дъщеря си да каже без да ги чете? Astonished Най - вълнуващо за мен беше посланието на дъщерята на Силвия. То май и за всички стана така, дори и за Мартин.

Очите са ключа към вътрешността ти Joy Joy Косара нещо се притеснява в компанията на Васил и много тъпо му отговаря.

Тая Роси баш в центъра на купона се сетила да търси обяснение от Васко, вместо да се весели, много депресарско. Да се отпусне малко, много е стегната.  Липсва и усет за адекватност в различни ситуации.

Мартина колко му е навита на Мартин. То е кълчене, то е чудо и накрая пак нищо. Много елементарна жена. Даниела седеше в периферията на купона.

Мартин и Виктор много се напиха. Много тъп облог към Васко и не вярвах, че ще им се върже. Изглеждаше ми по-стабилен. Не, че той не искаше да целуне Косара, но е тъпо по тоя начин.

Много е хубаво, че в този сезон гледаме партита, танци и музика, макар и доста дълги, вместо махленски свади и обиди между жените.

# 730
За мен най-шокираща беше разликата в тена между майките и дъщерите.
Понеже доста от момичетата влязоха в къщата вече с тен в средата на януари очаквах да им е по рождение.
Мислех, че модата със солариумите е вече отминала...
Или може би е от татковците.

# 731
# 732
Сега гледам епизода от снощи и съм на партито.
Едно не мога да проумея, как мъжете харесват такива балони като на АМ и Мартина, че и на Даниела?
За мен изглеждат ужасно, като залепени, супер криндж, нищо красиво и естетично не виждам, камо ли възбуждащо 😶

Не знам защо си го причиняват, но пък знам че представи им за красота са мега изкривени и не се виждат реално колко абсурдно изглеждат.

# 733
  • Бургас
Да, беше много обидно спрямо Косара да го направи така, и аз не вярвах, че ще послуша Мартин. А Мартин не знам дали нарочно или без да иска, но направи мръсно и на двамата. Алкохолът не прощава.

Направи ми впечатление Косара колко е елементарна. Едно и също повтаря по срещите, сякаш не може да води разговор. Не знам какво и харесва ,или просто му казват да я харесва.

От майките се пролича какъв е генът на момичетата и кои ще се запазят във времето.

# 734
И на мен реването ми дойде в повече. Мисля, че реакциите им бяха преекспонирани.
Купона беше за отдушник и нормализиране на емоциите

Последна редакция: чт, 17 апр 2025, 15:56 от lulu7

Общи условия

Активация на акаунт