🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #10: от вторник до четвъртък, 20:00

• 112 789
  • 2 199
  •   1
Отговори
# 1 980
Роси ми беше фаворитка в началото, но успя да ми стане неприятна и дразнеща. Външността ѝ е харизматична, но характер ѝ липсва. От поведението ѝ лъхат неувереност и комплекси, които прикрива със захаросана надменност.
Факт, че беше фаворитка на Виктор и Васил от първоначалното привличане, но на нито един не успя да задържи вниманието.
То  е постоянно мрънкане, вечната жертва, другите не можели да я 'обогатят' с разговори, постоянно се сравнява с получилите внимание и не може да изпъкне с друго освен с отчаяние, което нарича чувствителност.. Голяма драма, супер негативна, изискваща внимание по най-абсурдния, задушаващ начин.
Васил ѝ казва шеговито "Мартина е играч номер едно.", тя веднага "Аз мислех, че ще ми кажеш, че съм поне на второ място". Моля?! Васко ѝ се издразни на тъпия коментар, и се наложи да обяснява на чувствителната Роси, че това е било ирония, не комплимент за Мартина.
Изглежда комерсиална, материалистка, скучна и неуверена. Публикациите ѝ са някакъв напън да покаже висок стандарт, да се направи на готина, но индивидуалност няма, някак стерилна и фалшива ми е. Прилича на човек, живеещ за чуждото одобрение, не открил себе си. Оплаква се, че няма мъже в живота ѝ, ама как да има като е толкова посредствена.

# 1 981
А..лабубето ме изпревари..но да, депресията е заболяване и не би следвало да вземат болни хора на борда на шоОто.
Та и това ми издиша като теза...

# 1 982
Роси е хостеса, доколкото стана ясно. Ами, на мен точно новите видеа са ми криндж. Grinning “Хихи, не бе, естествени са ми гърдите, ама мерси за комплимента” е нещо, което си представям да излезе от устата на седмокласничка.
Роси е графичен дизайнер, до колкото помня
Това казва че е завършила, но работи като хостеса в ресторант.

Депресията е състояние, а не забжляване.

# 1 983
Е как ще е безмислено за Мартина да остане. Всеки ден екстра си е чиС бонус, я нови последователи в инста и тики-тока, рекламка, да си покажИ пИриятелитИ и тем подобни бръмчалски ми ти работи. Нали затова са влезли все пак.
Да не забравяме, че момичетата с дълго време в изолация и това им се отразява на представите за нещата и хората вътре - и на злобарките, а на по-чувствителните съвсем. Да се съюзят голяма група срещу някого си е стратегия в реалити 😉 Но отвън да продължаваш да си във филма…
Явно доста скучен живот е било преди това или просто някой си е намерил жертви и продължава да си ги работи и извън изолацията.

Послушах още малко от интервюто и го спрях, Ивет не успя да схване логиката за митата, не искала и тя да работи много, но искала да има пасивен доход. Ех, моме... Даниела да ти подари една книга, пък можеш и да научиш нещо от нея и да постигнеш целите си. С това честно казано ми се сринаха представите за нея, както и с паразитните думи, които има.

Роси на първата им среща с Виктор ми се стори много нахакана, пък после ни я представиха в друга светлина - дали е заради това, че Любомира имала там някакви връзки в продукцията, пък Росица я обидила.. дали е, защото си е такъв човек каквато я описвате - можем само да гадаем.

За Мартина се надявах още миналата седмица да откаже роза и да си тръгне, да видим дали ще го направи - просто е безсмислено да се седи там, предвид къде е интересът на мъжа.

Клаудия не я харесвам нито визуално, нито като характер. И пак казвам, за мен татусите, които има са безумно грозни за една жена. Ако Виктор е целуна ли нея, наистина няма вкус за жени или просто такъв излиза в предаването.

Последна редакция: пн, 21 апр 2025, 13:57 от mk974

# 1 984
Роси има сайт, доста добре направен и съм засичала клипчета как създава нещо. От къде се разбра, че е хостеса?

# 1 985
Доста бейсик stuff ми се вижда. Бай Дъ Уей Росито и Ива да не са роднини , с една фамилия са? И се снимаха у LA заедно тези дни? 
Роси има сайт, доста добре направен и съм засичала клипчета как създава нещо. От къде се разбра, че е хостеса?

# 1 986
  • Някъде там...
Роси е хостеса, доколкото стана ясно. Ами, на мен точно новите видеа са ми криндж. Grinning “Хихи, не бе, естествени са ми гърдите, ама мерси за комплимента” е нещо, което си представям да излезе от устата на седмокласничка.
Роси е графичен дизайнер, до колкото помня
Това казва че е завършила, но работи като хостеса в ресторант.

Депресията е състояние, а не забжляване.

Напротив, заболяване е. Заболяване на психиката, това е разстройство на психичното здраве. Повечето хора си мислят, че депресията е просто чувство на униние и тъга, но клиничната депресия е доста сериозно заболяване, особено когато има суицидни мисли. Депресията има и физически симптоми, не само психически. И се лекува дълго, с години. Не е за подценяване.

# 1 987
  • Пловдив
Значи сега трябва да оневиним поведението на Роси, заради депресия? Ако е клинична трябва да се лекува, а не да стои в Ергенът.

# 1 988
А..лабубето ме изпревари..но да, депресията е заболяване и не би следвало да вземат болни хора на борда на шоОто.
Та и това ми издиша като теза...
Не би следвало, но… Явно приемат. Не е под запрещение все пак, нищо не я спира да участва.

Или може просто да използва това като оправдание за поведението си, не знам.

# 1 989
  • Пловдив
Ако използва думата депресия за поведението си, значи доказва, че просто си е такава неумееща да се впише в среда, да комуникира, да разбира околните какво ѝ говорят и т.н.

# 1 990
Щото ако има по-невъзможна двойка от Бранимира и Виктор, това е Мартин-Силвия. Първата поне не тропа срещу оставане, всъщност тя абсолютно нищо не прави, за да остане. Напротив. Силвия само дето не ревна докато не и даде роза, сакън, ако си иде при децата. (Съжалявам, че звуча като дърта свекурва, но да си оставиш 4 годишното дете след развода и да се юрнеш на хиляди километри от него...поне да имаше шанс за любов или кариерно развитие)
Силвето е Коня на Мартин, как ще си тръгва, тя запълва екранно време, психоложка, съветничка. Даже влага емоция момичето, за разлика от равния и монотонен глас на Маги-психоложката. Има си задача Силвето, да побутва ергена към Мартина и да му отваря очите колко е добра ( а те са си стари познайнци явно). 
Не мога да ги разбера от предаването защо тази пошлост правят, да слагат бивши познати да се поопознаят още.
Толкова ли нямаше непознати. Да бяха вкарали от тези, неполучилите рози, по-добре.
Щом може Ерген да е с 2 деца, защо пък и участничка да няма дете на 4г?
Според мен, трябва предаването да е за ергени и моми -  стари/млади, но неженени/неомъжени, необвързани. Е, знам, трудно е да ги следиш обвързани ли са, но поне да си безкомпромисен и да ги изкарваш от шоуто навреме, щом разбере предаването такова нещо.

# 1 991
Ей така е най-добре, хич да не ти пука.Познайте коя е момата.
Скрит текст:

# 1 992
За мен няма нужда да оневиняваме Роси, ама няма нужда и да се изказваме супер компетентно за психологическото й състояние, за което в крайна сметка не знаем нищо. Пък и чак някакви подигравателни коментари. Хайде, няма нужда.

# 1 993
Значи сега трябва да оневиним поведението на Роси, заради депресия? Ако е клинична трябва да се лекува, а не да стои в Ергенът.

Вече е обвинена и от нас освен от булитата ли?

# 1 994
Ей така е най-добре, хич да не ти пука.Познайте коя е момата.
Скрит текст:

Закъсня - още в началото на сезона обсъдихме снимките на Мартина от бала Grinning

Общи условия

Активация на акаунт