🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #10: от вторник до четвъртък, 20:00

• 112 780
  • 2 199
  •   1
Отговори
# 1 755
Сега има лисича физиономия, преди не. Но аз харесвам, хубава е.

# 1 756
Вярно е Ферай. Показаните снимки ги има и в нейния профил. Но ми се струва, че два пъти си е правила носа.

# 1 757
Аз не мога да кажа на всеки естествен нос, че е хубав, когато не е хубав. 🙄 На Ферай носа е по-добре от на Даниела, но не е добре като за опериран нос. Обаче е по-добре от нейния си оригинален нос.
С най-хубав нос след операция е Алекс Богданска. Не знам кой го е правил и те май в Турция ходиха, но носът ѝ е перфектен за нея.

# 1 758
  • Stockholm
Някой беше казал, че Ферай прилича на пияна лисица Joy Още се смея на това.

# 1 759
С новия нос Ферай е загубила цялата хармония на лицето и сега прилича на мишчица Гризанка. Много пъти наблюдавам дори и цвета на косата, който е по рождение супер хармонира с тена на кожата, и обратното, нови цветове на косата просто не се връзват, чертите на лицето се загубват даже.
А за Косара, ако видите снимките на баба й в ФБ, същите очи, зелени и монголоидни, същите високи скули, копие й е. И това е бабата от страна на майка й.

# 1 760
Изслушах Ивет. Трябваше да изтръпя и Туджаров, за когото този сезон и това предаване като цяло, е най якото нещо на света.
Ухх, солеше яко групичката булита/сектата/интригантките. Или "вип зоната с лимитиран достъп." Най-накрая някой да каже нещо.
Главното були - Ана Мария. Поддържаща роля "гадни момичета": Любомира, Косара, Бранимира, Силвия,  даже и Клаудия, Синтия, Мартина..
Тази групичка е изолирала останалите, особено Роси.
Даже Клаудия, която е от момичетата гравитиращиоколо тази групичка ѝ е казала "Не си говори със Росица толкова, няма да изглежда добре за теб, ние се опитваме да я изолираме и да ѝ смъкнем екранното време. Тя ще излезе със лош рейтинг отвън и хората като видят че си общуваш с нея , това няма да изглежда добре."
Лелеее иска ми се да дойдат тук, поне една да чете, или пък в мрежите, или пък в подкасти...лелеее да чуят че всички масово предпочитат и харесват Росица.
Пред останалите, Клаудия не си общувала със Ивет, само във стаята. Откакто се е впишала в сектата. (А преди още от летището са се харесалии в изолация са били заедно..)
Чак и сега в общите си чатове забранявали на едни да се срещат с други.

Даниела винаги се е държала добре. Страняла е от интриги.
А те пък непрекъснато обсъждали нея. И други.
Само Даниела, Ферай и Ивет си говорили с Роси. И новите които идвали.

Когато Бранимира се е върнала от първата среща със Виктор, Ивет я е питала как си прекара, какво правихте... Тя ѝ е казала: "На теб няма да ти кажа!"
За Бранимира и Виктор (че се познават отвън) е излязло от Ивет, която първо е казала на Роси, натам не знае как и дали е стигнало до Елвира. (А до това заключение е дошла от това че Бранимира е поканена и Виктор очевидно от първия ден я предпочита пред другите).

Ивет и Виктор са се запознали на някакво събитие преди, тя и там се опитвала да му засече погледа, но той хич не я забелязвал. След това са снимали заедно някакъв клип, той изобщо не се сещал на първата им среща. И на край, в Ергенът отново почти не я забелязва. Тя го харесва, на външен вид поне.
След това със маската на очите на стълбите, Виктор активно я е отбягвал.

И тримата ергени отбягвали почти всички други освен тези които са си избрали. Виждало ѝ се като че ли ако някое друго момиче(ако не е от техните основни интереси)замъкне на пейка Васко или Виктор, те изглеждали леко раздразнени, отегчени....
Нищо особено не е станало със Алекса, просто тя е решила да и оближе шампанското от бюста ѝ.
Всичките които са се прехвърлили от Виктор на Васил, направили са го защото той си имал една/две избрани. Другите изобщо не ги забелязвал. Прехвърлили са се на Васил...той пък се оказа....още по зле. Само се съгласява, противоречи си, избра си Косара и той само нея кани.

Тук вмъквам че Ивет изглеждаше много добре. С дрехи. Виждам какво виждат мъжете в нея. Само онези бански, онези прехласвания ми идваха малко в повече.

Последна редакция: сб, 19 апр 2025, 21:39 от Glutenfree

# 1 761
Колко само сме различни хората и вкусовете ни. На мен Ферай ми е толкова хубава, сладка и чаровна. Даже малко се разочаровах, че носът и е правен, а не е дело на природата. Много е млада и се надявам да попадне в добра компания, в която да се развие като личност, радва ме как се наслаждава на живота, на храната...

С нетърпение чаках Ивет да напусне, за да гостува в предавания и подкасти и да научим нещо повече за нея. На мен визуално тя най-много ми допадаше и  някак не мога да повярвам, че такава привлекателна жена не получи ама и капчица интерес от страна на ергените.

# 1 762
Гледам Чакалкаст в момента.
Истината е, че Анета е доста адекватна в преценката си.Това , което много и пречи е тежкия диалект, с който лично аз не мога да я взема на сериозно.
И аз я харесах още от надкаста. Чак се изненадах. Диалектът й не ми е проблем. Не е като на Косара… Артикулира ок, не хънка, не мънка, не говори на нос. Добре си обяснява. И е забавна. Бях предубедена от първата им среща с Мартин. То как няма - тия шрекове, тия замъци. А тя е млада, явно й се дивее, а и май й напира някакъв артистизъм, който се изразява в разни шумни изцепки.

# 1 763
И аз визуално харесвах най-много Ивет. След нея Синтия като цялостен образ с интелигентно общуване, излъчване. Очите на Клаудия, когато гледа с погледа на италианските актриси от миналото/Ана Маняни/, класическата красота на Елвира, която тя не представи по никой начин. И тн...

# 1 764
Никакви подкасти не гледам този сезон... май нито един. Но благодаря на хората, които отделят време за да ги изгледат, и да ни информират за техния контекст.🤗 Особено Туджаров, който е набъркан в предаването този път с двата крака, ако в предишните двамата с Неделчо бяха с единия преди да ги отрежат от БТВ- то. Направо се отплеснах какво щях да пиша. Изобщо не ме интересува какъв нос има Ферай. Повече ме вълнува това какво показва( в частност поведение - изказвания, речник, та и диалект не ме вълнуват), а там самата тя не е решила какво точно иска да се случва и се влияе от всичко около нея. Пълните глупости от едната крайност в другата(вилици, чаши, мусаки, тенджери, тигани и накрая" Валидирай ме - по теорията на ..."), които говори - да речем, че ще ги отдам на младостта, но дали е така.

# 1 765
Е, не можем да кажем, че няма хубави момичета този сезон, особено на фона на предния Grinning И все пак Валерия, щете не щете, все още е първата Grinning

# 1 766
Хубава е за някои, за други е някоя друга с това трябва да се примирим.🙂

# 1 767
Всъщност на мен най-много ми харесваше Марта от първия сезон, но тя май беше пипана и тя, а и имаше някакви неща, които ми идваха в повече в чертите й.  Но ако говорим за естествени красавици Валерия бие доста и извън предаването.

# 1 768
А, Марта според мен тогава хич не беше пипана, яка мацка за тази възраст, няма как да се отрече.🙂 Говорим външно, то и Валерия е хубава, това няма как да се отрече. Обаче за мен човек е съвкупност от външност, излъчване, характер и разни други неща, които и не толкова впечатляващ с външността си човек може да постигне. Колкото и да ми е красив някой - като си отвори устата настава истината.🙂

Последна редакция: сб, 19 апр 2025, 21:43 от a.vasileva

# 1 769
А, Марта според мен тогава хич не беше пипана, яка мацка за тази възраст, няма как да се отрече.🙂
Е, тя почти всичките по-млади ги слага в малкия джоб, годините изобщо там не играехе роля. Има някои жени, които имат една определена непреходна красота и дали са на 20 или на 40 все приковават погледа. Може и да не е пипана, сега видях дъщеря ѝ и май наистина си е ген там изцяло.

Общи условия

Активация на акаунт