🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #10: от вторник до четвъртък, 20:00

• 112 593
  • 2 199
  •   1
Отговори
# 795
Малко се напъват двамата, няма химия според мен.

# 796
  • ПАЗАРДЖИК
С този въпрос “ Доволен ли си?” Косара убива всичко!

# 797
Много изнасилена среща, и двамата не се чувстват комфортно..

# 798
Е това
"Доволен ли си?"
просто уби рибата
Косаро, много си зле!
Не знам кви гаджета е имала, но ако е правела всичко, за да са доволни много ясно, че ще й бият шута в един момент.

# 799
Косара и Любка изобщо не харесват Ергените си. Важното беше да са избраните и да прецакат останалите. В сравнение с тях дори Даниела изглежда по-искрена в симпатиите си

# 800
Косара въздух не може да си поеме от това да се напъва да си глътне корема обаче. Много им е неудобно и на двамата

# 801
  • Be realistic - plan for a miracle.
Това има голяма връзка с това, което сподели тя, че е много чакана от баща си и е дар/подарък за него — правя си извода, че е гледана точно така: само присъствието ти е достатъчно, за да си обожавана. Тя това е интегрирала и това си търси сега.

Косара е мноооого скучна. Confused Тя просто иска да стои в пространството и да бъде обожавана. Смята, че физическото ѝ присъствие е достатъчно. Нещо като Даниела

# 802
Трътлеста Косара с голям г*з ,малки цици и с този прозрачен бял бански ,горницата и остана празна като се разплу ,Васката бая му шареха очите.Неуместен разговор ,няма какво да си кажат ,скука.

# 803
Вижте, Косара като типична представителка на зодия Овен мрази да й се нахвърля мъжа първи за целувки и интимности.
За жалост, Васил пък, от същата зодия, обича да се чувства ловец и мрази жени да му се натискат очевидно.
Няма да я бъде тяхната...
Васко щеше да се почувства по-добре, ако се беше ориентирал към друга, по- нежна дама.

# 804
В момента гледам една тъпотия и крясъци. Голяма игра... Rolling Eyes
Поне браво за музиката, страхотна е.

# 805
Противно на всичко, което повтарях цял сезон, мисля че Бранка ми е става най-симпатична…

# 806
  • София
Ох като се сетя какви тиради се изписаха тук, че Даниела обиждала момичетата. Grinning

# 807
  • Sofia
Дана доста често започна да посяга с уж леки юмруци към Марто,а той се превива все едно Хълк го е ударил 🤨

# 808
  • София
Охо, Даниела вече вика на Мартин "Любов". Joy Никак не го бави тя, прилага му всички номера и предполагам го разкарва по цялата книга. Много бърза да си препикае територията.

# 809
  • София
С този въпрос “ Доволен ли си?” Косара убива всичко!
+ скачат в океана
- можеш ли да плуваш? Joy

Общи условия

Активация на акаунт