С какво ви дразнят свекървите? – 163

• 30 813
  • 755
  •   1
Отговори
# 45
Спазвайте здравословна дистанция.Дръжте се възпитано и нищо повече.

# 46
Продават се торти като иска.

# 47
Как се ходи на такъв светъл празник в къщата на човек, дето не понасяш?
Нали беше блокирана? И като те пита ще направиш ли торта, ти защо не отговори" не", а с пасивната агресия " ще си помисля" . И ,айде, добре си затворила, щом така ти е дошло. Нали сменяш подхода . Защо звъниш после.
Била тя жертвата. Не, не е. В прав текст ти е казала, че не и е до вас, а вие се натрисате заради свекъра.
Много ретро италианско ми звучи. Какво ще правиш там, защо? Стой си вкъщи, мъжът ти да отведе детето, нито торти ще правиш, нито ще и седиш на софрата.

# 48
  • София
Ради, оплакваш се от филма, в който ти й позволяваш да те вкарва. Явно не само тя обича да се изживява като жертва. Гърнето и похлупака...

# 49
Не сте разбрали ,но пишете. Тя мисли ,че ходим в тях само заради свекъра . И винаги тя ни вика на гости . Тоест жалва се ,че според нея не я зачитаме и сме там само зарди мъжа й . Обадих се ,защото не мога да приема наглоста да звъни за торта ,а дори не смята че има нужда да се извини . За мен това не е редно ,мислете каквото искате за мен ,аз изразявам своето мнение.. На въпроса как се ходи на такъв светъл птазник,ами не се ходи. Тя звъни да ни кани и да правя торта. Аз съм казала,че няма да ходя,сина й ако иска да отива.
И ето пак,вместо да каже директно не,аз овъртам и отговарям,че ще помисля. Просто не съм свикнала да наранявам хората, въпреки че те го правят. Явно не може да ме разберете,защото не се срещатат често такива .
Как се ходи на такъв светъл празник в къщата на човек, дето не понасяш?
Нали беше блокирана? И като те пита ще направиш ли торта, ти защо не отговори" не", а с пасивната агресия " ще си помисля" . И ,айде, добре си затворила, щом така ти е дошло. Нали сменяш подхода . Защо звъниш после.
Била тя жертвата. Не, не е. В прав текст ти е казала, че не и е до вас, а вие се натрисате заради свекъра.
Много ретро италианско ми звучи. Какво ще правиш там, защо? Стой си вкъщи, мъжът ти да отведе детето, нито торти ще правиш, нито ще и седиш на софрата.

Последна редакция: сб, 19 апр 2025, 16:01 от Radii :)

# 50
  • София
Напълно те разбрах. Ти не разбираш какво ти казваме.
Свекървата е нахална.
Ти избираш да ѝ позволиш да бъде нахална спрямо теб (например като да върнеш обаждане). Тя няма да се промени. Ти можеш да спреш да ѝ го позволяваш. Просто не се занимавай с нея по какъвто и да било начин. Тя звъни, ти не вдигаш/отваряш. Тя ти пише, ти не отговаряш. Да нахалства на мъжа ти, той да се оправя с нея.

Или можеш да избереш да продължиш както досега – да играеш по свирката ѝ, да продължиш да ѝ позволяваш да ти се качва на главата и да избереш да продължиш да бъдеш жертва.

Ти избираш.

# 51
Как да те разберем по- добре, четем и коментираме.
Последно, ти отиваш там, макар да си казала, че няма да ходиш, защото си добър човек ли?

# 52
Кога съм казала ,че съм отишла ? Празника е утре и очевидно пиша,че няма да ходя 🤨
milenka ,права си ,май ще се наложи да спра да й вдигам ,а най-добре и да блокирам номера

# 53
Като няма да ходиш, /ясно ми е , че е утре/, защо ще правиш торта?
Последно, ще правиш ли? В смс-а тя ти пише в множествено число, та затова не стана ясно, че няма да ходиш.
Нещо само да ти кажа. Щом си обидена на човек, не му вдигаш, не контактуваш, не изискваш извинения. Дистанцираш се и приключваш. Това се отнася за всички хора, които са те наранили. Не само за свекървата.
Даваш повод да ти се подиграва с твоите нелепи реакции.

# 54
Нелепи реакции?! Явно наистина мислим много различно . Не смятам,че е нелепо да й кажа ,че е нагла да иска торта ,след като преди 2 дни ми наговори разни неща. Извинявам се,обаче не съм съгласна с това ви мислене .

# 55
Е, сега чуваме, че си и казала, че е нагла 😂
Става все по- забавно.
Последно, торта ще правиш ли на тази нагла жена?
Тя ЗНАЕ  ли, че няма да ходиш?

# 56
  • Варна
А ти каза ли й, че е нагла? В прав текст.

# 57
Много изопачавате и прекспонирате нещата. Тук трябва да се пише всичко дословно за да не се преувеличи,че даже и тогава не е сигурно . Няма да пиша есно и също. Който разбрал,разбрал.
Не ,не казах в прав текст нагла си,казах
,, Не смятам ,че е редно да искаш да праея торта,след всичко което наговори "
Отговори ,няма проблем не прави щом си обидена .
Дано всичко е ясно.
Лек ден

# 58
  • София
А, "който разбрал, разбрал" – дежурният отговор на неудобните въпроси.

# 59
Никой нищо не разбра.
Опиши нещата последователно, ако искаш да се оплачеш.
Тук ти дърпаме думите, и то излезе доста колоритна цялата случка от обаждането за тортата, до наглостта.

Общи условия

Активация на акаунт