Каза, че не е опасно, просто при някой деца минава по-трудно и го карат по-тежко.
Каза, че не е опасно, просто при някой деца минава по-трудно и го карат по-тежко.
Нямам представа, не сме от излизащите тъй като тя продължава да иска само на ръце, та не се и срещаме с много хора, баща й, баба й и дядо й са хората, които вижда всеки ден, а никой от нищо не е боледувал.
Събрахме се с бабите и дядовците и братята ни (12-13 човека общо ) да го отпразнуваме. Запазих и час за коледна фотосесия, сега остава да избера аз с какво ще съм. За децата са ясни по няколко тоалета. Аз още не съм си върнала килограмите и като гледам, трудно ще стане. Трябва яко глад. Та, нямам дрехи 😂 Ще трябва да купувам нещо новичко. Уж нямам проблем с фигурата си, 65 кг съм в момента, но като не ми стават дрехите и почвам да се чувствам зле.
Което ми напомня, вашите деца почнаха ли да се тръшкат като не стане по тяхното? Моето по цял ден реве и пищи и се блъска назад, когато не получи това, което иска. Аз ли бъркам нещо или е период?
Препоръчани теми