С какво ви дразнят свекървите? – 163

• 30 910
  • 755
  •   1
Отговори
# 630
  • София
...
Натрапената близост поне според мен е с хора/свекърви, които са по-възрастни, не, че аз съм млада, 50+ съм, но да речем над 65+. Когато свекървата е работеща и има някакъв социален живот все още, “базата“ лесно се надгражда в едни по-различни взаимоотношения, които са приемливи и за двете страни, разбира се.
В общия случай би трябвало да е така.

# 631
  • France
Моята бивша кандидат свекърва беше млада (под 55г тогава) и работеща, но искаше да сме си близки. Нещо, което въобще не съвпадаше с моята визия за нещата и беше източник на много негативни емоции и при нея, и при мен.
Затова и си позволих да посъветвам Весито да не се зарича за тези неща. Има голяма вероятност да попадне на кандидат снаха като мен, която няма нужда и желание за близост

# 632
  • Варна
Моите бяха  не особено млади около 60-65  , но не се натрапваха с любезност хич , даже се правеха на три половина, че да не носят отговорност над  малко дете случайно 1 седмица. Като стана 11-12 годишен чак тогава почнаха да изявяват желание да го "гледат" .То той вече сам се гледаше, но няма грижи..
Ако снахата е като теб, Philomena , бъди сигурна, че няма изобщо да се меся.Само по лицето са ми ясни когато хората не искат контакт и не настоявам.  Казах за по-близките отношения, в случай че ги искаме и двете, не е едностранчиво това... Просто защото по правило някак е закоиномерност свекървището да е зло , не бих била такава. Grinning

# 633
  • France
Е, чак пък по правило. Много готини свекърви има. И много готини снахи Stuck Out Tongue Winking Eye Просто не винаги се срещат една друга и винаги е по-добре да подходиш с дистанция, отколкото обратното. Just a friendly reminder

# 634
  • Варна
Е, чак пък по правило. Много готини свекърви има.

Да, знам, че има.Ама в тази тема доста се оплакват от свекърви. Повече се оплакват от някакви неща на контра казани, кофти изречения и отношение  или от мама-син взаимоотношенията, сякаш обаче.

# 635
  • France
Затова и по принцип не пиша тук Simple Smile

# 636
Е, тя темата е С какво ви дразнят свекървите, все пак, нормално е за това да се пише.

# 637
По повод това как свекървата не можела да раздели сина и снаха си.
Прясна история от свекърва, която успя.
Цял живот "сипвала" на сина си, че е грешен избор, че била проста, тъпа, от бедно семейство и т.н.
Накрая се развел - онази вдигнала купон, но синът й все още влюбен поискал да опитат отново.
Свекървещицата такъв скандал му вдигнала, че синът не посмял да направи втори опит с жена си.
Развода се случва след 10 години брак, в който свекървата не спира да плете интриги и злослови против снаха си.

# 638
  • Варна
Е, тя темата е С какво ви дразнят свекървите, все пак, нормално е за това да се пише.

Да , разбира се. От любезно отношение по-рядко се оплакват обаче, хаха Laughing

# 639
  • София
За толкова години в темата нямам спомен някой да се е оплакал от любезност. От опити за натрапена близост – имало е оплаквания, от другия полюс – студенината, също е имало оплаквания, но от любезност, наистина не помня. И аз съм с две ръце "за" любезността. Пък след това зависи и от характерите на двете.

# 640
  • Другата България
По повод това как свекървата не можела да раздели сина и снаха си.
Прясна история от свекърва, която успя.
Цял живот "сипвала" на сина си, че е грешен избор, че била проста, тъпа, от бедно семейство и т.н.
Накрая се развел - онази вдигнала купон, но синът й все още влюбен поискал да опитат отново.
Свекървещицата такъв скандал му вдигнала, че синът не посмял да направи втори опит с жена си.
Развода се случва след 10 години брак, в който свекървата не спира да плете интриги и злослови против снаха си.
И за това е виновна свекървата ли?
Да, ама не. Blush

# 641
А кой да е виновен?
Синът е искал да се помирят онази е скокнала пак на въпреки.
Много малко синове между другото избират жените пред майките си когато нещата станат "напечени".

# 642
  • София
А кой да е виновен?
Много малко синове между другото избират жените пред майките си когато нещата станат "напечени".
Ето го виновният. Този, който прави избора.

# 643
  • Другата България
А кой да е виновен?
Сама си отговаряш на въпроса.

# 644
Тъй, тъй - мъжете вечно виновни, свекървещиците вечно невинни.

Общи условия

Активация на акаунт