🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #10: от вторник до четвъртък, 20:00

• 112 722
  • 2 199
  •   1
Отговори
# 570
Приятно му е да е близо до нея и да я докосва, компанията й е неангажираща.
Неангажираща - за момента. Тя си му каза, че за да продължат, трябва да ѝ подари вилици, чаши… 😂

# 571
На теб нали българският ти е трети език, кога стана толкова компетентна, че да ни обучаваш за нюансите? В случая например, не си права. Върху Даниела се изсипва хейт, не подигравки. Подигравки има към Ферай.

Извинявай, към паразит възхита ли да покажа?

# 572
За мен лично Даниела не провокира толкова дискусии, защото при нея всичко е от ясно по-ясно, колкото хората, дето постоянно питат и все са неразбрали Макак така не я харесваме.

Хем от ясно по-ясно, хем манипулаторка, оформяща обществено мнение, възпитаваща деца, измамница и забравих още какви грехове ѝ се приписаха. Има някой в темата, който я харесва и пита другите защо не я харесват ли? Уж следя от самото начало, а не съм видяла и един да я харесва, камо ли да пита другите защо не я.

# 573
Роси как е решила да влезе в такова предаване е непонятно за мен. С връзки ли е там, поканена ли е? Държи се мега отчаяно, от 20 жени не избрали нея и тя е във вечната драма. Една Клаудия, която очевидно харесва Виктор, стои и си чака търпеливо. Не е лошо момиче, но не става за Ергенът.
Кринджа между Васил и Косара не мога да го опиша. Joy За мен Косара не превъзхожда останали визуално кой знае колко, има и други хубави момичета. Интереса към нея идва от това, че се създаде една илюзия, че тя е най-желаната и тримата ергени и дават роза. В началото Викито въобще не беше впечатлен от нея, но като чу, че Мартин я иска и я захаресва. Нещо подобно се случи и с Васил, видя че Виктор и Мартин я искат и си каза това е най-яката мацка.

# 574
Не очаквах Васил да се поддаде на толкова глупава провокация и да целуне Косара по нареждане на Мартин. Тъпо...Като цяло скучен епизод.

# 575
Аз само да вметна, че няма нищо лошо да искаш. Искай и ще ти се даде. Обаче - Господ помага, но в кошара не вкарва, та не в искането е проблема, а начина по който се иска. Правилно поискалите са получили това, което са искали. Има и друго и то е: внимавай какво си пожелаваш, защото безплатен обяд няма и всяко нещо си има цена. Ако си осъзнал, че си готов да я платиш, значи си готов да поискаш.
Иначе кой не иска на хляба мекото и на работата лекото, кой не иска да има пари, възможности, да не работи, а ако го прави да е за кеф, а не по задължение, да има помощници, хубав дом, вила, кола, дрехи, изобщо хубав и лек живот. Не вярвам някой да откаже, но както казах всичко си има цена...
И Данка иска, а кой и кога и дали ще и даде и какво ще поиска насреща е друга работа. Sunglasses

# 576
  • софия
Мнооого готин купон им спретнаха. Раздадоха се и отпуснаха душите. УП и Ферай, като сушени скумрии се поклащаха в страни от всички, много бяха смешни. Явно очакваха, че така ще привлекат повече внимание, но Марто се метна в купона на макс, изпусна се. Гаранция, че сега ще му излезе през носа. 😄
 Викчо ме притесни по едно време, докато се усетя, че танцува, а не получава гърч се напрегнах.
 Васил на пияна глава, как падна в капана и даде целувката на облога. Косара ще се капичне от мъка, като схване от де е дошло всичко.
 Готин епизод, аз съм доволна. И евалата на редактори и монтажисти, че са успели да докарат някакви синхрони след цялото пиене. Това си е геройство.

# 577
Е, според мен Васил си целуна Косара по желание, провокацията беше просто поводът, от който имаше нужда. В разговора имаше начална скорост за целувка, Косара си я избра той сам. Друг е въпросът, че сцената завърши нелепо с репликата й "нИ можИ повИчи". Иначе, на мен ми хареса подходът - отиваш и плясваш една целувка, какво ще си редите салтанати и гюбеци.

# 578
Васил целуна Косара на бас, няма такова унижение за една жена. Колко да беше пиян, нали беше голямата работа, обаче за да влезне в "мъжкия кръг" като послушно агънце изприпка да изпълява. Даниела е най-мъж и от тримата - знае си целта, гония , пет пари не дава дали "женския кръг' я иска. Кервана си върви, кучките да си лаят...

# 579
Цитат
Васил целуна Косара на бас, няма такова унижение за една жена.
Чак пък унижение Laughing

# 580
  • в сърцето на един мъж...
Той и без бас щеще, ама по-късно Simple Smile

# 581
Косара ще има голям сблъсък на вселените на другия ден, когато разбере, че всичко е било бас. Идеята за специалността не знам как ще я докаже пак 😂 нищо, заслужава си го, пък и не виждам да има истински симпатии - момичето иска да се издигне до големия пазар и да намери някой големец, който да я води в Париж, Рим, да подбутва бизнеса и да ахка на снимките.

Мартина е абсолютно същата като Даниела, просто по-сексуализиран типаж. Едно време по клубовете интимничеше, с който падне чичо, за да получи по нещичко, а както се и видя, е турбо селянка и грубиянка, ако не си финансово подплатен. Просто обича да се движи в женска глутница, с което е свикнала от балета преди.

# 582
Косара ще има голям сблъсък на вселените на другия ден, когато разбере, че всичко е било бас. Идеята за специалността не знам как ще я докаже пак 😂 нищо, заслужава си го, пък и не виждам да има истински симпатии - момичето иска да се издигне до големия пазар и да намери някой големец, който да я води в Париж, Рим, да подбутва бизнеса и да ахка на снимките.
Да не намекваш, че Косара е паразит, който иска някой да си налива парите в нея и “бизнесът” ѝ, заради красивите ѝ очи? Неее, не може да бъде. Даниела е единственият паразит в това предаване, държава, свят.

# 583
Виктор е в стихията си на партито, какви чупки вкарваше, падам от смях. Има ли шанс мъж танцуващ по този начин да е хетеро?

А Мартина ми се видя като Амазонка с дивото мятане на коси, само един лагерен огън и копие в ръка й липсваха.

# 584
  • софия
Парадоксът е, че Даниела постоянно бива разкоствана, докато на други им се приписват несъществуващи качества.

Един дол дренки са в това предаване, но само едната е трън в очите на всички по някаква причина.
Парадокс не виждам, явно УП ви играе по тънката струна и се чувствате длъжни да я защитавате. Всички момичета се обсъждат. Но точно тя има шепа яростни защитнички, които подскачат след всеки пост, от там и постоянното и досадно навиране на паразитката в очите на всички ни. Имам подозрения, че просто е опит да се заложи на печелившия кон, а в крайна сметка ще се окаже, че той е мързеливо магаре, което е минало по погрешка финала.

Общи условия

Активация на акаунт