🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #10: от вторник до четвъртък, 20:00

• 112 921
  • 2 199
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Логично е майката на Александра да има по- добър български.
Тя самата има доста лош подбор на дрехи предвид физическите данни.

# 496
Леко анорексична ми е Александра и има широка челюст.

# 497
Скрит текст:
Бръкна с наглостта си, не със смелостта си. Бръкна с това, че хиляди семейства имат по една такава Данка, нагла любовница, изискваща и нагло омайваща мъжа в семейството. Бръкна с това, че повечето сме с по 2 висши образования, драпаме в  живота, доказваме се на идиоти, раждаме по 1- 2 деца минимум, работим на поне 1-2  работи за отскок, въртим домакинство, отговаряме за хора и накрая ей я Данка!
С женската си енергия ни се смее на "тъпия" мироглед и си лежи, брои хилядарки и само чака да станем на 45 години да ни изгони Мъжа, за да я валидира изцяло. Може би за ей такива дребни неща сме се подразнили, знам ли
Извинявайте, ама наистина вече започва да става очевидно, че половината хейт по Данка (ок, не е целият!) е от жени, които мислят, че са се продали евтино. Любовницата е на мъжа, а мъжът е избор на съпругата. Малко отговорност за изборите не е излишна.
Не споделям философията на Данка, много пробойни виждам в това “ти плащай, пък аз присъствие”, но хайде да бъдем честни за хейта.
Няма какво да поемаме отговорност, описвам какво виждам масово около мен, не в моят случай, спете спокойно..
Да, ясно че за приятелки и познати говорите, а не се чувствате застрашена вие самата… че чак пък и отговорност да поемате е абсурдно. Но пък не знам кой се вживява, щом наричате избора на тези жени “идиоти”.
За мен мъже като хепимен, които имат всичко в живота и стигат до услугите на Данка, са си идиоти, в прав текст го казвам  Simple Smile

# 498
  • # супернатурална #
Щеше да е прекрасно, ако можехме да обвиним даниелките за разтогването на браковете, да струпаме малко дървета и да се отървем от тях. Но! От моите наблюдения:
Един брак даде фира заради образована и градяща кариера колежка. Друг заради неатрактивна нематериалистка. Два заради изневери на жените Grinning. Само един заради тунингована мадама. По мое мнение, всеки от изневеряващите си го търсеше, не е като да е било злоупотребено с него Grinning
Хепиуомън, ти ли си? (шегичка Grinning)

# 499
Казвала съм го и преди - в Адриана има нещо фалшиво. Но не мога да определя какво? Някой да вижда нещо подобно?

# 500
Казвала съм го и преди - в Адриана има нещо фалшиво. Но не мога да определя какво? Някой да знае какво?

Малко ми е роботизирана през повечето време, но може такъв да ѝ е маниерът, не знам.
Учудих се, ме прие толкова леко предпочитанията на Васил към Косара, мислех, че ще има повече драма, но може и да е, защото беше пила

# 501
  • София
Професионално изкривяване

# 502
Казвала съм го и преди - в Адриана има нещо фалшиво. Но не мога да определя какво? Някой да вижда нещо подобно?
Излъчва известна лукавост и самодоволство. Особено когато се усмихне понякога.

# 503
В Даниела имаше някаква искреност, докато   целуваше Мартин, прав е да се чуди. Може да си е мечтала за принца и после да се е объркало нещо с тези енергии. Тя и жените в къщата ще обърка с тези валидации. Разбрали-неразбрали и ще се валидират.

# 504
  • София /Абсурдистан
Александра беше с много странно сутиенче / или бюстие?/. При това няма какво толкова да покаже.

# 505
Аз да питам за това момиче, Синтия, харесва ли я някой и на кого е, нещо съм изпуснала...

# 506
Всички бракове дали фира заради изневери, дават фира от 'лабави гащи и слаби ангели. Верно, че понякога има и сериозна причина в партньора, за да разхлабиш гащите другаде. Но там основно е заради това, че на хората не им се занимава да разговарят и да се изясняват, и предпочитат да си търсят щастието като почнат наново.

# 507
Професионално изкривяване
Наистина има малко търгашки маниер - да успи клиента “и ти си прав, и ти си прав, имам пакет само за вас само за 9лв 99ст, само, ако желаете разбира се”. Понякога гледа настрани сякаш да провери как напредва опашката.
Излъчва известна лукавост и самодоволство. Особено когато се усмихне понякога.

# 508
  • # супернатурална #
Всички са фалшиви. А фактът, че работи "астроложка" и взима пари на хората за да ги лъже...в на Даниела книгата вероятно може да се открие повече истина.

# 509
  • София /Абсурдистан
Понякога не може да говориш с някой, който не иска да говори с теб. И това трябва да се отчита.

Общи условия

Активация на акаунт