🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #10: от вторник до четвъртък, 20:00

• 112 709
  • 2 199
  •   1
Отговори
# 1 995
Значи сега трябва да оневиним поведението на Роси, заради депресия? Ако е клинична трябва да се лекува, а не да стои в Ергенът.

Роси с какво толкова е съгрешила,та ще трябва да я оневиняваме?!?вече под вола теле се търси...

# 1 996
  • София
Значи сега трябва да оневиним поведението на Роси, заради депресия? Ако е клинична трябва да се лекува, а не да стои в Ергенът.

Вече е обвинена и от нас освен от булитата ли?
Тук май има няколко булита под прикритие 😉😂

# 1 997
Роси ми е много скучна, не мога да кажа нищо за нея освен, че визуално не ми харесва и я превъртам директно.

# 1 998
Защо булита? На някой не му харесва поведението ѝ и това автоматично значи, че е були ли? Всеки има право на мнение. За мен Росица не е кой знае какво. Може да е симпатична, но не виждам защо я наричаме интелигентна и т.н. Не е показала умствения си капацитет, защото почти не я дават в кадър. Освен нейните си твърдения, че другите не са ѝ на нивото, друго няма. За мен нещо не е наред там и толкоз. Но ако трябва да сме честни, участие в предаване като “Ергенът” поначало говори за някакви дефицити, така че не очаквам много от момичетата там.

# 1 999
Скрит текст:
Ей така е най-добре, хич да не ти пука.Познайте коя е момата.
Скрит текст:

Закъсня - още в началото на сезона обсъдихме снимките на Мартина от бала Grinning
Има напредък, трябва да си признаем. И пазвата щом е пълна с пари, няма да я мисля.

# 2 000
Аз искам да видя поне веднъж участничка, която като я попитат защо е решила да участва в Ергенът да отговори - 'Защото исках да си почина два месеца от работа, а ако намеря ново гадже, супер!' Joy
На всички бизнесменки вътре са им толкова бутафорни бизнесите, че не знам как не ги е срам да си изтъкват въобще 'предприемачеството'.

# 2 001
  • Пловдив
Були или не няма да ми промените мнението, че Росица сама се показва като неадекватна и за нея това би звучало като обвинение, защото ще каже както и вътре, че не комуникира, защото видиш ли другите не са ѝ на нивото и няма какво да научи от тях. Интелигентният човек може да комуникира и с най-простия, при обратния вариант няма тази опция.

# 2 002
Ее, сега, ние не знаем, дали Роси страда от депресия, дайте да не се правим на психиатри....
Може и да се е сдухала в предаването и аз се сдухвам от време на време, не е срамно...

# 2 003
Аз току що гледах Тудж и Аалекса. Той и разправя щом имаш татуировки разбира се, че си арт персона…. какво им е на тези хора🧐

# 2 004
Ние не се правим на психиатри, тя сама го твърди.

# 2 005

Ми, тя Роси изглежда същата и в социални мрежи, значи да работи и над своя монтаж. Да плачеш и да се тръшкаш, че мъже, с които си си обелил две думи, не ти обръщат внимание, си е отчаяно и трябва да работи над това. Като се има предвид, че тя едва ли харесва тези мъже наистина, просто е отчаяна за внимание, без значение от кого ще дойде то.

Абсолютно съгласна. Някой по-горе беше коментирал, че Росица не изглеждала отчаяна, а напратив пътувала си тн.  И какво като си пътува и си пуска клипчета  с усмивки и лежерно настроение ? Всичко, което виждаме в ИГ и тн е често фалшиво, това е светът, в който живеем, пълен фалш.
Но, как човек може да се заблуди, когато гледа 50 епизода примерно на реалити предаване, в което това момиче, имаше и все още има, вид на абсолютна депресантка ?
Няма, какво да се повтарям, аз съм го написала вече, на Росица не и беше мястото в този формат и след като почти всички са я били изолирали, както сподели Ивет в подкаст, и никой от Ергените не я харесва, би трябвало да си е отишла доста по-рано.
Това момиче, наистина изглежда нещастно, дано да си вземе някакви поуки, да спре да търси одобрението на други хора, да си гледа само себе си и близките си и да не се сдухва, когато някой не я хареса. Ми, не я харесва и какво ? Голям праз.

Последна редакция: пн, 21 апр 2025, 17:18 от BlackCat12

# 2 006
Були или не няма да ми промените мнението, че Росица сама се показва като неадекватна и за нея това би звучало като обвинение, защото ще каже както и вътре, че не комуникира, защото видиш ли другите не са ѝ на нивото и няма какво да научи от тях. Интелигентният човек може да комуникира и с най-простия, при обратния вариант няма тази опция.
Росица се защити от глупостите на Косара, окрилена от първата целувка, решила да нападне някой. Всеки може да си пише листчета, да си подслушва чужди разговори. А на който разговорите не са за слушане, да излезе зад някоя палма да си води. Росица не показа, че тази случка е оставила голям печат в съзнанието и, не отговори с агресия.
 С ергените не върви, защото няма опит, ясно е.

# 2 007
На Росица нямам какво да й се оневинява на поведението. По скоро на групата кокошки трябва публично да бъдат личувани Simple Smile .
Виктор и Васил за екранно време там, затова се хванаха с тези с които си мислят че биха спечелили публиката. Уж естествената и непринудена  Любомира и претендентката за висок морал Косара. Само показва колко са глуповати и двамата, тези двете за сега се излагат най много.

# 2 008
Както обикновено, не е проблемът в действието, а какви претенции имаш и какви очаквания създаваш с думите си. Аз от Любомира и Косара не съм очаквала повече, но Роси има претенции за нещо повече. От там идва дразненето. Неадекватните решения, които взима.

Не съм съгласна, моментите, в които и на двамата им стана неприятна Росица, се изписаха съвсем ясно на лицата им.

# 2 009
Така е. Като няма предавания всеки ден и тук става мега "бабите пред блока" положение.
Скролвам и чета избирателно.
//
Роси много я харесвам, но трябва да е по-твърда и категорична. Заявяваща се.
Примерно, Клаудия е много зловеща, но много добре се заявява – искам това и това. Очаквам това и това. Ако не – следва еди какво си.

Общи условия

Активация на акаунт