🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #10: от вторник до четвъртък, 20:00

• 112 635
  • 2 199
  •   1
Отговори
# 1 005
Извинете, за лошия ми английски, ама жените не хич не разбирате от жени. (за последните страници говоря) Wink
Защо? Една жена се измерва само с това дали ти опъва панталона ли? Защото и това е индивидуално. Нямам съмнения, че Ивет буди страсти, всички мъже в темата са й фенове и това е нормално. Просто жените гледаме на нея без този прочит.

# 1 006
Ествествено , че Мартина е с екстеншън

# 1 007
Извинете, за лошия ми английски, ама жените не хич не разбирате от жени. (за последните страници говоря) Wink
Да, да, знаем. Мартина форевър.
Той си пада по Росица май. 😁 Но и това е субективно. Един колега коментираше, че хич не я харесва (най-вече в лицето), но харесва Адриана и Ивет. Друг пък си падал по Ива. Вкусове много.

Интересно, ни нито един мъж, с който съм говорила, не харесва физически любимките на ергените - Даниела, Косара и Любомира.

Последна редакция: чт, 17 апр 2025, 13:25 от Lilly_85

# 1 008
Странно, че не се получиха дилеми, нито от страна на ергените, нито от момите. Уж Косара беше харесвана от тримата, но сякаш по-скоро някакво за спорта и по визия. Кастът е странен всяка година, никой с никого не се харесва чак толкова...Май най се получи наистина втория сезон. Сега гледаме страсти като миналата година Маги, Нани и Алек, сигурно и по подобен начин ще завърши. .

# 1 009
  • # супернатурална #
Ем...то какво да им харесаш. Първата и третата изпъкнаха поради липса на конкуренция, втората заради конкуренцията между мъжете.

Интересно, ни нито един мъж, с който съм говорила, не харесва физически любимките на ергените - Даниела, Косара и Любомира.

# 1 010
Странно, че не се получиха дилеми, нито от страна на ергените, нито от момите. Уж Косара беше харесвана от тримата, но сякаш по-скоро някакво за спорта и по визия.
С Косара се получи малко странно. Беше момиче на Виктор, който нямаше грам интерес към нея. Мартин я поиска и тогава Викчо се сети, че не я дава. После влезе и Васил и реши да вземе най-харесваната. Получи се така, че всеки иска играчката на другия, наистина за спорта.

# 1 011
Ох, бе, свенливосттта на Косара JoyJoyJoy Недейте така, че ми дойде много неочаквано и се задавих от смях Joy

Да, да...най-свенлива, най-морална, камерно интелигентна само за истински ценители...
Всичко под прикритие.

# 1 012
Да, да...най-свенлива, най-морална, камерно интелигентна само за истински ценители...
Всичко под прикритие.
Така ги е скрила тези интелект и морал, че дори самата тя не може да ги намери.

# 1 013
Странно, че не се получиха дилеми, нито от страна на ергените, нито от момите. Уж Косара беше харесвана от тримата, но сякаш по-скоро някакво за спорта и по визия.
С Косара се получи малко странно. Беше момиче на Виктор, който нямаше грам интерес към нея. Мартин я поиска и тогава Викчо се сети, че не я дава. После влезе и Васил и реши да вземе най-харесваната. Получи се така, че всеки иска играчката на другия, наистина за спорта.

Аз мисля, че Мартин наистина имаше интерес към нея и, ако тя му беше обърнала внимание, Даниела можеше и изобщо да не стигне до него.

# 1 014
Абе, само на мен ли ми се стори или Васил прояви интерес и към Даниела в началото, но тя ясно му показа да не пипа там?

# 1 015
На мен най-много ми харесват външно Ивет, Адриана и Анета. Любомира също ми харесва като телосложение, а и в лице не ми е неприятна.
Нека никой не ме убива с камъни, но тази актриса по-горе ми заприлича на нещо като драгкуин първо 😅

# 1 016
  • Обран бостан ;)
Защо? Една жена се измерва само с това дали ти опъва панталона ли? Защото и това е индивидуално. Нямам съмнения, че Ивет буди страсти, всички мъже в темата са й фенове и това е нормално. Просто жените гледаме на нея без този прочит.

Грубо казано - ако това го няма, няма и друго.

# 1 017

Е да де, вярвам ти, другото си е чист бонус. Laughing

# 1 018
Аз мисля, че Мартин наистина имаше интерес към нея и, ако тя му беше обърнала внимание, Даниела можеше и изобщо да не стигне до него.
По-скоро Мартина щеше да бъде изместена евентуално на номер 3. Но не съм убедена, защото Косара и Мартина са един тип визуално, а Мартина има по-лековато и по-сексуално присъствие, с което допада на Мартин. Косара е като пробит сал - ма'а подгизнала и без особена игривост или гъвкавост.

Последна редакция: чт, 17 апр 2025, 11:55 от Linda*kiss

# 1 019

Грубо казано, ако ще говорим за опънати панталони, за сега най-опънат е панталона на Васил, когато е около Косара.

А на Мартин панталона му е най-опънат, когато има парти, много алкохол и много мацки около него. Без значение какви - то след 2-тата бутилка шампанско всички му се виждат красиви

Общи условия

Активация на акаунт