🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #10: от вторник до четвъртък, 20:00

• 112 884
  • 2 199
  •   1
Отговори
# 510
Заминаха ми чашите, усещам аз. Ама, ще ги изровя. Ако трябва, ще питам жената на Наум в ютюб канала за тия чаши.
Виктор на мен не ми е женствен визуално. Едно време, когато четях древногръцка митология, си представях Аполон горе- долу по начина, по който Виктор изглежда. Сега сигурно ще ми смеете. Маниерът му с жените не ми допада, но ако стои и мълчи, е голям хубавец.

# 511
Не е свързано с тази вечер, но си мислех Мартин колко се в състарил за 2 години, след ИВ. Бохемският живот не прощава на никой. Каква любов, какви пет лева, само си прави реклама, ще си вземе хонорара и най- много да забърше някоя за 1-2 месеца/ вечери, и после кой откъдето е.
Васил днес се излижи с  целувката под команда.
Викторчо като се напие и става неудържим.

# 512
Мен пък ме изкефи облогът на ергените, сладки бяха. Нека се случи нещо в това предаване най-накрая, да се завърти тая фабула.

Васил ме изненада приятно как веднага откликна на предизвикателството. Но наистина беше криндж и урбулешката целувката. Ако си я беше изработил по-тънко, да я причака, да я примами, да си я прикотка, мац-пис-пис, щях да го призная.

Иначе разговорът между мъжете беше един път Grinning И обяснява много неща в историята на човечеството.

В: Що така ме засилИхте? 
М: Защото пинАхме малко и вече тряя сме в комара!

# 513
Александра беше с много странно сутиенче / или бюстие?/. При това няма какво толкова да покаже.
Така е. Тя с дрехите си супер много подчертава, че е плоска, а не знам дали това е за подчертаване.

Ивет, Бранка, Люба не са в категорията на надарените и напомпаните, но си имат нещо и подобни бюстиета им стоят секси. При Александра е мъка.

# 514
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Адриана (голяма хубавица) знае къде се намира и играе играта.
Сама днес си каза,че ако има привличане между Васил и Косара,тогава "да се вземат" и го каза с усмивка.
Тя,за разлика от други момичета не е там "НА ВСЯКА ЦЕНА" и не мисля,че може нещо да я бутне емоционално свързано с ергените.
За мен Васил си подхожда много повече с нея,отколкото е Косара,но вече на всички ни е ясно кой избира.

Ако Косара разбере,че я целунаха заради провокацията,а не защото Васил много иска (той сам си каза,че е много рано) + солидно количество алкохол, смятам,че е редно да си тръгне сама с достойство,защото нали ни се представя като много принципна, разумна, бла бла..

# 515
Косара ще си тръгне с Мартина, нали се видя от промото Joy

# 516
  • here and now
Ще е интересно и Васил на свой ред да бъде откровен и да си признае, защо я целуна.

# 517
Пуснах си пак срещата парти в къщата на ергените преди да си пусна днешния епизод.
Противно на повечето, аз смятам, че между Мартин и Анна Мария имаше химия в басейна. На няколко пъти изглеждаше аха-аха сякаш ще се целунат. И на мен ми беше сладко как на синхрон каза Мартин колко е готина, но колко и проклета и как е същата като него.
За мен от всички жени там, тя е най-подходяща за него. И биха могли да имат една супер емоционална връзка. Да, ще се карат, ще бъдат на моменти като куче и котка, но ще могат да се разбират перфектно един друг. И за мен Анна Мария ако не влюбена, то е мноооого яко хлътнала. Дано след предаването не се постави в позицията на Йоана да бъде използвана от Мартин за f*ck buddy. И противно на мразенето тук, аз смятам, че зад грубата фасада е много чувствителен, раним човек и като обича дава страшно много.

# 518
  • София
Днес, на срещата / преди партито/, ми се стори, че Косара не харесва много Васил. С очи флиртува, но с тяло се дистанцира. Харесва й да е избраната, но любоФ… И като капак - целувката 😉 Пак добре, че не си избърса устата 😂
После Даниела била фалшива - да, фалшива е, играе си играта, но не е единствена.

# 519
  • Пловдив
Е, ама и ние нямаме угодия...едната показвала цици как не я срам, другата плоска била какво е туй бюстие 🤣
Всеки носи каквото има/ си е направил. Май само тук /географска ширина/ е още манталитетът да се коментира кой как е облечен.

# 520
Днес, на срещата / преди партито/, ми се стори, че Косара не харесва много Васил. С очи флиртува, но с тяло се дистанцира. Харесва й да е избраната, но любоФ… И като капак - целувката 😉 Пак добре, че не си избърса устата 😂
После Даниела била фалшива - да, фалшива е, играе си играта, но не е единствена.
Същото видях и аз. Много се преструва. Пък друга била фалшивата.

# 521
Ана Мария да я бяха изгонили както Елвира същите номера

# 522
Мартин с Даниела и Мартина някак се вдетинява, регресира емоционално, става един такъв сладък и мек, гальовен и умилкващ се. Като котарак или дете, което се е научило как да очарова възрастните, хем лукаво, хем отчаяно и напълно искрено търсещо любов и внимание.

Докато с АМ става много по-мъжествен, забелязах го миналия епизод. До нея стои твърдо, авторитетно, но не като партньор, а като бащинска фигура, покровителстващо някак. И да, в басейна имаха истинско сексуално напрежение, което малко инцестно ми изглеждаше в контекста на всичко това. Но с Даниела и Мартина не съм забелязала такива искри.

# 523
Сега Косара с чиста съвест може да отиде да целуне Марто и Виктор и да каже, че се пошегувала Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 524
Сега Косара с чиста съвест може да отиде да целуне Марто и Виктор и да каже, че се пошегувала Stuck Out Tongue Closed Eyes
Ако Виктор не избяга с писъци 😄

Общи условия

Активация на акаунт