🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #10: от вторник до четвъртък, 20:00

• 112 786
  • 2 199
  •   1
Отговори
# 2 010
Нито е сдухана Роси , нито е дерпресарка . Излязла е от зоната си на комфорт , очаквала е друго , попаднала е в несвойствена среда , сред коренно различни от нея хора .Разочарована е от изживяванети и не е на кеф да избухва и купонясва. Не съм я виждала , да лее нон стоп сълзи и да истерясва (като такива е имало доста в сезоните) Не и е забавно , като другите плиткоумници от интелигентното забавление да одумваме тоз който го няма и не се вписва в това изтънчено общество. Не е и по изискания вкус на ергените , които направо блестят с удачни избори  , така че , няма какво повече да бистрим.

# 2 011
Плот туист: Силвето и тя като Диана може да е “командировка” в Шириланка. Бар Марто може да я е поканил спИциално да му снася, та да може да си напасва стратегиите и поведението. 😂😂😂
От казаното от Ивет останах с впечатление, че и Силвия е част от групичката на "готините" - освен присъствието й на събирането в Джанъм, излиза, че и тя е участник  във въпросните чатове, в които кой за какво говорят и как обсъждат другите участнички. Повече залагам, че участието й в групичката след предавато е пасивно - не изразява мнение, повече се води и съгласява. Това са мои предположения, разбира се, но ми пада в очите, предвид годините си, да козирува на някакви кифли.

# 2 012
Ергените са там, за да създадат красив образ за себе си. Убеден съм, че многократно им е намеквано, че с Росица няма да изглеждат добре. Самата Косара сподели, че е изненадана, че Васил й е подарил роза и че ще се погрижи затова. Имало е много въпроси към Росица от кутията, а ние не ги видяхме, не знам защо. Кой знае какви провокации са били. Аз лично се учудвам, че Росица се съпротивлява и не тръгва сама. Ако нямаше самочувствие, нямаше да устои на тези атаки. Не мисля, че е в депресия, но няма как да не ти е паднало настроението, когато има голяма група, която е срещу теб.

# 2 013
  • София
Я си представете 2/3 от момичетата да се съюзят срещу Косара - много високомерна, проста селянка, не може да си оправи диалекта…. И всеки ден да я дебнат с кого какво говори и т.н. Или срещу Люба, или който и да е . Много сме, силни сме - Мен това ме дразни, а Роси ми е фифти-фифти .
Аз съм тим Данка - Исам войнът е войн / Конън-Варварина😂

# 2 014
Дам, сега Роси може да си пуска каквото иска в социалните мрежи, но сигурно на всички ни е известно, че това което става достояние не означава непременно щастие за смята личност, която и да е тя. Никой не иска да пуска кофти моменти и състояния пред аудиторията, и това включва всичко живо, което поства нещо в социалните мрежи, е не че не се намират и такива. Роси и преди писах, че е добре за нея да си тръгне и че не е за там. Надявам се да си вземе уроците правилно, че иначе хубаво момиче. А, да за сериозните диагнози -  да не се заиграваме с тях: освен психозите, психиатрите и психотерапевтите да излязат с дипломите, защото всичко свързано с това... се анализира не толкова лесно за всички попрочели нещо.
Иначе сезона ме кефи, малко по-скучен от тъпи грандиозни скандали между момите, но пък партита ме кефят.🙂

# 2 015
Нито е сдухана Роси , нито е дерпресарка . Излязла е от зоната си на комфорт , очаквала е друго, попаднала е в несвойствена среда , сред коренно различни от нея хора.
Ако е очаквала друго, значи интелектът ѝ наистина е под въпрос. Една проста проверка в Гугъл показва колко много драми има в предаването и оплакванията на момичетата. А в Щатите дори са по-зле в някои отношения. Не знам как някой тръгва ей така, без да си направи проучването.

Последна редакция: пн, 21 апр 2025, 18:42 от Lilly_85

# 2 016
  • Пловдив
Я си представете 2/3 от момичетата да се съюзят срещу Косара - много високомерна, проста селянка, не може да си оправи диалекта…. И всеки ден да я дебнат с кого какво говори и т.н. Или срещу Люба, или който и да е . Много сме, силни сме - Мен това ме дразни, а Роси ми е фифти-фифти .
Аз съм тим Данка - Исам войнът е войн / Конън-Варварина😂
Повечето са срещу Даниела, но тя показва съвсем друго поведение при нападка, това имаме предвид, предполагам повечето, като говорим за характер и адаптация

# 2 017
Почвам🙂. Наум този сезон ме кефи повече от предишните . Само прическата ме дразни, но ще го преживея.🤣

# 2 018
  • София
Наум и Ангеларий, направо припадам като излезе. Толкова е изкуствен, чак ми става неудобно. И само клишета ръси, не знам кой му ги измисля, но не е добре.
Тук не видях някой да го харесва също.

# 2 019
Роси явно е чувствителна, малко депресивен тип и не умее да флиртува. Което по принцип трябва да я прави безинтересна за другите, но явно най-голямата й “грешка” е, че не се вписва при местните турбо бръмчалки.

Позите на Силвия в инстаграма й са супер недодялани. Само дето duck face не е направила https://www.instagram.com/silvia.kirova87/
И естествено Доносница номер 1 пльокнала и една снимка с нейното “приятелче” Мартин, заради когото изкара една безплатна почивка в жалки клюки.

# 2 020
Наум и Ангеларий, направо припадам като излезе. Толкова е изкуствен, чак ми става неудобно. И само клишета ръси, не знам кой му ги измисля, но не е добре.
Тук не видях някой да го харесва също.
Аз го харесвам, но те цитирам не за да те опровергая, а за да ти кажа, че вече ще му викам само Наум и Ангеларий Laughing
Силвия е хубава в Инстаграм, не е различна, но е добре да смени малко муцунката - доста old millenial e Grinning

# 2 021
На зализаното момче му искам работата . Дойде, изтропа к’вото и да е . Не повече от 5 изречения и изчезва на плаж и почивка. Той колко е висок? Вижда ми се нисък.

# 2 022
Силвия не мога да кажа, че е хубава. Тя е wannabe. Иска да е с готините момичета, но и като характер си личи, че все е била шаферката, и на визия не се вписва.

# 2 023
Кой...барманът ли? И аз му искам работата, висока съм колкото него.🤣

# 2 024
Силвия не мога да кажа, че е хубава. Тя е wannabe. Иска да е с готините момичета, но и като характер си личи, че все е била шаферката, и на визия не се вписва.
Не ѝ отива на годините просто - гони 40-те, а сторитата и в Инстаграм са като на момиче от гимназията. То не са муцки, чупки, стойки. Всички тези участнички хубаво са влязли за последователи, но нали трябва по някакъв начин да ги задържат? Трябва да постват нещо поне малко от малко интересно. Кой ще следва Силвия, за да ѝ гледа селфитата в огледалото? Гаранция, че като свърши предаването, повечето хора ще я махнат.

Последна редакция: пн, 21 апр 2025, 18:42 от Lilly_85

Общи условия

Активация на акаунт