Декемврийски бебета - тема 2

• 16 637
  • 680
  •   1
Отговори
# 615
  • UK
Аз нямам намерение да й купувам кой знае какво за Коледа или за рождения ден, казала съм и на бабите да не се занимават, няма смисъл. Тя изобщо не се интересува от играчки. В следващите няколко месеца смятаме да й купим колело без педали, катерушки и софт плей, но не задължително за празниците.

Не задължително тези, но от този тип
https://amzn.eu/d/02hh1qy
https://amzn.eu/d/1mpuWVL
https://amzn.eu/d/ce20QnP

# 616
Не съм мислила за подаръци, но и аз съм си наумила да купим подобно колело другото лято, та някой (свекърите, които винаги държат на грандиозни подаръци) попита, ще му кажа да вземе. За баткото бяхме взели кмионче за бутане, което ми напомня да го извадя от мазето, да има още нещо вкъщи, в което да се блъскаме 😁 Май бях взела един сортер, ксилофон, буталце. Това си спомням около 1 рд.
При нас банята вече е забавна много. Докато до скоро можеше да го сложа да легне на подложката за новородено във ваната и аз да се изкъпя, сега е невъзможно. Къпя го заедно с баткото, двамата във ваните, и нашия постоянно е или изправен на крака или на колена и нещо тършува из играчките за баня

# 617
Аз като го къпя и излизам истинска русалка от банята. То пръска, пляска с ръце, крака. Много се забавлява.
За Коледа и за рождения ден, което при нас е 27-и, ще вземем разни неща за двора. Катерушка, пързалка, къщичка. И колело за бутане.
Така съм инструктирала родата - ще им пратя линкове и всеки да купува каквото прецени от списъка.

# 618
Благодаря за идеите. И аз си мислех за баланс колело и например бизи борд. Това с катерушките е добра идея само, че ние сме в двустаен апартамент и няма да има къде да ги слагаме.

Ние продължаваме да си харесваме къпането, има няколко играчки за ваната, играе си, говори им и всяка вечер си избира една и я носи и на повивалника и така докато не легне.  Grinning

# 619
  • UK
Има варианти на катерушките които се сгъват и прибират след игра, само че тази част, която е като полукръг, е малко по различна и се сгъва на принципа на двойна стълба. Simple Smile

# 620
Сетих се и за друг подарък, който съм вземала и за двамата, не официално за рд, но около тази възраст - Монтесори кула. Много полезна вещ, а сега взех и сгъваема, като не се ползва се прибира, чудничко 👌

# 621
Може би глупав въпрос, но как обувате бебетата навън? Ще застудее, а само с чорапи не върви. Обувки не съм взимала още. Предложения?

# 622
Ние вече купихме обувки за прохождане да има, но преди това взехме 2 чифта бебешки обувки от Пепко, колкото нещо да и топли на краката и по-сложно да си събува чорапите, докато сме навън.

# 623
Поръчах обувки за прохождане, ама те са по-скоро като меки пантофи. Такива:

# 624
  • UK
Ей такива й купих, топлички са, водоустойчиви и меки. Тя скоро ще проходи и няма да ги носи дълго, но засега са идеални. Нашите не са точно тези от линка, но са на същия принцип.
https://amzn.eu/d/4vv4iZB

# 625
Сега в четвъртък в Лидл пускат обувки-чорап за бебета като нашите, смятам да се възползвам:

Може би глупав въпрос, но как обувате бебетата навън? Ще застудее, а само с чорапи не върви. Обувки не съм взимала още. Предложения?

# 626
  • UK
О, да, ние й взехме такива от Лидл преди няколко седмици. Освен това имаха и страхотни комплектчета тъкмо като за сега, с Том и Джери и други герои, взех й по един от всеки вид. Предполагам, че и в България ще ги има същите. Имаха и бодита с цип, предишните им бяха с попърс но разстоянието между тях е много голямо и не ми харесват, но тези с циповете са идеални, и още няколко дребни неща взех, ако имат същите, си струва да се разгледат, особено комплектчетата с Том и Джери са ми любими Simple Smile

# 627
Ооо + и от мен за Лидъл. Август бяха с Том и Джери, взех комплекти горнище и долнище, няколко пижамки и бодита с дълъг ръкав. Имаха на Том и Джери и на Looney Tunes. Взехме различни. На Лидъл дрешките са ми от любимите, много са меки, размерите са супер, миналата година като бях бременна взех едно якенце преходно, розово 62-68, носехме го пролетта и миналата седмица пак имаха и взех и за тази и за другата есен. Grinning

# 628
  • UK
Да, Август беше, тогава й взех два или три комплекта, и вчера като ходих още ги имаха, но бяха намалени и взех останалите Simple Smile напоследък се оказа, че всичките й дрехи са с къс ръкав и ходихме до Праймарк за още блузки и разни други неща. Бодитата изобщо не са подходящи за ходещо бебе, за съжаление, но и чорапите са кошмар, няма значение какви купувам, по цял ден ги търся из кошарата за игра да й ги обувам.

# 629
И тук се намират единични бройки останали, но малки размери. Ние тъкмо пропълзяхме, та сякаш още сме далеч от ходенето. Иначе при нас бодитата са добър вариант, че пълзи, търкаля се и блузката все се надига и после коремчето й е студено.

Днес сложихме ваксината срещу менингит Б, стискайте палци да нямаме реакция, на А нямахме, надявам се и сега да нямаме.

Иначе относно обувките, имаме от LC Waikiki, но просто да й е топло на крачетата, не съм взимала за прохождане още.

Завиждам ви за Primark, гледам много хубави неща в сайта им, но няма доставка до България.

Общи условия

Активация на акаунт