Жените без корекции

• 18 380
  • 518
  •   1
Отговори
# 105
  • Melmak
В Европа пак личат, просто е маниер, стил на обличане (често липсващ такъв) и джуки надути до пръсване. Такива втори няма, основно от БГ и източния регион. Ама както се написа, рускините и украинките вече го осъзнаха това и се придържат към по-стилни корекции. На летището не ми трябва да търся кой е гейта. То таблото не ми е нужно да гледам, знам кой е полета за София.

# 106
  • Пловдив
Няма, няма втори, да.

# 107
...
Трябва тема за естетичните сакътлъжи, за Brest implants illness, за това, че филтрите не се РАЗГРАЖДАТ, а за хидрофилни, за това, че ринопластиката може да е успешна на момента, но три месеца след това може да страдаш ужасно…. За паритееее, болката, разочарованието …
С интерес бих следила подобна тема, а мисля, че и е много необходима.
От познатите жени с корекции наблюдавам, че т.нар. "подмладяване" го има след две - три процедури, след това задръжка на едно ниво и след това каквото и да правят, годините личат. Може би само лифтинга помага, но не зная тук има ли добри в това.

# 108
Латинска Америка е меката на пластичната хирургия, а бразилците са направо вманиачени на тази тема, както и по външен вид. Като живях в чужбина, общувах с една много готина бразилка, съседка, ходихме заедно на зумба с нея, макар че имахме разлика във възрастта около 20 години. Тя се грижеше изключително много за себе си, боклук в тялото не слагаше, танци, манци, фитнес нон-стоп.

На 45+ изглежда като 35-годишна газелка. Корекции не й бяха нужни, но си ги беше запланувала, даже и пари за тях беше заделила. Разказваше ми, че всяка себеуважаваща се бразилка има подмладяващи корекции след определена възраст. Нейните по-възрастни сестри бяха направили вече няколко, лазери, пилинги, лифтинги, всякакви пластики. За тях е норма.

И друга португалка запознах, млада, която си беше сложила цици, защото на приятеля й, аржентинец, така му харесва. Латиносите не си поплюват с пластичната хирургия изобщо.

# 109
Според мен с корекциите човек си купува "вътрешно усещане" и убеденост за подмладяване. Самочувствието е от огромно значение, така че те явно си струват.

Но реално колко години може да свали една корекция? Според мен до 40 г. и без нищо жените си изглеждат екстра. После почват кофти промените. Но 50 годишна за 40 ли ще минава или за по-млада...? Какво казват лекарите, околните?

# 110
Аз имам позната с много процедури по себе си, личат си, но тя изглежда много добре и по-млада. Няма деца, добре обезпечена и да инвестира в себе си е най-голямото ѝ хоби, чиста немкиня, на 51.
Говорили сме за процедурите ѝ и сподели, че хирургът ѝ не ѝ дава да прави повече, защото лицето може да се “дръпне”, но шията не и ще изглежда като клоун с маска.
Той под такъв ефект не си оставя името. Та, има значение кой, къде и какво инжектира/реже.
Виждала съм ефектът и от разкрасителни процедури в Турция - за по-евтино. Ами, сигурно шивачка да ги беше правила щеше да е по-добре.
Манията на мъжете пък е присаждане на коса в Истанбул - те пък все едно с тел бод са ги щракали по главата.

# 111
Някои звезди са започнали на 20 с леки корекции на несъвършенства, Деми Мур, Блейк Лайвли, гледала съм анализи на хирурзи, които познават кой кво си е правил. Обикновено към 30-тата годишнина почват по-сериозно с пластиките, повдигат краищата на веждите, защото те спадат, запълват загуба на обем около спепоочията, поне това съм виждала масово да се коментира за звездите. За Тейлър Суифт се говори, че в лице е естествена, но си е уголемила бюста от чашка B на C. Joy Но фейслифт на 40, както чета тук в темата, ми се струва прекалено рано. Деми си го е правила едва към 60, но и костната структура при всеки също е различна, Деми сигурно остарява добре. Simple Smile

Последна редакция: пт, 18 апр 2025, 19:00 от Анонимен

# 112
Деми изглежда добре, за разлика от Никол Кидман, която е буквално страшна.
Да ѝ се чуди човек на акъла от такава хубава жена на каква мумия заприлича, че и пари е дала.

# 113
Прекалила е с ботокса и хиалурона.
Гуен Стефани изглежда много добре за годините си, и е със сполучливи корекции. Но то и на нея и трябва, със 7 години по-младия мъж. Joy

# 114
На Блейк Лайвли хич не са леки корекциите. От нещо с формата на картоф да ѝ направят нос си е доста забележимо.

За брекетите не знам дали се смята за корекция, но голяма част от хората си слагат брекети по основно естетични причини.

# 115
  • Down south
Брекетите не са козметична корекция, поне тук не се смятат за такава, затова и застраховките ги покриват.
Масово всички минават през това. Единици са късметлиите, които  нямат нужда от подобна намеса.

# 116
  • Vienna
Добре направените корекции не си личат. Те просто разхубавяват, освежават и забавят старeeнето.

# 117
  • Банско
И аз съм на мнение, че ако не се различават корекциите, тогава е най-добре.
Даже забелязвам, че мъжете напоследък се радват повече на жени без корекции, поне моите познати... Но за всеки влак си има пътници...

# 118
Брекетите не са козметична корекция, поне тук не се смятат за такава, затова и застраховките ги покриват.
Масово всички минават през това. Единици са късметлиите, които  нямат нужда от подобна намеса.
Аз. Simple Smile Имам/имах бели, равни, добре подредени зъби, но се наложи да си сложа порцеланови veneers на горните зъби, защото ми се изтри емайла. Покри ми го застраховката, защото не е козметична процедура, а бе нужно. Признавам, че изглеждат още по-добре.

# 119
И аз съм на мнение, че ако не се различават корекциите, тогава е най-добре.
Даже забелязвам, че мъжете напоследък се радват повече на жени без корекции, поне моите познати... Но за всеки влак си има пътници...

Да, ама в някакъв Биг брадър питаха един от онази каста какви жени са хубави и той каза, че такива  с цици, джуки, екстеншъни...  Просто има нова естетика в някои социални слоеве и ако някоя кифла чете тук ще реши, че сме злобни и бедни лелки, които и завиждаме на красотата и затова я хейтим.

Общи условия

Активация на акаунт