Подготовка за малкия човек - тема 29

• 36 255
  • 750
  •   1
Отговори
# 180
Ние имаме шишета на Филипс и нагревателят е китайски - grownsy. Идеален е. Не знам дали доставят до България официално, но сигурно го има в Али-то. Бързо загрява и е лесен за ползване. Има функции за различни видове бутилки (пластмаса, стъкло), както и за торбички за кърма, може да затопля от стайна температура, от хладилник, да размразяване. Като е готово, изкарва бутилката, а не я вари.

По принцип всички нагреватели би трябвало да могат да затоплят всички шишета. Няма чак такава голяма разлика в размерите на шишетата. Като мъжът ми е пробвал различни шишета, всички стават в нагревателя.

# 181
Мами, които ползвате CYBEX balios s, в коша за новородено ползвахте ли подложка против   изпотяване? Чудя се дали да поръчам..
https://rayatoys.com/podlozhka-za-kolichka-cybex-bamboo

# 182
Здравейте, какви памперси ползвате и от къде най-изгодно ги взимате?

# 183
Мами, които ползвате CYBEX balios s, в коша за новородено ползвахте ли подложка против   изпотяване? Чудя се дали да поръчам..
Тези подложки май са за лятната количка, а не за кошчето. На него не му слагам нищо аз - само чаршафче. А защото е лятно бебе и кошчето ще го ползваме основно сега лятото, то не излизаме без сенник и комарник, че основният сенник не му пази достатъчно и малкият се буди и мръщи, че му пече + при нас има доста комари и редовно слагам комарник, а забелязвам, че повечето майки в парка също ги ползват.

# 184

Няма такова нещо като подложка против изпотявяне за кош за новородено, това е все едно да сложите такава за кошарата, в която спи. Просто не навличате бебето и няма опасност да се изпоти (като цяло малките бебета не се потят).

# 185
  • Варна

Няма такова нещо като подложка против изпотявяне за кош за новородено, това е все едно да сложите такава за кошарата, в която спи. Просто не навличате бебето и няма опасност да се изпоти (като цяло малките бебета не се потят).

Всъщност има протектори с 3D структура и за кошарата и за коша за новородено, които позволяват значително по - висока циркулация на въздух от стандартните протектори и памучните чаршафи.
Малките бебета не се изпотяват по тялото, но се изпотяват на глава и крака, защото това им е скромния начин да си контролират температурата. Единствения начин да им се помогне е през околната среда и точно за това циркулация на въздух е изключително важна.

# 186
Моето дете цялата му глава и гръбчето, където е лежало, бяха мокри. Вечер в кошарата също оставаше мокро под гърба му ( и не, определено не беше заради памперс 😃). Определено им става топло и си го показват, убедих се твърде нагледно и даже беше претоплен няколко пъти, заради приказките от рода на "детето трябва да е облечено с един слой повече от родителите ". Според мен не боли да си вземете и да му постелите. Със сигурност няма да навреди, най-много да помогне. Нищо не губите според мен.

# 187
Аз си реших проблема с изпотяването с подложка от овча кожа/вълна. По принцип я взех да топли зимата, но и лятото не се е случвало да спари гърба.

# 188
Потят се бебетата, как да не се потят. А кошът за новородено навън може и доста да ги загрее, имайте го предвид

# 189
И нашият бебок се поти, само 15 мин в колата да парка в Банкя и гръбчето му е мокро.
 На 4 месеца е и го возя на седалката с количката, напълно легнал или една идея повдигнат,  именно защото на тази жега в коша ми изглежда твърде топло.

ПП Ако някой има път към Банкя с бебоците и искате компания, пишете Grinning

Последна редакция: ср, 18 юни 2025, 08:36 от InYan238

# 190
  • София
Pampers Premium care взимам от раждането и поръчвам от Емаг, като има код и стъпват доста добре.
Иначе в galen.bg и Sopharmacy също са на добра цена.

# 191
Аз ползвам на Лидълската марка Lupilu, много съм доволна. Пускат и промоции 2пакета, като вторият е половин цена. Сега са пуснали нова серия, ъпгрейднати 😃 С първото дете също тях ползвах.

# 192
Здравейте,
Какво мислите за този бебефон Philips Avent Premium Connected SCD971/26. Малко е скъп, но в момента в нотино е на промоция и ме привлече това, че засича дишането и може да те алармира, както и други полезни функции.

# 193
Поръчах от нотино 23/26 модела. Не мога да се ориентирам в разликите, но ми харесва че може и от телефона да се гледа. И не разбрах защо на част от моделите пише connected 🤔

# 194
Този дето аз гледах има технология SenseIQ, която следи фазите на съня и дихателната честота на детето без необходимост от други аксесоари. Превод на плача – първите 3 месеца безплатно през Zoundream™ (което за мен е малко глупост, но все пак го има Grinning ) и автоматично създава дневник на съня с прегледи и статистики.

Общи условия

Активация на акаунт