🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #10: от вторник до четвъртък, 20:00

• 112 507
  • 2 199
  •   1
Отговори
# 1 590
Не се знае, знае ли се... Това за любовните изпълнения на АМ, Алекса и Ивет го изплющя Дъртата Клюкарка Мартин! Съответно, щом той казва, се счита за самата истина...
Не, че има право точно този фалшив съдия да държи сметка на когото и да е, освен на себе си, но го прави с голяма охота. Държи сметка на Ферай - произнася й присъдата, държа сметка на Силвия - разрева я. Държа сметка на Васил.... Абе, на който поддаде.
Ако има истинско "були" в предаването - това е той!
Кои момичета освен Алекса явно?
Алекса + Анна-Мария, после Алекса + Ивет.
Нищо чудно, че са ги обезрозили ергените. Притеснили са се да не изместят центъра на внимание върху тях двете ,и на зрителя, и на момичетата😀.

# 1 591
8-те месеца на Бранимира и Виктор в София според мен бяха казани в смисъла на 100 години. Както и зарязването, което всъщност е отрязване. Личеше си по интонирането и ироничното акцентиране на Бранимира върху думата "зарязване".

# 1 592
Даниела,, вместо за 50000-60000, се продаде за няколко евтини парцалки от Шри Ланка. Забрави как му се правеше на недостъпна.

И защо да се е продала за евтини парцалки? Стратегията ѝ в случая беше - ще прояви ли той жервоготовност да тръгне заради нея, и да отвори портфейла си. Тя избра точно Мартин, не е скачала от ерген на ерген като други.
Предварително си е решила, че той е нейният човек. Очертала си е критериите, по които някой може да я спечели и беше ясна от първия ден. Тя и лисицата в "Малкият принц" му заяви, че близост и доверие се печелят бавно, ден по ден, разстоянието се скъсява с жестове. Докато накрая му позволи да я погали.

# 1 593
За Алекса четох, че клони и към двата бряга, Ивет, като гледам как по никакъв начин не предизвика интерес у нито един ерген, си мисля, че може и тя да се лута между бреговете или още да не е осъзнала точно на кой бряг й е мястото, та като нищо с малко повече алкохол, да са се поддали на някоя и друга ласка. Мартин го каза, но нито една от трите не го опроверга. Все си мисля, че ако не е вярно, поне една от трите щеше да скочи да се защитава. А и да не забравяме, че когато Преси и другата мома (забравих й името) сгафиха, пак така "случайно", две момичета не получиха рози. Така че, като нищо да са сгафили момите на партито и хоп - ергените "случайно" решиха да гонят накуп 2 моми и то точно тези, за които се понесе слух.

# 1 594
Това с драмата като е била на 3 наистина се радвам, че не го ровят, че от малкото, което спомена, мисля, че подразбрах и наистина не е нужно да се бута в такива травми. Дано не съм го разбрала правилно.

Когато четоха писмата си помислих, че е загубила майка си.

А това че баща й е загубил дете - от предишен брак явно?

# 1 595
За хората, които разбират от корекции, тези огромни гърди на АМ колко кубика са?

Гледам я на обяда с една презрамка бански и ме боли за банския… трябва да са много тежки, тя затова не може да седи изправена….

# 1 596
А Косара на какво основание взема роза от Мартин? Нали беше голяма приятелка на АМ и Мартина? Трябваше да я откаже! И на Васил това направи ли му впечатление? Или само на Ферай ще начуква бат Марто канчето, че взела на Виторио китката?

# 1 597
В Надкаст Туджаров обясни за Алекса, че по време на купона искала да излива шотове върху "някои определени места" по телата на Ана Мария и Ивет и да ги пие от там.

# 1 598
За хората, които разбират от корекции, тези огромни гърди на АМ колко кубика са?

Гледам я на обяда с една презрамка бански и ме боли за банския… трябва да са много тежки, тя затова не може да седи изправена….
Няма как да се прецени - зависи колко са ѝ били големи гърдите преди имплантите. Подозирам, че си е имала прилично голям бюст, защото сега изглеждат огромни, а казаха, че двете с Мартина имат общо 1000 кубика, което не е супер много за две жени (тоест 1 кг. общо).

# 1 599
И това защо се счита за страшен грях?
В другите епизоди очаквам Батката за накисне Васко за баса и с един куршум да си отмъсти на Васко и на Косара...

В Надкаст Туджаров обясни за Алекса, че по време на купона искала да излива шотове върху "някои определени места" по телата на Ана Мария и Ивет и да ги пие от там.

# 1 600
А Косара на какво основание взема роза от Мартин? Нали беше голяма приятелка на АМ и Мартина? Трябваше да я откаже! И на Васил това направи ли му впечатление? Или само на Ферай ще начуква бат Марто канчето, че взела на Виторио китката?

Между Косара и Мартин е чиста шега (вече), те си знаят, че няма да стане нищо между тях.

# 1 601
Аз не мисля, че е грях, те се бъзикаха с Алекса и Ивет, всички бяха смазани и не знаеха къде се намират. Според мен го включиха, защото нямаха нищо интересно заснето с тях преди да си тръгнат.

# 1 602
В Надкаст като коментираха гафа на Виктор с Любомира Туджаров първо каза, че е бил изумен като го е видял, не знаел...но после така между другото вметна "...може да е искал да спасява продукцията". Та и аз така мисля, но не мисля, че идеята е на Виктор де.

# 1 603
Аз днес изгледах снощния епизод. Всичко сте отразили детайлно.
Само не можах да открия, коментиран ли е въпросът на Васил към Виктор в анонса към следващия епизод.
Връщах пет пъти и пак не чух ясно какво казва.
Чувам - Ти шиба ли (??????)...

# 1 604
Тя и Ферай каза, че е взела на Виктор розата от любезност, ама онзи я изкара предателка.

Общи условия

Активация на акаунт