Жените без корекции

• 18 330
  • 518
  •   1
Отговори
# 300
А какво ще кажете за " поправка " на зъби, не знам метода как се казва , единия е с фасети. Как се казва другия , в който изцяло изгледа на зъбите  се сменя. Гледах реклама на един турски сериал с една  уж много красива актриса.  Видях ,че има много подобрения дори и по зъбите, по такъв начин ,че сега трудно сякаш си събира устните над тях. Изглежда така , както като деца си правехме фалшиви зъби с дъвка.

# 301
За мен, да си оправиш  зъбите, е първата поправка, която трябва да се предприеме. Кел файда, че си набила хиалурон в устните, силикон в циците и задника, а пък като се усмихне, в устата е морга.
Но, говоря за случаи, в които зъбите наистина имат нужда да се работи върху тях, а не здрави зъби зорлем да се съсипват заради холивудска усмивка. Грижата за зъбите, освен естетическа страна, има и здравословна такава, защото, ако си с липсващи или клатещи се зъби, се влошава и качеството на  хранене, което води до други проблеми.

# 302
Според вас "демоде" ли са жените без корекции?
Демоде са жените с корекции, не тези без. Smile
Сега видях темата. На мнение съм, че броя на корекциите е винаги правопропорционален на празнотата между ушите и обратнопропорционален на интелекта. Grinning

Боже, колко интелигентно звучиш. Двете ти твърдение не означават ли едно и също? Защо тогава "и"?

Връзка между интелект и желание за естетични процедури няма и до момента не е доказана такава. Но има достатъчно научни изследвания за връзката между психиката и тези неща. Някои девиации в естетичните намеси всъщност са резултат от психични разстройства.

# 303
На мен точно "холивудска усмивка" ми е нещо много прекалено в много от случаите... В много ранна възраст си спомням как им се чудих, като се появиха американски сериали по телевизията, чак съм питала майка ми тия всичките ли в Америко са с изкуствени зъби Grinning И до ден днешен някакви супер избелени и абсолютно равни зъби са ми не по-малко неестествени от патешка джука с твърде много филър, просто си е пресолена манджа и не го намирам за красиво.

# 304
Кое да му е лошото да си направиш корекции, щом като искаш и си готов да поемеш риска. Риск има и нека никой да не се заблуждава. Защо трябва на 60 години да изглеждам така, че да не ми се иска да се погледна в огледалото, след като има възможност нещо да се подобри и освежи. Какво, да не би правото да се харесваш ти себе си, да е хронологически ограничено? Не, не е!  Било е преди време, вече не е. Далече съм от мисълта да се "заплениш" от идеята да изглеждаш като на 20 г. Нито е възможно, нито е нужно! На колкото си, на толкова. Това е неотменим природен закон. Остарява всяко живо същество. И сега се сещам - според едни изследвания остаряването започва малко след оплождане на яйцеклетката - наблюдават се процеси и промени, които са предвестник на остаряването. Тоест, процесът ни е "даден", закодиран, заложен. Но като има как да се поосвежиш, направи го! Това е моето мнение.

# 305
  • Melmak
Sunrise, вероятно говориш за бондинг и фасети. И двете са много модерни в момента. И пак опира до естетическите възгледи на пациента, защото има хора, с наистина развалени зъби, които имат нужда да бъдат лекувани и оправени. Проблемът е основно в два случая:
1/ хора с наистина проблемни зъби слагат някакви нелепи цветове тип искрящо бяло и плочки в банята, които изглеждат още по-изкуствени. Примерно Ивана фолкпевицата все едно е избрала нелепо големи зъби и сякаш хич не е  нейното.

2/ хора с нормални и здрави зъби, които могат да оправят с ортодонтско лечение, обаче не им се занимава да наливат пари и да чакат някакъв резултат дълго време. Директно отиват и слагат фасети.

Но нито едното, нито другото са като естествените зъби. Разбира се, че ако зъбите вече са развалени и имат нужда от правене ще ги оправиш. Но на млад човек със здрави зъби не разбирам защо му е да си слага изкуствени.

# 306
Имам фасети. Изобщо не изглеждат изкуствени.
Харесвам как изглеждат и понеже обичам да се усмихвам ги показвам редовно. Wink

Последна редакция: чт, 08 май 2025, 06:31 от bubanka

# 307
  • Между гори и планини
...
Знаете ли, че в Западна Европа имат проблем с гробищата, защото от консервантите в храната, труповете не се разлагат. Същото ще е и с тези жени които имат силикони и всякакви боклуци в тялото. Толкова ли малко се обичат, за да си причиняват болка от операции, само за да се впишат в нещо което е модерно сега?
Имам силикон или по-скоро експандер пълен с физиологичен разтвор - правих реконструкция след тотална мастектомия
Т.е тази корекция се наложи заради сериозна диагноза  затова ако може по-леко  с коментарите за модерно

Питах специално преди операцията трябва ли при смърт да се уведоми - тук (Швеция) няма погребения, телата на починалите се изгарят/кремират
Казаха,  че за тези импланти няма нужда
Но ако човек има метал в тялото той трябва да се извади преди изгарянето/кремацията
Понеже ме цитирате, но явно не сте прочели цялата тема, в началото писах че съм за естетична хирургия при вродено заболявания, в подобен на вашия случай, при травма, катастрофа и т н. Не одобрявам когато се прави без нужда, защото е модерно, а някои момичета залитат от 18-20 годишни, за да покажат финансови средства и че могат по цял ден да стоят по салони за процедури.
Също така не съм отворила дума за кремация .
Нека четем с разбиране 😉

# 308
  • Down south
Ортодонтско лечение е наложително  при повечето от хората.
Да, скъпо е, да, отнема време и да, не на последно място не е много приятно.
Много родители не обръщат внимание, а ако бъде адресирано в ранна възраст е по-лесно за младежите. За родителите остава цената и грижата да си носят retainers.

Съгласна съм с изказаните мнения, че преди да се налива каквото и да е в устните, трябва да са оправени зъбите.
Кривите, пожълтели, занемарени зъби, определено са показател за недобра здравна култура, пък нека са придружени с най-красивите устни.

Пропуснах да отбележа нещо, което съм сигурна, че повечето знаете. Тоналността на зъбите отговаря и не бива да се различава твърде много от тази на склерите, в противен случай разликата крещи.

Последна редакция: ср, 07 май 2025, 03:33 от Daylily

# 309
Правените устни, при ненаправени зъби говори основно за недостиг на финанси. Едни устни са грубо около 500 лв. и ефектът се вижда веднага, отродонсткото лечение е няколко хиляди, нерядко гони 10 хил. лв. Отделно продължителност и често незадоволителен резултат.

# 310
Може би не се изразих добре, за зъбите винаги съм за, но ми е странна тази мода на съвсем различен вид зъби да се поставят,от естествените като цвят и вид. Например на нежни и дребни лице тип "конски зъби" нещо те са модерни напоследък . За цвета мислех,че на мен са ми някои прекалено бели , но и вие сте забелязали това . То е като при веждите мисля, нали трябва да се следва костната извивка , а те всички са права дебела черта , и това не ми  допада.

# 311
Мисля, че е мода, но и самите зъболекари ги харесват. Един зъболекар беше във възторг от големите зъби на дъщеря ми, при все че създават проблеми с размера си. Нямало нищо, важното било, че са големи. И когато зъболекар ти представя така нещата, много лесно може да се хързулне човек и да се сдобие с някоя нелепица, вярвайки че прави най-доброто за себе си. Все пак зъби прави, нали.

# 312
Естествените жени никога няма да са демоде. Лошото на днешните филъри е, че често водят до състарен вид, вместо до подмладен. Аз съм за някои корекции, но не и за смяна на лицето на 20 годишна възраст. Та тези момичета още не са пораснали напълно. Най-много не разбирам операцията за премахване на мазнините от бузите, която кара младите жени да изглеждат като булката труп.

# 313
.. Лошото на днешните филъри е, че често водят до състарен вид, вместо до подмладен.
+100!
Ей това се чудех как да го формулирам. А защо така се получава? В началото, по мои впечатления, ефекта на филъра е уау и след това, в някакъв момент, кривата на младостта тръгва надолу.

# 314
Защото се местят, плюс това не се абсорбират от тялото на 100%, както много дълго се твърдеше.

Общи условия

Активация на акаунт