🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #10: от вторник до четвъртък, 20:00

• 112 780
  • 2 199
  •   1
Отговори
# 1 905
  • Пловдив
Дългоочаквана женска рожба според мен визира Косара.

# 1 906
Гледах Любабуба в иг и за пореден  път ми се струва, че си е правила нещо на очите, изпънала  е клепачите, или просто е ефект от филтър. И двете с Козара са неузнаваеми,  ама нормално за ИГ. Люба освен, че ми е противна заради  характера и поведението на интригантка, се гримираше в предаването много демоде. Откъде й хрумва да засуква нагоре тия сенки и молив, като чучело се прави, все едно от филм от '85 е.

# 1 907
Според мен Бранимира никога нямаше да тръгне да ги обяснява тези неща за цикъла си, за подуването си и за потенето си на Виктор, ако го харесваше като нещо повече от познат/евентуално просто приятел...

# 1 908
Ивет е супер красива в Наткаст. Харесах я. Много хубав глас. Лично аз харесвам Даниела и Ферай, не са зли.
Любомира Икосара е ясно , че не блестят с интелигентност, зли са и лесни за манипулиране.
Ана Мария обаче не е толкова умна колкото си мисли, не се усеща, че с елементарните си манипулации се превръща в отрицателен персонаж. Тя определено е злодеят на сезона.
Мартина ме отврати от самото начало, няма какво да я коментирам. С Милен Цветков е потресаващо отблъскваща.
Не е вярно, че Ивет не прави нищо, тя прави дизайн на тениски и ги продава в Amazon. Не живея в България и имам приятел, който се занимава с подобен бизнес, отнема много време.

За Росица е повече от ясно, че искат да я злепоставят точно както направиха с Елвира. Не им се получи първия път  и явно не ги хваща мира.

Последна редакция: пн, 21 апр 2025, 06:21 от Zara73

# 1 909
Ивет много приглушено говори и не можах да я гледам в Надкаст.
По-вероятно да изкарва пари със снимки във фетиш сайтове с корсети  като и гледам ИГ.
В коментарите към подкаста я изкарват Туджаровица, не знам колко е верен този слух?

# 1 910
В коментарите към подкаста я изкарват Туджаровица, не знам колко е верен този слух?
Имаше много упорит слух, че Туджаров излиза с една от участничките, но и аз не знам колко е верен. По-скоро си мисля, че може да е Косара - предвид колко пристрастно звучи, като говори за нея.

# 1 911
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Глупости, Косара.. Какви ги говорите?
Косара въобще няма да се захване с тип като него. Тя иска някое богато синче,популярен,атрактивен, който да й сваля звезди по цял ден как е единствена и неповторима и да бръмчат двамата по кафенца с луксозно БМВ втора ръка.
Не знам с коя излиза (ако въобще е вярно това),но сякаш си го представям с момиче като Синтия, дори Ива и Бранимира са по-вероятни партии пред префърцунената Косара.

Изгледах Ивет.Въобще не усетих "реваншизъм",а си беше откровена. Каза неща,които си знаем и без това.

# 1 912
Предишните , за които се говори, че са минали Тудж. проверка са Ина от диви и красиви, Теа от Ергенът и Валерия с татуировките от Ергенът .
Синтия, Ива и Бранимира не са му тип.

# 1 913
  • София
Тогава изобщо не е било уместно да правят епизода с майките.
Мартин си беше ударил крака и сигурно затова са го направили.

Във всяко риалити има епизод, в който им пускат записи на близките им. Че да има два реда сълзи, три реда сополи. Въобще не го гледах. Излишно беше.

# 1 914
Глупости, Косара.. Какви ги говорите?
Косара въобще няма да се захване с тип като него. Тя иска някое богато синче,популярен,атрактивен, който да й сваля звезди по цял ден как е единствена и неповторима и да бръмчат двамата по кафенца с луксозно БМВ втора ръка.
Ми Туджаров е перфектен тогава. Пък и откога Косара е мерна единица за каквото и да било, освен присмех? Тя може и Мъск да иска, ама няма. 😁

Последна редакция: пн, 21 апр 2025, 08:02 от Lilly_85

# 1 915
Аха, освен това знае какво може да му предложи Joy За една година ще направи Мъск милионер Joy

# 1 916
  • някъде другаде
Според мен Бранимира никога нямаше да тръгне да ги обяснява тези неща за цикъла си, за подуването си и за потенето си на Виктор, ако го харесваше като нещо повече от познат/евентуално просто приятел...
При Бранимира нещата май са " Не те искам , но и друг те не давам"
Тя не го иска , а като е с някое от другите момичета се дразни.

# 1 917
И аз изгледах Ивет и не усещам злоба, малко разочарование може би, ама злоба, не.
Много ми е симпатична на мен и не намирам поведението и за пошло в предаването, но явно е стреснала Виктор Grinning

Забравих да пиша, че начинът по който сяда АМ, не ми е мъжки, а детски, представете си я на 3-4-5 години.

Последна редакция: пн, 21 апр 2025, 09:39 от Одри ♡

# 1 918
Бранка е много млада. Просто е по-интровертна и свита, и тя като Роси не е за телевизия. Тя грам не можеше да понася Викиту, просто се поласка от вниманието и може би за секунда е помислила, че може и да им се получи. След като го опозна и стана по-мил като приятел, все още не го харесва. Сега ще се чуди как да го отреже пак.
Аз я харесвам за това, не се продава за екранно време, за разлика от Косара, която и с бармана би се целувала, за да е по тИливизура.
Е как да не се продава за екранно време? Седи си там, а не трябва. За какво като се вижда, че Виктор няма да го хареса, ако ще и последния мъж на земята да е.

# 1 919
Бранимира свита, темерутеста, неадекватна но не я нападат нея нали, нападат Росица. Какви са тия двойни стандарти? Нещо я бутат от продукцията..никой не може да ме убеди, че Брана е случаен човек. Половината там не са случайни. То се вижда кои са случайните - Роси, Синтия, Ивет..които никой не ги бръсне въпреки, че са по-интересни от Бранимири, Любомири и Косари.

Общи условия

Активация на акаунт