🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #10: от вторник до четвъртък, 20:00

• 112 867
  • 2 199
  •   1
Отговори
# 330
Виктор е Мистър Криндж!

Освен това е мортос!

# 331
Виктор е толкова криндж… той не знае къде се намира

# 332
  • Пловдив
Боже, Васил може и да се смее 🤣

# 333
Мартин с неговите глупости… Марто, ако ти искаш да влезеш в елита, трябва да се съблечеш гол и да ходиш на ръце 200 метра. Давай.

# 334
Единственото изненадващо е ,че в този сезон Виктор по-често е пиян от Мартин Joy

# 335
  • София /Абсурдистан
Ми на мен ми харесват. Ама аз съм на възрастта на майка и Simple Smile

# 336
Единственото изненадващо е ,че в този сезон Виктор по-често е пиян от Мартин Joy
И да, и не. Мартин има повече тренинг и знае как да си прикрива пиянството. 😁

# 337
Къде е тръгнал и тоя Мартин да си търси жена... Те това си е неговото - Марти Парти... друго няма смисъл.

# 338
Мартин с неговите глупости… Марто, ако ти искаш да влезеш в елита, трябва да се съблечеш гол и да ходиш на ръце 200 метра. Давай.
Няма да се учудя да го е правил

# 339
Не, че Мартин му отстъпва! Просто Викито не може да носи на пиене! На него малко му трябва и е готов!

# 340
  • София
В момента, в който Росица заговори Васил, той опъна физиономията.

# 341
  • България
Влязох да гледам на купона с пяната - продукцията много се е разпуснала с парите. LaughingLaughingLaughingLaughing
Шоуто няма промяна - все така скучно. Когато и да го пуснеш и да си изтървал 10 епизода няма разлика. Едно и също от 2 месеца.
Избирам Виктор, Маги и бармана са ми излишни. Барманът досега не съм го виждала в кадър и не си спомням да съм го чувала да говори.
На Мартина танците са ѝ като от реклама за компаньонки. Люба и Бранимира са неразличими.

# 342
  • here and now
Бранка и Силвето най-щастливи от всички. Ни ергени ги вълнуват ни дявол. Раздават се на макс.

# 343
Жирко как ги гледа тази вечер Joy

Бая го засилиха Васко, ще гледаме сеир

# 344
Викито не е на център, аз искам басът да беше Васил да се нацелува с Бранимира, пък да видим смелостта на Викторчо

Общи условия

Активация на акаунт