Жените без корекции

• 18 398
  • 518
  •   1
Отговори
# 345
  • София /Абсурдистан
Ето тази добре е станала според мен, но изглежда доста гадно, докато се възстанови:
https://www.instagram.com/reel/DJQ1rftsNED/?igsh=MWgwcHI0emR3NG5l
Страхотен краен ефект! Обаче преди това… мога да си представя колко много боли.

# 346
  • Melmak
Скрит текст:
Тази майка не се е сетила да заведе щерката на дерматолог и да потърсят начин да се справят с акнето, а иска за 2 седмици да “оправят” положението? Ама бас ловя, че рокля и всичко друго е купено и под конец. Не знам наистина тези хора как разсъждават…

Tи как точно си сигурна, че не е била водена девойката на дерматолог? Понякога лечението се точи с години и най-малкият стрес или неподходяща храна води до ужасни реакции. И човек търси вълшебния козметик, който да помогне. Точно за сватбата ми една козметичка ме обезобрази, а ѝ бях клиент от години. Слава богу, нейна колежка, на която се изтресох по същия начин, като обсъжданата по-горе девойка, не ме върна, а за по-малко от седмица сътвори чудеса.
Това си е чиста подигравка със здравословен проблем и звучи грозно.

пп. И като има една жена акне, това значи ли че не може да ходи на фризьор и маникюр, докато не го излекува? Коментарите за нокти и букли ми се струват също странни.
[/spoiler]

Не, не значи да не ходи на фризьор и маникюр. Значи, че проблем с акне за 2 седмици не се решава. И ако ходиш година по-рано за рокля е хубаво и да си помислиш за кожата. Понеже две седмици преди бала няма какво чудо да се случи и да се събудиш с кожа на бебе.

# 347
  • София /Абсурдистан
С дарсонвал може да се спаси положението за малко, но после си трябва лечение и диета.

# 348
Пример на загрозяване с корекции е Даниела от Ергенът. В добавка с издутите устни, с които сякаш вече посвикнах, е дабавила нос ала княгиня Калина, скули ала Круела де Вил и резултатът е комичен.

# 349

Не, не значи да не ходи на фризьор и маникюр. Значи, че проблем с акне за 2 седмици не се решава. И ако ходиш година по-рано за рокля е хубаво и да си помислиш за кожата. Понеже две седмици преди бала няма какво чудо да се случи и да се събудиш с кожа на бебе.

И как прецени, че не са ходили година по-рано и не са предприели лечение? По откъслечното, което е чула съфорумката? Освен това акнето има отвратителното свойство да се завръща с пълна сила в стресов период, независимо колко време е лекувано преди това. А кадърен козметик може много да постигне за две седмици и го твърдя от съвсем личен опит. И да, след това лечението продължава, обичайно с години. И все ще се намери някоя да се заяде, що не си го лекуваш, как не си се сетила да почнеш преди година... Не знам, самочувствие ли се гради по този начин, но никак не звучи добре.

Последна редакция: нд, 11 май 2025, 00:58 от alex_jp

# 350
  • Melmak
Не, просто грижите за себе си не са за по 2 седмици преди събитие, а са постоянни. За две седмици не се отслабва, не се прави тяло, не се прави нова усмивка, не се лекува акне, нищо. Две седмици преди бала не вярвам да няма рокля, моля ви се. За това е хубаво човек да си пренарежда приоритетите правилно. Разбира се, че и на козметик е хубаво да се ходи, и на маникюр, и на фризьор, но акнето е сериозен проблем, изискващ сериозно отношение и грижа.

# 351
  • София
Не знам как се развива акнето, но синът ми има атопичен дерматит, който спеше цяла година, даже повече и сега пак избухна и то зле. Предполагам съшото може да се случи и с акнето.

# 352
Не, просто грижите за себе си не са за по 2 седмици преди събитие, а са постоянни. За две седмици не се отслабва, не се прави тяло, не се прави нова усмивка, не се лекува акне, нищо. Две седмици преди бала не вярвам да няма рокля, моля ви се. За това е хубаво човек да си пренарежда приоритетите правилно. Разбира се, че и на козметик е хубаво да се ходи, и на маникюр, и на фризьор, но акнето е сериозен проблем, изискващ сериозно отношение и грижа.
Не ти ли хрумва, че майката може да е предлага на момичето да го заведе на козметик, но то да се е дърпало и едва в последния момент да е решило, че иска? Деликатен е момента - ако майката настоява много, може да му насади излишни комплекси. На 18 -19 не всеки с радост приема чуждия опит, много от тях искат или не, избират да си натрупат опита от собствените си грешки.

# 353
Не знам как се развива акнето, но синът ми има атопичен дерматит, който спеше цяла година, даже повече и сега пак избухна и то зле. Предполагам съшото може да се случи и с акнето.

Доста сходно е, симптомите се влошават в момент на стрес, пътуване или дори престой в помещение в което се пуши, например.

Както се казва в един виц - пациентите на дерматолозите не умират, но и не се излекуват напълно.

Последна редакция: нд, 11 май 2025, 18:58 от alex_jp

# 354
Аз съм лекувала кожен проблем за 2 седмици и оттогава това е продуктът, който с две ръце бих препоръчала на човек, борещ се с акне.
Моят проблем беше започнал в ранното ми тийнейджърство, около 13-годишна, под формата на петънца в областта на брадичката и около устата. С годините се задълбочи, като имаше период, в който всеки ден ми излизаше по една нова пъпка и то само в долната част на лицето... В периода 22-25-год. възраст е имало моменти както на затишие, така и такива, в които положението е било толкова зле, че съм изпитвала срам хората да ме виждат. Помня, че със сигурност съм се чувствала така - просто някакъв саморазрушителен "срам" защо изглеждам толкова зле. Дерматолог не успя да ми помогне, може и да не е бил достатъчно компетентен... Опитвала съм различни варианти за облекчение на състоянието ми. Мазала съм се с масло от чаено дърво, като резултатът беше една червена "мацаница" в периферията на устата + брадичката. Тогава никога няма да забравя, че попаднах на блог на жена, която беше прекарала почти целите си 20те в лутане и опити с борба с акнето... Нещата, които беше описала, се припокриваха 1:1 с моите емоции и състояние. Благодарение на обратната връзка и историята на тази жена аз успях да излекувам(!) проблема и вече 7 години по-късно се радвам на чиста и хубава кожа, дори и в моментите, когато подхождам по-небрежно и пропускам рутината си. Важно е да отбележа преди това, че информацията, на която съм попадала, гласи, че активната поява на пъпки само в определена част на лицето (вероятно и по тялото) винаги говори, че проблемът е вътрешен и касае някой орган. И има резон да е така. При мен проблемът беше в храносмилателната с-ма. Коренът почти винаги е емоционален - нещата, които ти е трудно да "преглътнеш" и не можеш да "смелиш". Ще ми се до това прозрение да ме бяха насочили хората с дипломи, но при мен се случи сама да достигна до него. А аз си вървя през живота на 26г. - млада, здрава, без проблеми с теглото, без вредни навици - алкохол, газирани напитки, цигари...но проблемът си стоеше, без никакъв оглед да отшуми.

Пиша това мнение единствено с цел да споделя опит и ако помогне поне на един човек да си реши проблема, би си струвало! Това, което на мен ми помогна, вероятно някои хора са го чували като име, е Colo Vada Plus Program 2. Препоръчвам го и на хора, който НЕ СЕ борят с акне. Казват, че продуктът видимо подмладява човек. Аз го ползвах едва на 26г., така че не мога да дам обективно мнение за това твърдение, но ми помогна да имам здрава, гладка и красива кожа, за каквато мечтаех.🙂

# 355
  • София /Абсурдистан
И цената му си я бива.

# 356
Това с изчистване на токсините винаги ми е много странно, някаква заучена фраза е , но дали има такъв медицински термин и действие. Как с един вид прахче,или хапче , ще накараш всички клетки да се" отворят " и изведат точно и само токсини ? Има ли някой с подходящо образование да ми обясни, благодаря !

# 357
  • Melmak
Някаква реклама ли е този пост?

# 358
Някаква реклама ли е този пост?
Кое е реклама, hechicera_? Че споделям полезен личен опит? Вникнахте ли в същността на написаното или се хванахте за името на продукт, който ми е помогнал, че и цената му? Името можех да си го спестя, но какво значение щеше да има написаното тогава? Някакви общи приказки щяха да са.

# 359
Това с изчистване на токсините винаги ми е много странно, някаква заучена фраза е , но дали има такъв медицински термин и действие. Как с един вид прахче,или хапче , ще накараш всички клетки да се" отворят " и изведат точно и само токсини ? Има ли някой с подходящо образование да ми обясни, благодаря !
Холистичната медицина/ китайската традиционна медицина също/ ,има разбиране за изчистване на организма от шлаки и натрупвания, за да тече по-лесно енергията.
Основната идея е, че в тялото се натрупват "шлаки", токсични вещества или енергийни блокажи, които възпрепятстват свободното движение на жизнената енергия – в Китай това се нарича "Ци" (Qi).
Черният дроб, бъбреците, дебелото черво, белите дробове и кожата са смятани за основните органи на елиминация и тяхното правилно функциониране е ключово.
Детоксикацията включва практики като билколечение, акупунктура, специфично хранене/ тук може да се даде пример за типичните по нашите земи пости!/, масажи (например гуаша или туи -на), вендузи, и техники за дишане и медитация.
Основополагаща е , примерно, връзката черен дроб-черва -кожа.
Много хора се учудват или дори скептично поглеждат, когато чуят, че билков чай или определена напитка "захапва" точно вредните шлаки и токсини. Но от гледна точка на холистичната медицина и традиционната китайска медицина (ТКМ), това изобщо не е странно – а напълно логично.
А всъщност, чрез определени вещества, и техники, с насочено действие, помагаме на тялото да се самолекува.

Аз не намирам продукта- в моят браузър излизат съвсем други неща, подайте линк , моля!

Общи условия

Активация на акаунт