🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #10: от вторник до четвъртък, 20:00

• 112 648
  • 2 199
  •   1
Отговори
# 660
Скрит текст:
Според мен проблемът на Роси се корени в това, че социалният и интимният живот в САЩ, Англия и други държави е много различен от този в Южна и Източна Европа. За САЩ мога да говоря от гледна точка на наблюдение на мои приятели.
Като гледам Роси в ИГ, излиза си с българи дори в Щатите, не е като обкръжението ѝ да е от американци. Да не говорим, че тя скоро е заминала - човек не се променя толкова бързо. Просто си е socially awkward и има депресивни наклонности - нищо лошо, но не ѝ е мястото в предаването. Може да се е опитвала да счупи бариерите, но не е нейното и това е. С годините може и да го израсне. Като се погледне отстрани също може да си даде сметка за някои неща. Постоянното търсене на “валидация” и меланхолията ѝ отблъскват мъжете и това е съвсем нормално. И аз бих стояла далеч от такава половинка.
[/spoiler]

А, 19 години не е толкова много за непозната среда - аз доколкото разбрах е заминала след бала си и оттогава е там, а и в инстаграм гледах, че снимките с американския живот започват 2019. Наистина изглежда депресивна. Иначе за живот в чужбина не препоръчвам хората да се задържат изцяло в български компании, иначе никога няма да могат да се пречупят и адаптират качествено към живота - и професионално, и социално. Компанията трябва да е разнообразна, в противен случай се самоизолираш, пък нея я виждаме, че се и самоизолира, иначе можеше да си придърпа за компания Синтия, Ивет и т.н. и поне да изкара една весела почивка.

# 661
Според мен Роси много пъти е била отхвърляна и от там е получила някакво чувство за малоценност.

# 662
Какво е УП?

# 663
  • Обран бостан ;)
Според мен Роси много пъти е била отхвърляна и от там е получила някакво чувство за малоценност.

Кой мъж ще отхвърли такава мацка ?

# 664
Ами за съжаление  на практика се случва доста често.

# 665
Е те пред очите ти двама я отхвърлят, ти питаш кой щял.

# 666
Аз не мисля ,че ергените по сценарий се насочват към едно или друго момиче.Според мен това си е техен избор.
Наистина ли? 😂

# 667
  • Обран бостан ;)
Е те пред очите ти двама я отхвърлят, ти питаш кой щял.

Тия двамата ли са еманацията на мъжете като цяло ? Пази боже !

# 668
Някой по-назад е написал, че мъжете изневерявали заради жени като Даниела. Ами, ангажирайте ги малко повече тези мъже и им харчете парите, че да не им остава свободно време и финанси за любовници. 😀
Не е толкова лесно, ако той казва, че няма нито време, нито пари за теб...какво може да направиш?

# 669
Ами да ,защото поне за предишните сезони имах информация от хора в кухнята на предаването , които казват ,че избора си бил техен,а дали е вярно не мога да твърдя.

# 670
Кои мислите, че ще отпаднат тази седмица? Залагам на Росица, Адриана или някоя от пълнежа - Александра, Алекса, Ивет. Мартин ще изгони Ана-Мария, Виктор е с толкова беден антураж, че всички ще си ги къта.

Мен, ако питаш, трябва да пратят вкъщи поне 3 моми. Че то стана пренаселено вече - 1 излиза, 2 влизат.
Аз залагам или на Алекса, или на американката (която първоначално изобщо не харесах, но сега ми се вижда много мила, нежна, усмихната, позитивна и красива).

# 671
  • София

Не е толкова лесно, ако той казва, че няма нито време, нито пари за теб...какво може да направиш?

Да го зарежеш...?
Как въобще се чудите на такива казуси...

# 672
За мен лично Даниела не провокира толкова дискусии, защото при нея всичко е от ясно по-ясно, колкото хората, дето постоянно питат и все са неразбрали Макак така не я харесваме.

Хем от ясно по-ясно, хем манипулаторка, оформяща обществено мнение, възпитаваща деца, измамница и забравих още какви грехове ѝ се приписаха. Има някой в темата, който я харесва и пита другите защо не я харесват ли? Уж следя от самото начало, а не съм видяла и един да я харесва, камо ли да пита другите защо не я.
Аз я харесвам до някъде. Има моменти, в които ми е неприятна и не мога да се съглася с нея за много неща, но не мисля, че е толкова лоша. Честно казано добре се защитава от нападките от другите жени. Срещу нея са застанали повечето там, когато в прав текст ги попита какъв е проблема, какво не й харесват, нито една не отговори точно- АМ и Косара, Люба се врътнаха и си влезнаха вътре- все едно, че й казват - какво да ти обясняваме, ти си ни под нивото или ти си ни ясна и т.н. но не дават обяснение точно и ясно в очите на човека отсреща, като се има предвид, че те са в група от 5-6 жени и това им дава някаква сигурност, че всички мислят като тях и са на едно мнение.. и в ситуации като тази от снощи Даниела просто звучи много по-убедително и правдоподобно от другите.

Последна редакция: ср, 16 апр 2025, 18:44 от BobbyDyl

# 673

Да го зарежеш...?
Как въобще се чудите на такива казуси...
Ако го обичаш...

# 674
От вчерашната серия най-интересното беше, че Косара се усети на секундата, че в целувката има нещо гнило и не пожела да я продължат. Каза, че е твърде рано, но според мен се изрази така, просто защото в момента не можеше да посочи какво точно я е отблъснало. Дали е женска интуиция, или някой от продукцията и е подсказал, че нещо ще се случи?

Общи условия

Активация на акаунт