🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #10: от вторник до четвъртък, 20:00

• 112 539
  • 2 199
  •   1
Отговори
# 780
  • Stockholm
И на коктейла Мартин ще издъни бат Васко, че е целунал Косарчето заради облог. Може би не тази вечер, но съм убедена, че ще го направи. Бат Васко май не е гледал Игри на волята и не знае колко подмолен е Мартин.

# 781
Даниела защо заплашва Мартин?! Тя жена да му беше не би трябвало така да се държи. А той тъп ли е, че го позволява? Сбъркана история

# 782
  • София
И на коктейла Мартин ще издъни бат Васко, че е целунал Косарчето заради облог. Може би не тази вечер, но съм убедена, че ще го направи. Бат Васко май не е гледал Игри на волята и не знае колко подмолен е Мартин.
демек резервите (Роси, Астроложката...) може би имат шанс, все пак?

# 783
Силвия дава акъл, не запомних за коя ставаше въпрос -  най-достойно било като видиш,че няма да се получи да върнеш розата и да си ходиш. Чшшш, алоуу, ами ти какво правиш там?

# 784
Васко един път да се разчупи човека подхвърля комплименти, лафчета опитва се... отсреща никой. Изобщо не може да вдене и да му влезе в тона. Мълчи и хубавее, толкова си може.
Нека, нека бърчи чело и заплашва Дана та барем си отвори очите Марто.

# 785
Косара от епизод на епизод все по-зле изглежда. И е толкова скучна, че бих предпочела да се развличам с книгата на Даниела Joy

# 786
  • София
От доста време вече гледаме свирен мач. Поне всеки да се колебаеше между две, а то... Само Мартин се прави, че се чуди между Даниела и Мартина, но това е само на думи. На практика си излиза и интерактва само с Данка и не обръща никакво внимание на Мартина от много дълго време. На купона снощи изобщо нямаше да я покани да поговорят, ако тя не беше поискала.
Дори и Васил изглежда избрал, въпреки че се прави на учтив и привиква и други момичета да разменят по някоя дума и главно да ги пита как се чувстват.
Никак не е интересно така!

# 787
Синхроните на Косара нямаха нищо общо с това, което видяхме на срещата с Васил. Все едно за някакви други хора и отношения говореше. Grinning

# 788
Даниела защо заплашва Мартин?! Тя жена да му беше не би трябвало така да се държи. А той тъп ли е, че го позволява? Сбъркана история
SmirkSmirkSmirk
Може би ѝ е  по-важна рекламата на книгата. Каквото и да каже/направи, винаги може да се намери подходящия цитат от фундаменталното произведение.

# 789
  • София
Много са скучни Косара и Виктор, аз бих се метнала през катамарана при такава среща.

Даниела защо така киселее?

# 790
Косара с  този слонски г*з защо всеки път си навира гащите в него?

# 791
Какви са тези очаквания от момичета от типажа на Косара да имат умения да водят приятен диалог на различни теми, да са вълнуващ събеседник и да предизвикват интерес в партньора си чрез думи и разговори? ОТ КЪДЕ ДА ДОЙДЕ ТОВА, ДЖАНЪМ?

Виждаме резултатът от години повтаряне на "ти си топ мацка, ти си наградата, те ш'са борат за тебе, никога не се променяй, съвършенство със съвършенство такова".

# 792
Много са скучни Косара и Виктор, аз бих се метнала през катамарана при такава среща.

Даниела защо така киселее?
Даниела постоянно киселее, това ме дразни 100 пъти повече от меркалтилността ѝ. Хич не обичам така някой да намила за всяка дреболия.

Косара такава физиономия направи - все едно скачаше в аквариум с гладни акули.

# 793
Косара ми е уникална малоумница и допълнено с диалекта й е просто непоносима , “И аз това нещо ма притесняваше “ Simple Smile  . Просто и скучно момиче , и с това кривене и правене на гримаси е ужасна. Очите му говорели -той с очила , тя позираща със зареян поглед напред към хоризонта Simple Smile

# 794
  • here and now
Тия момичета нямат ли по-свестни дрехи? Все са с някакви мрежи, ленти през гърдите, голи задници, гърди на показ...
Васил се презентира с бъдеща лодка - ''Ще си вадя капитанско.'' Да попримами Косара и с нещо друго освен с диви и ненадейни целувки.
Косара е размазана от кеф. Отново е на пиедестал, желана, избрана. Тя е глезена от родителите си и очаква това и от мъжа до нея. Дразни с някаква даскалска нотка в разговорите с Васил.
Еее Виж Даниела къв шалвар изкара?

Общи условия

Активация на акаунт