🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #10: от вторник до четвъртък, 20:00

• 112 780
  • 2 199
  •   1
Отговори
# 810
  • here and now
Противно на всичко, което повтарях цял сезон, мисля че Бранка ми е става най-симпатична…
След като намери гадже на Виктор и остана във френдзоната, направо стана друг човек. И аз я захаресвах.

# 811
  • София
Готина е тази игра, нека видим и нещо различно, което го няма у нас, не знаех, че има такава. Двойките вече са ясни, така че освен да опознаваме Шри Ланка.

# 812
Само Бранимира може да спаси националния по футбол

# 813
Супер си е срещата на Косара и Васил, не се подигравайте.

- Как си?
- Добре.
- Много си хубава.
- Да.
- Харесва ми банският ти.
- Мерси.
- Искаш ли да тръгваме?
- Ок.
… - Доволен ли си?

# 814
Стоя, гледам Брани, не мога да разбера защо е решила, че тази коса е добра идея. С дълга коса би била съвсем друг човек, на пухкаво лице да резнеш такава коса..

# 815
Какви са тези цървули, които Виктор е сложил? Joy Това момче се облича по много интересен начин, хем смешно, хем му отива Joy

# 816
Ох, Даниела отравя всяка среща със заяжданията си и сръдните. Не се ли усеща малко, че не са само двамата и трови и другите с тъпотиите си. Много мразя такива хора Rage

Последна редакция: ср, 16 апр 2025, 21:17 от 🎀 Осмичка 🎀

# 817
Не знам Бранка харесва ли Викито, ама е направо на нож с Мартин и Данчето. Grinning

# 818
Физиономиите на Депресиите Анна-Мария, Силвия и Мартина 😖😕🫤

# 819
  • here and now
Ох, Даниела отравя всяка среща със заяжданията си и сръдните. Не се ли усеща малко, че са не са само двамата и трови и другите с тъпотиите си. Много мразя такива хора Rage
Пробва се за ново герданче, но не изкара късмет тоя път Mr. Green

# 820
Хайде, пак триглавата ламя злобее. Нали за мъж са отишли уж, а в устата им само Даниела.

# 821
  • Out of the Mix
Aми, сега я виждам Косара в цялата й прелест, наистина има трътлесто, някак си формите й не са много женствени, както описвате широка долу, отпусната и с малките гърди. Васко и той не е в топ форма, и си личи, че не е много по спорта, не казвам да е нацепен, но може много по-добре да е на 29 г. И двамата са си точно средностатически, нормални, без претенции. В лицето също е много как да кажа, особено врата свлечен, защо така...младо момиче на 26.

Васко си взима, каквото иска. И така и би си било сякаш.
Докато тя май не е много по интимностите, което би било странно, и може да е типаж, с който сексът след брака, особено след детето да спре, и винаги още в началото би бил по график, план, без непринуденост, а защото другият иска, като това в един момент би писнало, а не защото самата тя е сексуална. Също излишно се обяснява и философства Косара. Действия трябват. Разбира се може да гадая и да не е така, но на Васил такава жена няма да му импонира. Сега има някаква еуфория, това-онова, но кой знае...

Примерно Мартина (и тримата са Овни) си е точно типичната фриволна и постоянно мислеща за секс.

Това с тия камьончета, не го гледах...

Вико да спре да се мъчи с Бранчето, момичето не го харесва за нещо повече от някакъв познат, дори и през сила, отегчение постоянно, а може и да си й е такъв характерът, и с всеки да е такава. Тепърва има да работи много върху себе си, характера и като жена, все още е дете.

Но е много млад и зелен, няма достатъчно опит все още да спира едни отношения в зародиш още в началото, като види, че нещо е през сила.

Данка отново дразни с неприятното хилене, и манипулиране, превъзпитателката едва ли не...

Последна редакция: ср, 16 апр 2025, 21:24 от Revoker

# 822
  • някъде другаде
Хайде, пак триглавата ламя злобее. Нали за мъж са отишли уж, а в устата им само Даниела.
И при тях , като в темата Даниела е основна тема.
Даниела: " Аз съм спокойна да не станеш ти притеснен"

# 823
Много им е неловко и на Косара и на Васил на срещи. Нямат теми за разговор, eдни изнасилени диалози, напрежение...Васил подхвърля комплименти, Косара обаче е толкова егоцентрична, че не знае как да отвърне извън ''Аз, аз...'' Свикнала е да отговаря с една надменност на мъжете, които я харесват, смятайки, че като е недостъпна е по-желана. Изкуствена е и това внася напрежение у мъжете. Eдна Даниела, примерно, изкусно умее да погъделичка егото на един мъж със завоалирани пиперливи закачки, остроумия, шегички, така че да го увлече неусетно, да иска да й отговори, да му е забавно, да я опознае повече, да й угоди на желанията. Може си го жената и някои шарани кълват на тая стръв.

# 824
Марто като каже за пореден път как ѝ вярва и тя изпитва съъъвсем същото като него и Rolling EyesRolling EyesRolling EyesRolling EyesRolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт