Декемврийски бебета - тема 2

• 19 650
  • 755
  •   1
Отговори
# 555
  • UK
Ох, Лятна буря, как добре те разбирам, хем моето е едно, та не знам на теб какво ти е. Буди се през час. Не знам регресия ли е, зъби ли са, на всеки час е будна, рев и си търси да яде. Яде една минита и обикновено заспива но последните дни става, разхожда се из леглото, катери се отгоре ми, рита ме в главата, щипе, дърпа коси, бърка ми из устата и носа, в някакъв момент сяда и си намира да яде (като съм легнала на една страна, тъкмо съм като куче майка) и заспива седнала, губи равновесие, пада на леглото, събужда се и хайде пак. Татко й спи и хърка, а на сутринта жално заявява, че изобщо не бил спал. Апартамента пак е пълна кочина, майка му пристига след един час а дори не съм оправила нейната спалня, защото Алис пищи все едно я колят в момента в който й обърна гръб. Вчера я взех с мен в стаята (иначе я ползваме за склад и редовно няма място да се разминеш в нея, а е 40 квадрата), сложих я в басейна с топките на леглото, само за да седи и да ми пиши докато аз подреждам. Татко й, по стара традиция, вместо да дойде да ми помага, лепи тапети в банята. Миналия път като трябваше да оправям апартамента за гости, той сменя крана на мивката в кухнята. Важни неща. Днес ще й взимаме дървена кошара за игра, защото исках кръгла, да може да я слагаме вътре поне на безопасно място, защото иначе няма спиране. Изправя се и ходи насам натам по мебелите, но не всички са обезопасени и не мога да я оставям така и да правя други неща. За рева - ще реве, ама какво да се прави. Явно си е ревлива.

Gigato2, умрях от смях на мученеръмженето ти Simple Smile

Ако вкъщи сте само на мокети и ви е писнало да пускате прахосмукачка след всяко ядене, аз си взех от ИКЕА подложка за гейминг столове, слагам я под столчето за хранене и после с мокра кърпа само я изчиствам, няма вече варени яйца и ориз в мокета.

# 556
Джиджи, вие сте на мууу, моето е на гърррррр гърррррррр. После пие вода, защото по време на гъррр хвърчат плюнки 😀

# 557
А моя пищи, та се къса. Ама едно супер силно и пискливо. Хем ми е смешен, хем ушите ми пищят с него 😅 Май завиждам малко на мученето 😂😂

# 558
Изобщо не е за завиждане. На нас ни предстои дълъг път с кола, моето само реве в колата мучи, пищи. Има и щастливи дни в колата, но 95% е яко мучене и реване. Играчки, пеене, музика, бял шум, не и не, иска да става от стола и това е сред 5-10 мен настава ад 🥴...

# 559
Моят син мучи ако е гладен или му се спи.

# 560
  • Пловдив
Аз да ви питам за кашите. Уж я правя както е написано на кутията и в началото е добре, но към края на яденето става все по-течна. Само на мен ли ми се случва? Голямо мазане пада.

# 561
Кашите с времето се втечняват, не е в теб проблемът.

# 562
Аз ги правя както ми харесват на мен на гъстота, не както пише на кутията. Само първия път направих едната по описание и стана много течна.

# 563
Моето откъм звуци е главно на АмммаА..
От няколко дни обаче видимо сме в пик на separation anxiety, някакъв чутовен рев като го оставям на баща му / или просто го оставям да се облека или да отида до тоалетната например 😭

# 564
И моят реве от три дни. Утре става на 8 месеца.
Вашите бебоци нещо говорят ли? Освен познатите гъррр, ам, му?
Моят нищо не продумва. Няма мама, баба, дада. Не. Бърбори си на бебешки или бръмчи. Гледа ме в устата като му заговоря, но до момента нищо съществено. Не знам рано ли е, не е ли рано?

# 565
  • UK
Моята говори отдавна, най вече дада, баба, спря да казва мама, и като й кажа “кажи мама”, ме поглежда все едно ми е изникнала втора глава и ми се смее с глас. Иначе не спира да бърбори, гуге, дедае, абуе, адедаие, и дада, та дада. Знае, че татко й е дада, понеже си го търси, и като го види и гордо заявява “дада”. Звучи точно като малкия братовчед на Джери от Том и Джери, ако се сещате как говори. Утре става на девет месеца. Обаче неща като пляскане с ръце изобщо не я интересуват, не й се пълзи, но уверено си седи на краката, прави крачки като се държи за мебелите и ако я държим за едната ръка, си ходи насам натам, само баланса й е проблем като е права, не може да си стои на краката без да се държи за нещо.

# 566
И моя не говори. И го мързи да лази, не иска и това е. Избиват горните зъби и е доста кисел тези дни. Яде с 300 зора, мрънка за и от всичко и заспиването е трудно. В последно време е по-спокоен при баща си, радва му се много, но скоро на него му  свършва отпуската и ще видим как ще я караме двамата.

# 567
  • Пловдив
Моите си говорят някакви неща, но нищо разбираемо. Понякога чувам нещо като папа, а когато плачат -мама.
Едната ми близначка нещо е започнала да се попипва 😂 като й сменям памперса и пипа долу. Има ли други такива любопитки?

# 568
Моите си говорят някакви неща, но нищо разбираемо. Понякога чувам нещо като папа, а когато плачат -мама.
Едната ми близначка нещо е започнала да се попипва 😂 като й сменям памперса и пипа долу. Има ли други такива любопитки?

Да, има. От доста време е интересно място. Било нормално 🤭

# 569
Нормално е, особено сега, като е скрито под памперс

Общи условия

Активация на акаунт