🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #10: от вторник до четвъртък, 20:00

• 112 548
  • 2 199
  •   1
Отговори
# 705
Щеше да има време, ако беше на 15. 25 години съвсем не са малко и на тази възраст малко или много повечето хора са си с "постоянния" характер.
Много точно ставнение. Аз бях като Роси в гимназията, покрай първите си гаджета / любовни интереси. “Хубава ли съм? Харесва ли ме? Ама наистина ли ме харесва? Сега защо си говори с Х, вместо с мен? Явно нещо ми има - какво да направя? Ще се разплача.”

Не знам, може би не е имала гаджета и не си го е изживяла. Но на 24 е късничко за тези първи емоции.

# 706
  • Обран бостан ;)
Скрит текст:
Щеше да има време, ако беше на 15. 25 години съвсем не са малко и на тази възраст малко или много повечето хора са си с "постоянния" характер.
Много точно ставнение. Аз бях като Роси в гимназията, покрай първите си гаджета / любовни интереси. “Хубава ли съм? Харесва ли ме? Ама наистина ли ме харесва? Сега защо си говори с Х, вместо с мен? Явно нещо ми има - какво да направя? Ще се разплача.”

Не знам, може би не е имала гаджета и не си го е изживяла. Но на 24 е късничко за тези първи емоции.

Късно било ? Не се излагайте. Какво искате ? Да ги плющи по 1000 на ден като оная Филипс. Май и тя беше на 24.

# 707
А Виктор хора- едно не разбирам. Любомира уж е много нахакана, винаги с мнение, отсичаща, раздава го много сериозна. И тук идва Виктор. Вижда един льольо буквално, незнае пиян ли е, трезвен ли е, целува ли му се, жени ли му се, живее ли му се. Прозвуча като обида, но не е, защото той има сигурно много добри качества, но всичко е една бърканица, има ли ги, няма ли ги, ще порасне ли или ще се обърка още повече…. Още повече Люба вижда едно женствено поведение, маниери , което грам не кореспондира с това, което тя заявява. И се хвърля да го прави мъж Виктор? Това не е ли сценарий?

# 708
Извинявай, ама на 24 да са ти първите интеракции с мъж си е късно по всички параграфи.

# 709
Е те пред очите ти двама я отхвърлят, ти питаш кой щял.
Тези точно са в графата "цял живот без мъж да остана" 😃

Последна редакция: ср, 16 апр 2025, 14:27 от Catfish

# 710
Аз не разбрах Любомира защо му бягаше на Виктор през цялото време.Какво целеше с това?
Да не се издавали пред другите, колко твърда двойка били.😄
Твърда двойка с резервата, която да не забравя да се къпе за Виктор Grinning
Като я целува сякаш го прави ученик, за да се похвали на батко си Мартин. Никакво чувство. Механично. Даже сякаш себе си целува.

На Клаудия пък обясняваше как не обича да се целува пред другите.
Сякаш бяга от жените този мъж. Нездрава сексуалност. И Клаудия, обърканата, със странно преекспонирата (фалшива) сексуалност, и тя кима "точно така, точно така".
И не казвайте, че е много зряло да не искаш да се целуваш пред другите. По принцип да, но де факто, той такива социално странни неща прави постоянно, че много ме съмнява това точно да е от зрялост.

Последна редакция: ср, 16 апр 2025, 14:32 от Linda*kiss

# 711
Скрит текст:

Късно било ? Не се излагайте. Какво искате ? Да ги плющи по 1000 на ден като оная Филипс. Май и тя беше на 24.
Предполагам Роси и Филипс не са единствените варианти или ... ? Rolling Eyes

И тук не говорим да ги плющи, а да има елементарно самоуважение, което няма нищо общо с бройката.

# 712
Епизодът вчера започна потресающо с тези ревове.
Все едно сме на панихида, у-а заложници, а не си говорят хора, които са си близки и – за Бога, не са се виждали от има-няма сигурно месец, защото снимките са започнали по-рано и са вече приключили. А и какво ни интересуват нас семейните им отношения?! Що за тъп пълнеж и сценарий?! К-о-ш-м-а-р!
А това с четенето от листчета като лица по гражданското състояние в брачната зала сцепи мрака от неудобство.
Коя майка говори така с детето си и сипе подобни клишета?
Сигурна съм, че тези "стихчета" ги е писала дърварката психарка. Точно в неин стил звучаха. Заучени фрази, безсмислени, общи, неловки, неуместни, неестествени.
Като спряха да реват и смениха сюжета чак ми олекна.
//
Партито беше топа. Много се смях и им се кефих.
Викторчо изплиска яко, но беше готин. Размаза сеее на хайверр.
Тази Любка голямо преиграване – то са дърпания, пазения, никой да не разбирал. Какво да не разбира бе, Любке? Всички знаят всичко там. Лоша импровизация. Не ѝ се получи.
Бате му Марти парти отпусна душата, чашата и затъркаля приказката. Беше готов за тройката, ама пусти камери.
Васил как я засмука тази Косарка, щеше да ѝ свали фасетите.
Но бяха готини. Макар тя да е много скучна флиртаджийка, повтаря едно и също и мяца само - нали, да, мени, аз, хихихи.
//
Роси пак се обяснява.... Абе, тропни му малко с крак, влез с категоричност, отнеси го. Не търси да му угаждаш. Няма да станат там нещата.
//
Клодил леко фърчи по върбите – струва ѝ се, че вече има връзка с Виксъна, но май само тя си мисли така. Неадекватна е, иначе не е лошо момиче, но ми се струва вкопчваща се и обсебваща.
//
Чакам с нетърпение и аз да ги поразредят, че чак ми е неудобно вече за Ивет, Синтия, Ади, Александра и онова пищящо насекомо Ферарчето.

# 713
Синтия действително е много красиво момиче.Не знам защо никой ерген няма интерес към нея.
Защото им и над нивото. Мъжете това не го харесват много.

Над кое? Joy

Синтия е толкова скучна и неадекватна (особено като започне да мига на парцали и да върти тая глава наляво-надясно), та сигурно затова не я харесват. Дори докато течеше видеото с майка ѝ, пак въртеше глава и очи като невменяема. Дори Роси, Ивет, Александра, Алекса ми изглеждат по-тавряс от Синтия.

# 714
  • Обран бостан ;)
Скрит текст:
Скрит текст:

Предполагам Роси и Филипс не са единствените варианти или ... ? Rolling Eyes

И тук не говорим да ги плющи, а да има елементарно самоуважение, което няма нищо общо с бройката.

Самоуважение се формира трудно. Първо трябва да се научиш да губиш (откъде ли знам Wink ) после малко по-малко ще навакса.

За кой ли път казвам - трябва и друга среда, не Ергенът. Ако го премисли и приеме като жизнен опит ще и се получи.

Аз лично съм спокоен за нея.

# 715
Васил най-добре щеше да отиграе ситуацията, ако им беше казал, че има желание вече да целуне някое момиче, но не и да го прави след предизвикателство, защото после гледайки предаването, момичето да не остане с наранени чувства /че е целунато заради облог/. Голяма работа, че няма да влезе в техния кръг на доверието /имах чувството, че гледам филма "Запознай се с нашите" с Робърт де Ниро и Бен Стилър - там по същия начин си говореха и наблюдаваха Grinning/, той не е влязъл да си намери приятел, а момиче. Изложи се Васил. Интересно ми е ако Косара не е научила в предаването за облога, сега като гледа предаването как се е почувствала?

# 716
На колко е Роси, аз смятах, че е на към 23-4 и не са и минали най-добрите години?
Има надежда за нея, но първо трябва да го осъзнае и да поработи върху това. Аз също бях малко дръпната като момиче, но бързо осъзнах, че така все ще си седя сама и купонът ще си върви и без мен. И се социализирах, бавно и постепенно, понякога със съзнателно усилие.
Иначе я разбирам - хубава и стройна е, чака да и се редят ергените на опашка едва ли не и се чуди защо, по дяволите, не се получава. В такъв момент трябва да се излезе от черупката, да се чуят малко външни мнения и да се промени малко нагласата и себеоценката. Не е късно.
Не се получава, защото нейното поведение отблъсква - хем жертва без самочувствие, хем държи сметка за това как се почувствала без дори човекът да разбира в какво го обвиняват. А като се опита да флиртува, ръси тъпотии от сорта на "хайде да поработим" или "ти ме изпържи". А и в средата, в която се намира, тя не изпъква с нищо на фона на другите. Лошото е, че това може да я накара да залитне по доста неприятен тип само да я поиска.

А това с четенето от листчета като лица по гражданското състояние в брачната зала сцепи мрака от неудобство.
Точно това си помислих снощи, баш ритуална зала отвсякъде.

Последна редакция: ср, 16 апр 2025, 14:51 от FreakOnALeash

# 717
На Росица откъде й дойде да му казва на Васил, ни в клин, ни в ръкав, че я поизпържил, той човека съвсем забрави за съществуването й , а тя си въртяла някакви филми в главата. За нея ще е най-добре да излезе от предаването и да си търси половинка онлайн, на живо хич не умее.

# 718
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Че той на вечерята с Ферай остана безмълвен от нея, не виждам как му е приятна
Аз продължавам да мисля, че Васил не харесва Косара. Безизразен както винаги. Може би са му приятни Ферай и Адрияна.
Приятно му е да е близо до нея и да я докосва, компанията й е неангажираща.

Tова е скандално.
Васил не понася Ферай и съм сигурна,че ще е първата подритната от него,защо не още тази седмица.
Срещата им беше отегчителна и досадна. На нас от 5 мин видео ни доскуча,представям си на човека какво му е било 2 часа да слуша "Аз,аз,очаквам,изисквам...." и безумни клишета,които е чула от тук и от там.
И много е ангажираща,защото дразни.

Кога пък я е докосвал?

# 719
Аз също мисля, че момичетата вътре не умеят въобще да флиртуват, даже и Косара, за която бих предположила друго. За флирта се иска акъл плюс здрава самооценка плюс да не се вземаш много насериозно, за да вкараш и малко самоирония, което пак е свързано със самооценката, плюс щипка дързост, плюс чисто женски чар, който според моя приятелка се заучавал( аз хич не мисля така). Никое момиче, освен Даниела, не може да флиртува, освен може би малко Любомира, която залага на натуралността най-вече, да не кажа натурализма даже:) Ферай е комичен образ. Мартина също не умее, тя директно се пъчи и прави сексуални намеци. Ана-Мария - пичага. Ивет, Синтия, Александра, Клаудия, не, не, не, Клаудия за мен е женския еквивалент на Виктор по криндж. Може би Адриана, в нея виждам много способности за разгръщане, но тя би си подхождала с по-зрял мъж, емоционално и възрастово дори. За мен тя е най-зрялата психически участничка, затова е и тази по-тежка енергия, не може да влезне в лигава тоналност, да се отпусне, да не й пука толкова. Харесвам я лично аз. Косара като говори с мъжете не е превзета, но е видно, че много иска да прилича на майка си и да й подражава, както си каза и вчера, просто изглежда с години по-възрастна като заговори.

Общи условия

Активация на акаунт