🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #10: от вторник до четвъртък, 20:00

• 112 538
  • 2 199
  •   1
Отговори
# 750
  • София
Хахахаха, тази страница има много точни попадения, развесели ме.

Виктор за пореден път показва, че не е особено умен. Оставането сама не е толкова просто свързано с това, което показва огледалото.

По мои наблюдения сами остават по-скоро най-красивите жени с високи претенции, неизиграли си картите добре навреме. По-грозноватите се женят по-млади и имат деца. Може би защото не чакат принца на бял кон.
И аз така мисля, има някакъв чар, но капацитет и опит - почти нулеви.

Зависи, има много красиви жени, които нямат подобно самочувствие и имат много здрави отношения. Индивидуално е всичко, от характер, възпитание, от това какво искаш да преследваш в живота - дали да създадеш семейство, дали да е кариера и семейство. Всеки гони различни ценности. Имам приятелки, които на 24 - 25 родиха, вече имат и второ дете, имам и такива, които на тази възраст предпочитат да пътуват, да опознават и да грабят от живота.

# 751
Епизодът вчера започна потресающо с тези ревове.
Все едно сме на панихида, у-а заложници, а не си говорят хора, които са си близки и – за Бога, не са се виждали от има-няма сигурно месец, защото снимките са започнали по-рано и са вече приключили. А и какво ни интересуват нас семейните им отношения?! Що за тъп пълнеж и сценарий?! К-о-ш-м-а-р!
А това с четенето от листчета като лица по гражданското състояние в брачната зала сцепи мрака от неудобство.
Коя майка говори така с детето си и сипе подобни клишета?
Сигурна съм, че тези "стихчета" ги е писала дърварката психарка. Точно в неин стил звучаха. Заучени фрази, безсмислени, общи, неловки, ....
Естествено, че тя ги е писала. С изключение на две три лични неща към клишето спрямо адресата на поредния речитатив, стилът бе еднакъв и високопарен. Особено от устата на жени, които по принцип не говорят така и се изказваха с напрежение."Обичам те безкрайно!" се повтаряше също.
Но имаше нахакани майки, които бяха останали извън образа на служителката по ритуалните обреди, и посланията им личаха, че са самостоятелни.
Родителката на Ана Мария беше с много лично и твърдо заявено послание.
 На Ферай майка ѝ пък се измъчи горката, докато изрецитира несвойствените ѝ писания, чак се изпъваше назад. Сигурно пет дубъла са направили.
Изкуствени драми.

# 752
Васил най-добре щеше да отиграе ситуацията, ако им беше казал, че има желание вече да целуне някое момиче, но не и да го прави след предизвикателство, защото после гледайки предаването, момичето да не остане с наранени чувства /че е целунато заради облог/. Голяма работа, че няма да влезе в техния кръг на доверието /имах чувството, че гледам филма "Запознай се с нашите" с Робърт де Ниро и Бен Стилър - там по същия начин си говореха и наблюдаваха Grinning/, той не е влязъл да си намери приятел, а момиче. Изложи се Васил. Интересно ми е ако Косара не е научила в предаването за облога, сега като гледа предаването как се е почувствала?
Мартин и Виктор имитираха точно жестовете от филма ''Запознай се с нашите''.  За целувката тартор беше Мартин. Виктор просто пригласяше на батко си, барабар Петко с мъжете. Васил не може да се отпусне, знае, че го снимат камери и през повечето време се държи като дървар. Може би не е такъв в реалния живот. Срещата му с Косара беше пълно фиаско. Той й казваше нещо, тя потвърждаваше и клатеше самодоволно глава. Васил има някакви симпатии към Косара, но тя към него не. На нея просто й харесва тя да е избраната, предпочитаната, да флиртуват с нея, да я обграждат с внимание, да се сипят комплименти. Не е емоционално интелигентна категорично. Просто е една по-екзотично изглеждаща жена, която залага на външност. Друго в нея не виждам. Скучна, предвидима, самовлюбена и не особено умна.

# 753
Ох, Роси точно с това изтощително говорене дразни…кажи си бе, кажи си.

# 754
Ами, да приключва вече, то е ясно.

# 755
  • някъде другаде
На среща - Косара , Бранимира и Даниела. Другите освен да събират багажа и да си тръгват.

# 756
Оф, айде пак. Писна ми, честно. 1 месец така ли ще я караме? Баси. То вече да му писне на човек и да обсъждаме пари и държанки.

# 757
Анна-Мария като ги разбира толкова нещата що не почне да се държи като жена?

# 758
Ох, тези супер изрязани бански (като на Ивет) ми бъркат в здравето… Или сложи нормален бански, или се печи топлес. По-добре от една лентичка плат. Ужас.

# 759
Що не седнаха да хапнат една шкембе чорба, тамън да разберат дали и с чеснов дъх и махмурлук са един за друг.

# 760
Уффф.Аман вече,толкова е безинтерестно.
Не мога да я гледам Косара,толкова ми е простовата,а това нейно самочувствие е дразнещо.

# 761
  • София
Пак Косара и Даниела. Всеки ден едно и също, сериозно започна да ми писва. Смятам, че е пропуск от страна на Ники Николов да не държи ергените да канят и останалите момичета, за да могат да се опознаят, а и за да се запази малко интересът. А сега отдавна всичко е кристално ясно и няма никакъв съспенс.

Даниела изглежда като избягала от цирка.

# 762
Няма ли най-накрая да видим Даниела или Косара на срещи с ергените?

Последна редакция: чт, 17 апр 2025, 13:25 от Lilly_85

# 763
Дани и Мартел ще загубят и Мартел ще носи джипси аутфита ( нещо като афтър парти на сегашния... индийски "костюм" на дамската част от двойката).
Роси и Ивет имат много хубави крака и изглеждат чудесно по бански.

# 764
Най-после дадоха думата и на Алекс. Ето това е криндж - девойки, отишли за последователи коментират истиски ли са чувствата на фаворитката.

Васил сега ще се извинява за прибързаната целувка.

Общи условия

Активация на акаунт