🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #10: от вторник до четвъртък, 20:00

• 112 880
  • 2 199
  •   1
Отговори
# 555
каква разбивачка на семейства хаха. Кое семейство е разбила по-конкретно? Проектира се много на този телевизионен образ.
Даниела в крайна сметка не е нещо по-различно, от жена, която не иска да работи , а да си седи вкъщи и да си гледа семейството. Нищо лошо не виждам в такъв начин на живот, при все че правя точно обратното.
Другите девойки не са по-различни от нея с малки изключения, просто не си го признават. Не случайно Виктор остана с 2 момичета (Бранимира не я броя).

# 556
  • ВАРНА
Ако "принципните" продуценти бяха приложили същата мярка,която наложиха на Елвира и бяха изгонили двете сплетници Косара и Ана Мария играта щеше да живне и да се пренаредят позициите.
Направи ми впечатление,колко добре се разбират Бранислава и Виктор,когато са приятелки.

# 557
От къде дойде това, че Мартина е по-сексуална и има нужда от повече секс? Не мисля така. Тя съвсем съзнателно се е докарала да има предизвикателен секси вид, но секса не е само в голите бедра и огромния бюст. Нейните уж случайни двусмислени сексуални подмятания са съвсем съзнателно подхвърлени с цел провокация. И на двете с Даниела целта им е да провокират мъжа отсреща. Даниела го прави малко по-елегантно, защото мисли по-бързо просто и умее да общува. Видяхме, че умее да накара един мъж да я пожелае. Мартина не го владее това изкуство и се е специализирала в това да вметне нещо, което има сексуален отенък просто за да насочи мислите на мъжа натам. Толкова е прозрачно и първосигнално и се чудя как изобщо дори тук в темата мъжете и се връзват. Изобщо не й е в главата само секс - нарочно завърта нещата така за да бъде харесвана и желана. И двете според мен са жени, които смятат, че е достатъчно това, че са  "дали" себе си и не се раздават много. Едната се държи като принцеса и непрекъснато изисква и веднага й се връзват и започват да си мислят, че тя наистина е такава и ето аз съм  щастливец, че ми обърна внимание. Другата пък вида й и държанието й излъчват секс и отсреща - ау такава жена ме е харесала и има интерес към мен - сигурно съм невероятен и я привличам много. А не виждат, че и двете играят игра.

Иначе мен Дани не ме дразни. Какво има да ме дразни такъв тип жена? Да прави каквото си иска. Ако случайно мъжът ми ме напусне заради такава/ама сигурно няма де - щото няма 60 000 месечно хихи/ - толкова по зле за него и за мен - щото съм си избрала такъв мъж.
Смятам, че не е по -фалшива от останалите  Даниела, дори в много отношения е по-открита и пряма.

# 558
Цитат
Даниела в крайна сметка не е нещо по-различно, от жена, която не иска да работи , а да си седи вкъщи и да си гледа семейството
Кога е казала, че иска "да си гледа семейството" Laughing Досега разбрахме, че иска да "краси" и да ходи на екскурзии срещу 50-60к на месец, явно е на дубайска тарифа.

Последна редакция: ср, 16 апр 2025, 08:49 от zlatenceto

# 559
  • Обран бостан ;)
Накратко за снощи:

Женската седянка с обсъждането на вече втръсналия на всички казус "Диди" беше излишна. Единственото, което си струваше беше двете секунди в които пред камерата мина една страхотна, плесирана къса пола. Някой беше питал какво и харесват на Роси. Това беше отговора. Сигурен съм, че почти всички мъже, които са били пред екрана са си помислили само хубави неща за нея. Wink

Излишно беше и гледането на клипчета с обръщения на роднини и приятели към момите. Първо, че това не трябваше да става публично и второ, нямаше никаква нужда да дават близки планове на разплакани жени. От целия сегмент разбрах, че сестрата на Даниела е страшно красива. Дано да не поеме по пътя на корекциите и финансовата реализация.

Американката, за ралика от другите, май никак не се трогна. Гледа клип с майка си и после казва "ах какъв хубав фон е подбрала". Това е важното - фона. Какво и е казала няма значение.

Обядите, как да го кажа по-меко, измъчена работа. Защо не поръчват само пиене, а хабят хубавите порции ? Снимат чиниите все едно са в Хелса, сядат, говорят си, а после стават и си тръгват.
Лимит на време ли имат ? Спират камерите и хапват. Какво толкова ?

Както и да е. 

Купона ми хареса основно заради музиката. Не очаквах да чуя Шер, АББА и други ритми от моята младост.

Целувката на Косара и Ваил ми беше страшно нагласена.
Да не говорим за баса. "Той е пиян, ама аз съм напълно сериозен". Мда. Видяхме, видяхме. Хич не беше фиркан Марто, хич. Свежарка. Wink 

Гретхен май ще получи "студен душ" след някой и друг ден. Ами така. Експрес-Виктор шест месеца е чакал на нейната гара и като не се е качила, взел, та тръгнал. Иди го гони с'а, да видиш хубаво ли е.

Грешната Ана Мария с големите б-би май ще си ходи. Не, че ще спрат скандалите, но някак ще е по-спокойно без нея.

Другото сте го казали и то по-добре от мен.

# 560
Хейтът по Даниела не е случаен и съвсем не е, защото олицетворява разбивачките на семейства. Даниела цинично неглижира и с принципите си отрича чисто емоционалната връзка между мъжа и жената. Отношенията според нея се състоят в покупко-продажба на жестове, в които тя дори не е измислила собствената си разменна монета. Издига просията и лицемерието в естествено женско поведение, монетизира проявата на положителни емоции във връзката, изкарва като единствена стойност за качеството ѝ парите. Нормално е да не се приема подобна жизнена стратегия, още повече, че се стреми и да бъде гуру на разпространението ѝ. Тя обезличава жената, позиционира я като паразит и зависима, лишава я от себестойност извън протекцията на мъжа.
За хейт си е Даниела, не я жалете.

Ехееее, тя цяла институция тая Данка бе, къде я сложихте вие тая жена, човечеството ще промени направо! Тя направо трябва да черпи като види реално за колко важна я смятат хейтърите. Толкова добавена стойност не си е и мечтала да получи. А можеше просто да си остане тропаща с краче какви са ѝ изискванията, без никой да се впечатлява...

# 561
Коментирала съм стратегията, за отражението ще поживеем, ще видим.

# 562
  • Пловдив
Даниела никъде не е казала, че иска да си гледа семейството. Иска найстойник, който да я издържа. Иска жена/жени, които да поддържат къщата, иска хранене по/от заведения и да пътува с приятелки.
Никъде не чухме деца, домакинстване и т.н.

# 563
  • в сърцето на един мъж...
Не знам дали е хейт или подигравка това към Даниела, но е факт, че предизвиква страсти от типа - силно любя и мразя Simple Smile
Единственото, което ме притеснява мен е, че жена, която показва това - опит да продадеш себе си, защото няма как да кажа, че това е желание за любов, се появява в национален ефир и много млади момичета могат да вземат пример от това поведение. Да, ако ние, като жени сме си свършили работата с децата си, то няма страшно, но ако не сме успели, ще се появи едно ново поколение, което ще избере такъв тип поведение. Мартина е подобна, но е някак умерена и айде не прикрита, но не говори за материалното. Да, може би се подразбира, но не акцентира на него. По-скоро акцентира на сексуалните си нужди. Не знам до колко е добра идеята точно това да се показва и може би от там идва всичко това, което се изсипва върху тази жена. Не е нормално да излезеш и да говориш само за това, да виждаш мъжа само като портфейл и средство за един по-добър живот.
Мартин ми е интересен в това отношение - той е доста раним, чувствителен, бил е нараняван и е видно, че не иска да попадне в такъв капан, но от отношенията, които е имал в живота си, се вижда как с бясна скорост се отправя към следващото подобно пропадане. И въпреки съмненията, които има, някак си го тегли към следващата катастрофа. Да, разбираемо е, че не вижда проблем, просто защото е свикнал жените да го ползват за спонсор и не му се струва странно това, което му обясняват всички. А според мен трябва да седне и да преработи травмите си и да се откопчи от това поведение на жените около себе си. Мисля си, че той може да покаже една съвсем различна страна с правилната жена.

# 564
За мен този хейт срещу Даниела, имаща ''едно'' отношение в един момент и ''друго'' в друг, е преекспониран от продукцията с помощта на Ана-Мария и Любомира. В началото на сезона тя си беше съвсем нормално ''близка'' с АМ и Мартина, шегуваше се с тях дори видимо и т.н. После стана ясно, че е фаворитка и те я отблъснаха или тя се отблъсна сама, не знаем. Аз лично не бих я разбрала, ако стои супер самотна и без да иска да се сближи с никого, защото съм в обратната крайност, винаги гледам да си направя глутница около мен, но е факт, че има хора, които са си самодостатъчни. Беше ясно, че тя не търпи Диана, но към останалите най-вероятно е проявявала пълно безразличие, което на тези незрели момичета изглежда странно. Любомира не знам какво се напъва толкова, при положение, че на нея буквално й се усмихна късметът, а можеше да е извън борда като Роси и останалите. АМ е подстрекател и за мен е жена, от която бих стояла мнооооого далеч.
Мартина всъщност печели много бонус точки заради сравнението си с Даниела, трябва да й благодари:) Ако нея я нямаше, тя щеше да бъде една просто напомпана силоконка, която само се пъчи и умилква около Мартин, в готовност да скочи между чаршафите веднага. Иначе като поведение е приятно-добродушна.

# 565
Много ми е силна тази думичка хейт, или омраза на български. Не разбирам изобщо как някой може да си помисли, че на някой наистина му пука по един или друг начин за някоя персона от това предаване. Хайде малко по-нормално и по- на земята в оценките и преценките.

Конкретно за Данка - много материал дава и с външност, и с поведение, и с отделено екранно време, и с роля в това предаване. Много забавни кадри се вадят, колажи, определения Joy Последното, на което много се смях, беше - пластмаса Joy

И сори, ама това не е хейт. Сама се е съгласила да е в ролята на циркова маймуна, съответно ще бъде обсъждана.

Лично на мен тя много ми поомръзна вече и ще се радвам да пообсъдим и останалите, участващи в цирка Simple Smile

# 566
Че той на вечерята с Ферай остана безмълвен от нея, не виждам как му е приятна
Аз продължавам да мисля, че Васил не харесва Косара. Безизразен както винаги. Може би са му приятни Ферай и Адрияна.

# 567
  • България
Че той на вечерята с Ферай остана безмълвен от нея, не виждам как му е приятна
Аз продължавам да мисля, че Васил не харесва Косара. Безизразен както винаги. Може би са му приятни Ферай и Адрияна.
Приятно му е да е близо до нея и да я докосва, компанията й е неангажираща.

# 568
За мен лично Даниела не провокира толкова дискусии, защото при нея всичко е от ясно по-ясно, колкото хората, дето постоянно питат и все са неразбрали Макак така не я харесваме.

# 569
На Роси трябва да й се говори малко повече как да се държи в компанията на мъж, на срещата с Васил бе жалка, колкото и да не ми се иска да го напиша, защото я харесвам - излъчването й е приятно, интелигентна, но тази липса на елементарни комуникационни умения ме втрещява. Тя нямаше нужда да се изяснява, да подпитва и тн. Да беше заявила ясна позиция с държание, виждаше се, че Васил е отегчен.
Относно целувката - според мен Васил отдавна имаше желание да я целуне, алкохолът и другите ергени подпомогнаха нещата да станат по-бързо. Целувката сама по себе си бе несполучлива. Какво ми се превъзнасят всички как било избързано и тн. (Косара на синхрон за предстоящия епизод).
В реалния живот не знам дали съм имала толкова срещи преди първа целувка. Изкараха се девици, ш ма ‘убидиш…
Аз дори не успях да разбера Роси какво му каза на Васко и каква беше целта.
Според мен тя в живота не е такава, това предаване я утре пак за мен.
Това момиче трябваше да бъде посъветвано да си тръгне много отдавна.

Общи условия

Активация на акаунт