🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #10: от вторник до четвъртък, 20:00

• 112 736
  • 2 199
  •   1
Отговори
# 990
  • Бургас
Мислех, че косата на Мартина е допълнена с екстеншън, но вчера гледах, че майка й има такава коса. Някой с по-набито око мисли ли, че има екстра коса? И за ДанитУ се чудех. И за Косара.

Стори ми се като дадоха Косара в гръб, че имаше по-къс горен пласт , което ме навежда на мисълта, че и тя има.

Знаех си, че има нещо гнило, това с каненето само на Косара и изобщо пробутването и по всички ергени ме навежда на мисълта, че и тя е пробутвана.

АМ е от някакво политически ангажирано семейство, някъде прочетох, явно и нея я пробутват.

Nina Petrova 708107 впрочем и аз почнах нещо подобно да си мисля и да симпатизирам на нея и Мартин. Косара е тотална щета, независимо от екзотичната физиономия.

И аз намирам Ивет и Синтия за красавици, но явно не нужно е само това. Бранимира е като кюфтенце в лицето, но въпреки това е по-харесвана.

# 991
  • София
За Косара - определено поддържам теорията, че се притеснява покрай Васил и си глътва граматиката. Защото с момичетата или с другите двама ергени не и липсваше дар слово въобще, охотно обсъжда и отсъжда, плете интриги и не виждам никакво колебание или беден речник. Да си спомним, че тя беше тази, която натопи Елвира пред Мартин и подробно му обясни ситуацията.
Определено обаче вече не смятам, че е едносрична заради камерите (първоначално мислех така) или защото, видиш ли, била много образована, това ми е нонсенс.
Когато си пред камери, мислиш за тях първите три минути и после забравяш. Това става дори, когато си на сцена, а в реалити пък съвсем, там те снимат 24/7 и все някога започваш да бъдеш себе си, става несъзнателно.

Ох, не знам Анета или иначе казано, Шрековица, не мога да я възприема никак, а и красива не ми е. Единствено се възхищавам на трезвата и оценка и решението сама да си тръгне като откаже роза.
От тазгодишните моми, коя в крайна сметка е най-красива според вашата лична класация?
Синтия и Клаудия в този ред. Роси и Ивет са особени и не бих ги определила като красиви, по-скоро интересни мацки.
Не си падам по пошли моми с корекции, както и по такива, които много знаят и имат провокативен селски хумор. Затова и почти всички останали ми отпадат.

Последна редакция: чт, 17 апр 2025, 11:06 от jasmin tisane

# 992
Аз чак не мога да определя коя е най-красива... в другите сезони все е имало момичета, които ми е приятно да гледам, но тук и една не намирам. Може би Адриана е естествена и лъчезарна, но със сигурност не се отличава.

# 993

Не, не, червеното червило е супер. Ето на тази актриса ми прилича Ивет, но не мога да се сетя името й. Само че разликата е, че тази дама излъчва фина, мистериозна елегантност, а Ивет - пошлост. Ако малко се коригира, ще е много по-добре

Скрит текст:

Ивет и Дита? О, не, това са различни вселени.

Да, да Дита - ето тази снимка търсех

Скрит текст:

О да, в момента са. Но мисля, че би могла да се насочи към подобен тип образ и ще е много по-добре в него, отколкото в образа, който се опитва да изгражда в момента.

# 994
От тазгодишните моми, коя в крайна сметка е най-красива според вашата лична класация?
1. Елвира 2. Анета 3. Ивет
Бранимира, Елвира, Ферай.

Ивет има яко тяло, но в лице не се сравнява с Дита. Дита има класически черти, Ивет - не. Дита има обаяние в погледа, Ивет - не.

Последна редакция: чт, 17 апр 2025, 11:11 от Linda*kiss

# 995

Не, не, червеното червило е супер. Ето на тази актриса ми прилича Ивет, но не мога да се сетя името й. Само че разликата е, че тази дама излъчва фина, мистериозна елегантност, а Ивет - пошлост. Ако малко се коригира, ще е много по-добре

Скрит текст:

Ивет и Дита? О, не, това са различни вселени.

О да, в момента са. Но мисля, че би могла да се насочи към подобен тип образ и ще е много по-добре в него, отколкото в образа, който се опитва да изгражда в момента.
Тя точно такъв имидж търси, но не е нйното. Не й пасва на меланхоличното излъчване и леността, както и на недодяланата и пошла демонстрация на сексуалност.

# 996
  • София
Ивет има коренно различни черти от Дита.
По-скоро нея я оприличавам на младата Мортиша Адамс.
Косара пък много надоподобява Цеци Красимирова, но е една идея по-бухнала в лицето.

# 997
  • # супернатурална #
Не ме бийте, но някак си свикнах с абсурдните корекции на Даниела и ми е чаровна. Красотата е поведение, а тя освен "тъпа на манивела" до този момент отреагира най-деликатно и обрано. При нея няма някакъв отявлен неприязъм към тези, които демонстративно не я харесват. За Брани, която всячески показва, че Д и е неприятна, се изказа доста ласкаво. Даже за Буба каза само, че много харесва Виктор.

# 998
Позволете на едно момиче да е запазило свенливостта си и да се притеснява. Васил й харесва, целувката е била груба, чувства се неловко и не знае какво точно да прави. Може и затова да го насочи към другите момичета, за да си даде време и на себе си.

# 999
  • Обран бостан ;)
Извинете, за лошия ми английски, ама жените не хич не разбирате от жени. (за последните страници говоря) Wink

# 1 000
Ох, бе, свенливосттта на Косара JoyJoyJoy Недейте така, че ми дойде много неочаквано и се задавих от смях Joy

# 1 001
Не мога да свикна с Даниела по никакъв начин и колкото повече я гледам, толкова по-грозна ми се струва. Откакто ММ ми обърна внимание, че е с ниско чело, постоянно него гледам, макар че каквото и да погледна при нея - комично изрязания нос, подути скулите, надутите устни, очите или изобщо като цяло - еми много е зле.

Дори си мисля, че точно външността ѝ ми е най-трудно да възприема и като я гледам по ТВ-то вкъщи, си мисля, че срещна ли я на живо, сериозно бих се уплашила.

# 1 002
  • # супернатурална #
Извинете, за лошия ми английски, ама жените не хич не разбирате от жени. (за последните страници говоря) Wink
Да, да, знаем. Мартина форевър.

# 1 003
На мен пък ми се стори, че Косара първа се спусна към него, толкова нямаше търпение за целувката, че за малко не си избиха зъбите.

Косара никак ама никак не беше хепи от засмукването на Васил.  И това гнусно "още малко.." след като тя искаше да спре.. бррр..отвратително.

# 1 004
Абе Косара, че не е свенлива, не е, но определено се притесни много при първата целувка. И после на катамарана хем й беше приятно, че е там с него, хем се усещаше, че още е притеснена. При всички положения го харесва и то много, а и той нея също. Като са един до друг и двамата се хилят, като тикви, защото и двамата са притеснени. На мен са ми много сладки и ще се радвам, ако си тръгнат заедно накрая.

Извинявам се, ако сте го обсъдили - не ви четох назад днес, но някой знае ли каква ще е драмата между Виктор и Бубето? Видях, че и Клаудия нещо му се опъва. Бранимира си е още с нейните стени. Накрая Виктор да не вземе да си тръгне сам, защото всичките му моми са го зарязали.

Общи условия

Активация на акаунт