🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #10: от вторник до четвъртък, 20:00

• 112 612
  • 2 199
  •   1
Отговори
# 690
След тая фалшива целувка не зам как Васко ще продължи с Косара. На мен би ми било страшно неловко на негово място. Ако беше малко по-умен, щеше да целуне Ферай например. Вече мисля, че този облог е измислен от продукцията и прокаран от Мартин, за да сготвят Васил. Не че ми е жал за него, де. Според мен той ще се отдръпне и ще се насочи към друга.
Дано. Косара е най-лошият избор, може би. Синтия, Адрияна са къде-къде по-приятни.

# 691
Може ли някой от Щатите да каже начина на комуникация на Роси нормален ли е за там?
С Виктор беше по същия начин - да, ще те изчакам, ще ти дам време.
Това е малко като комуникацията на Косара нормална ли е за Бг... или за Ст Загора.
Даже Александра е по-представителна извадка за Америка от Роси. Със сигурност Роси е повлияна от САЩ, но Александра би трябвало даже още повече.

# 692
Косара и Любомира въобще не мога да ги търпя след всичко видяно до сега, дори Бранимира ми е приятна. Преди, Косара с Васил си мислех, че ще са супер заедно, сега само си мисля колко е прост Васил, защото гледа само външната обвивка...

# 693
  • софия
Даниела=уонаби паразитка=УП

# 694
Много як купон си спретнаха. А Мартина беше огън. Аз като човек, дето грам не може да танцува се впечатлих доста.

# 695
  • София
Отделно КОВИД е взел от най-добрите години на Росица, в които можеше да се развие флиртаджийски, социално и т.н.  Заминаването в чужбина е тежко за всеки, това да се разчупиш и да намериш компания също отнема време. На мен ми беше нужна почти година, за да се осъзная, след като заминах, и то беше сравнително бързо, понеже не исках да съм нещастна и в един момент тръгнах с рогата напред да социализирам.
На колко е Роси, аз смятах, че е на към 23-4 и не са и минали най-добрите години?
Има надежда за нея, но първо трябва да го осъзнае и да поработи върху това. Аз също бях малко дръпната като момиче, но бързо осъзнах, че така все ще си седя сама и купонът ще си върви и без мен. И се социализирах, бавно и постепенно, понякога със съзнателно усилие.
Иначе я разбирам - хубава и стройна е, чака да и се редят ергените на опашка едва ли не и се чуди защо, по дяволите, не се получава. В такъв момент трябва да се излезе от черупката, да се чуят малко външни мнения и да се промени малко нагласата и себеоценката. Не е късно.

# 696
Може ли някой от Щатите да каже начина на комуникация на Роси нормален ли е за там?
С Виктор беше по същия начин - да, ще те изчакам, ще ти дам време.
Това е малко като комуникацията на Косара нормална ли е за Бг... или за Ст Загора.
Даже Александра е по-представителна извадка за Америка от Роси. Със сигурност Роси е повлияна от САЩ, но Александра би трябвало даже още повече.
С натоварения график, разстояния и онлайн среда, реших, че е нещо характерно за там, оставянето на известно време и свобода. Но да, между Александра и Роси разликата е очевидна.
Комуникацията на Косара направо си е извадка за голяма част от момичетата.

# 697
Аз не разбрах Любомира защо му бягаше на Виктор през цялото време.Какво целеше с това?

# 698
Скрит текст:
Е те пред очите ти двама я отхвърлят, ти питаш кой щял.

Тия двамата ли са еманацията на мъжете като цяло ? Пази боже !
Това тя трябва да го разбере, на нас ни е ясно Joy

Много лесно се оставя да я мачкат, много бързо губи почва под краката си. Ако проявява такъв несигурен колеблив характер, рискува и други да я отхвърлят.

Млада е. Има време.

За мен лично проблемът е в средата (в момента). В друга среда би била обект на ухажване, но не и там.
Щеше да има време, ако беше на 15. 25 години съвсем не са малко и на тази възраст малко или много повечето хора са си с "постоянния" характер.

# 699
  • софия
Аз не разбрах Любомира защо му бягаше на Виктор през цялото време.Какво целеше с това?
Да не се издавали пред другите, колко твърда двойка били.😄

# 700

Защото според нея отношенията им били тайна 🙄

# 701
От вчерашната серия най-интересното беше, че Косара се усети на секундата, че в целувката има нещо гнило и не пожела да я продължат. Каза, че е твърде рано, но според мен се изрази така, просто защото в момента не можеше да посочи какво точно я е отблъснало. Дали е женска интуиция, или някой от продукцията и е подсказал, че нещо ще се случи?
Прави се на недостъпна като Даниела, но, понеже, пипето не ѝ сече толкова бързо, като на кака, не можа да отиграе правилно ситуацията.

На мен дърпането на Даниела, а сега и на Косара грам не го разбирам. Отишли са в това предаване, за да се борят за сърцето на тези мъже. Мъжете, за които се борят им обръщат внимание и в даден момент ги целуват. Е защо по ягодите би се дръпнала? Разбирам да те целуне и да не ти хареса или да не усетиш привличане и след това да не желаеш повече да те целува. Обаче да те целуне и ти да се дръпнеш??? Какво правиш в това предаване тогава? Рано било, късно било, след брака, преди брака, като ми купи герданче - дрън, дрън, дрън. То ще каже човек, че са невинни девици, за пръв път целунати от мъж.

# 702
Скрит текст:
Отделно КОВИД е взел от най-добрите години на Росица, в които можеше да се развие флиртаджийски, социално и т.н.  Заминаването в чужбина е тежко за всеки, това да се разчупиш и да намериш компания също отнема време. На мен ми беше нужна почти година, за да се осъзная, след като заминах, и то беше сравнително бързо, понеже не исках да съм нещастна и в един момент тръгнах с рогата напред да социализирам.
На колко е Роси, аз смятах, че е на към 23-4 и не са и минали най-добрите години?
Има надежда за нея, но първо трябва да го осъзнае и да поработи върху това. Аз също бях малко дръпната като момиче, но бързо осъзнах, че така все ще си седя сама и купонът ще си върви и без мен. И се социализирах, бавно и постепенно, понякога със съзнателно усилие.
Иначе я разбирам - хубава и стройна е, чака да и се редят ергените на опашка едва ли не и се чуди защо, по дяволите, не се получава. В такъв момент трябва да се излезе от черупката, да се чуят малко външни мнения и да се промени малко нагласата и себеоценката. Не е късно.
[/spoiler]

Имах предвид най-добри години да се научиш на социални умения и да флиртуваш, не най-добрите години като цяло - те още си продължават

# 703
  • София

В синхрон каза, че за да не се разкривали пред другите. На него му намекваше, че като е близо до него, не може да се удържа.

# 704
Роси иска просто някой да я забележи. Няма значение кой. Няма значение дали е подходящ, просто някой. Да си докаже, че е стойностна, за каквато се мисли. А никой там не е за нея, но тя не вижда, че това е по- доброто за нея. Ще го разбере по- късно. Най- рано като гледа по ТВ, но само ако емоционално вече е по- стабилна.
Роси по принцип си има комплекси и по-друг тип емоционалност от повечето ергенки. Но силно се преувеличиха неувереностите й там - нямам предвид от публиката, а от обстановката, сама за нея си. Малко страховете й започнаха да се блъскат в стените на балона им там и да ускоряват неестествено. Според мен навън ще види, че просто се е филмирала в предаването. Трябва да си извади едно две заключения за някои грешки, но другото не е чак такава драма.

Общи условия

Активация на акаунт