🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #10: от вторник до четвъртък, 20:00

• 112 495
  • 2 199
  •   1
Отговори
# 1 260
  • София
Виктор милият хич го няма с жените, никак не ги разбира. Мислел, че като е извел за час Клаудия на вечеря, вече всичко е наред и там е спокойно и няма нужда да го мисли. И няма представа колко далече е от истината.
Има още много да учи определено, но това ще дойде с опита. В същността си е добро момче.
Не знам обаче защо се мъчи с тоя камък Бранимира. Разбира със съзнанието си, че тя не чувства привличане, вижда кристално ясно, че е като стена и си дава сметка, че там нищо няма да стане, и въпреки това продължава да се надява и да дълбае там. А това е глупаво, болезнено и самоубийствено. Ядосвам му се вече какъв е мазохист!

# 1 261
  • Out of the Mix
Нищо лошо не виждам в засмукването. Mr. Green
В края на краищата и затова са там, намерили любовта, се консумира, не се стои, като тупан...

А, който няма чувства, емоции и привличане, да си ходи.

# 1 262
Не ми е красива Мартина, пошло изглежда. А и е много елементарна, на волейбола му се мяташе на Мартин и го целуваше, сега - сърдита и обидена. Яд я е, че не и мина номерът с прелъстяването ли?
Двамата скучняри Васко и Косе Босе даже няма да ги коментирам. То пък една тема да нямат обща.

Последна редакция: чт, 17 апр 2025, 22:27 от Misi_36

# 1 263
Виктор е влюбен истински в Брани, даже пот не го инетерсува Sweat Smile

# 1 264
Аз пък викам, да се направи отбор "Алекса" и АМ, Мартина, Ивет, Роси и други готини момичета да се абстрахират безкрайно от "мъжките" идиоти.

# 1 265
Аз пък викам, да се направи отбор "Алекса" и АМ, Мартина, Ивет, Роси и други готини момичета да се абстрахират безкрайно от "мъжките" идиоти.
И така изведнъж Ергенът ще спечели и малко мъжка аудитория Joy

# 1 266
Ергенът, сезон 11, епизод 404:
- Бранимира, мислиш ли, че ще ме допуснеш?

# 1 267
Ферай , момиче , не говори 🤦‍♀️

# 1 268
"Пробвам да угодя на всяка, към която имам интерес" - супер тъпа реплика и Ферай се хили като зелка. Grinning

# 1 269
# 1 270
той й казва - от теб зависи, тя учудена - е защо да зависи от мен.
е това е просто едно момиченце, което не знае какво иска и не се усеща, че наранява човека отсреща. надявам се, че не го прави умишлено.
Мартине, ритни я Бранка по задника и я засилвай да каже на Виктор, че не желае повече той да я занимава.
Аман!

ох, Ферай чупи мрака хаха

# 1 271
Ферай...припадам...как може да говори такива тъпотии! Joy

# 1 272
Ергенът, сезон 11, епизод 404:
- Бранимира, мислиш ли, че ще ме допуснеш?

Дързост и красота ще надминат с този “интересен” сюжет

# 1 273
Васко слуша Ферай, слуша, и само си мисли "И тъз бих я минал" Joy

# 1 274
А'де Васко ще те наричаме Васята....тая е е'гаси и лейката специална хо хо хо

Общи условия

Активация на акаунт