Подготовка за малкия човек - тема 29

• 35 731
  • 750
  •   1
Отговори
# 570
  • Телиш/Плевен
Здравейте, момичета! Някоя от вас има ли впечатления от количките на Tutis ? Ние сме пред дилема, защото сме харесали Tutis Uno 5+ и Easywalker Zoey.
Попитай в тази тема.

# 571
НиккиП, аз много бях харесала този модел на тутис, но като я бутнах на живо ми се стори доста тежка и не толкова маневрена и в крайна сметка купихме сайбекс балиос. Доколкото знам на ийзиуокър са хубави количките, трябва да ги видиш на живо и лесно ще прецениш коя ти харесва повече.

# 572
  • Бургас
Здравейте! Може ли мнения за този тип столчета 2в1 с люлка?

# 573
Здравейте! Може ли мнения за този тип столчета 2в1 с люлка?

Имам точно същия, доволна съм, не съм ползвала люлка частта, пробвах, но ми отказа господинът (като пробвах вече беше 4+ месеца). Имах излишни от велкро лепките с катамарани от шейн, взех едно банерче и си направих и кошница за лигавници и кърпички. Коланите ги махнах и сложих таблата, защото засега не го оставяме без пряко пред него да има възрастен, като на другите столчета са и генерално не ми харесват коланите на столчетата, не е проблема в конкретните колани. Хубав стол, бих взела от моделите с кошница отдолу, но тогава този беше намален на 180 (единична бройка в озон). Изчистен е и не е кич/цигания. Лесно се мие. Не е лоша покупка. Виж в озон, в момента има там бройка за 195.

Последна редакция: сб, 23 авг 2025, 23:16 от The_Black_Hole

# 574
  • Бургас
Пластмаса или метал са крачетата? Тази част:

# 575
Пластмаса или метал са крачетата? Тази част:

На мен ми звучат метални. Може и да бъркам, но със сигурност няма усещането за паянтова пластмаса от лъки бой.

# 576
Здравейте,
Някоя от вас да е използвала вече този прах за пране на Woopies/Wooden Spoon? Ще съм много благодарна ако споделите отзиви за прахта или течната му версия Simple Smile
https://woodenspoon.eu/produkt/eco-laundry-powder/
https://woodenspoon.eu/produkt/eco-laundry-wash/

# 577
Здравейте, въпросът ми може би не е много по темата, ноо искам да избера дрешки за бебето. Спряла съм се на ромпъри с двоен цип на Next основно. За спане едно чувалче 1 tog. В нас сме свикнали и живеем на 23-24 градуса, на парно сме, имаме и овлажнител.
Имам въпрос как да обличам през деня и вечерта бебето в нас? Да взимам ли и бодита с късо ръкавче за под ромпъра? Не съм фен на ританките… А под чувалчето само с боди ли?
Също така съм се насочила към размер 56-62  малко бебе очакваме, в най-добрия случай около 2500-2900…Дали да взимам и по-малък размер…

# 578
Моя мъник се роди 2.500, 47 сантиметра и няма да Ви казвам колко големи му стояха дрешки размер 50 😅 Сега 3 седмици по-късно вече започнаха да му стават. Вечер спим с чувалче love to dream 0.2 понеже е лято и боди с късо ръкавче отдолу. Понякога го оставям да спи и с ромпърче без чувалчето. На мен като цяло ромпърите не са ми удобни - с цип без цип, все са ми неудобни, но пък няма как без тях, особено сега както почва да застудява. През деня постоянно сменям с какво е облечен. Сега както е по-хладно сутрин му обличам боди + ританки + нещо като жилетка и постепенно със смяната на температурата свалям дрешки от него.
Препоръчвам Ви да вземете и някакви дрешки 50-ти размер, за всеки случай.

# 579
И аз бях взела първоначално 56 размер и на горе. Като разбрах, че бебето ще е малко взех и 50ти размер. Не наддаваше с огромни темпове и носи 50ти размер близо 2 месеца. 56 размер и бяха големи. Роди се началото на април и спеше с чувалче 1TOG и отдолу с боди с дълъг ръкав. Вкъщи държим 23-24 градуса.

# 580
Моето бебе се роди 2,600г и в момента е 4 месец, носи 62 размер. Първите два месеца беше на 50 размер. Много хора ми обясняваха как нямало смисъл от дрехи 50 размер, обличали се само по веднъж, ами не, при нас не беше така и добре, че бях взела няколко дрешки 50-ти, защото другите размери дрехи му бяха като чувал. Но говоря за дрехи от H&M, те са уголемени по принцип. Иначе от другите магазини тип Синсей и Пепко, те са по-малки и 56 размер започна от тях да го носи може би края на първи месец, освен това те се свиват бързо, така че съвсем малки стават.

# 581
Аз имах бодита от Zara, които си отговаряха и тях носи 2 месеца. Иначе и аз бях взела бодита на HM. Имах и бодита на Next, но те се обличаха през главата и по-рядко ги обличах. По принцип дрешките на Next отговарят. Иначе и моята дъщеря е на почти 5 месеца и още носи 62 от HM. Скоро и обличах два ромпъра на Zara 62, единият е голям, другият е точен, но не си отговарят според мен. Но всяко бебе е различно. Роди се в началото на Април 2,7кг и 48 см. За последно я мереха на 08.08 и беше 62 см и 5.5 кг.

Ако някой пазарува от HM препоръчвам да е от сайта, че от магнитите в магазина остават дупки.

# 582
Благодаря, момичета! Ще си взема и 50тици за начало, но не много бройки и вече ще реша в движение дали да поръчам още. Имаме и сушилня така че няма да закъсаме с дрехите мисля. Ще взема и боди с дълъг ръкав за под чувалчето и ще слагам или него или ромпъра. Явно само на мен са ми удобни 😂 за капсички аз нямам нерви, мъжа ми съвсем не си го представям или ританка да обуе… Ако се окаже, че не са удобни ще го мислим. Засега Next и HM мисля да пробвам.

# 583
Аз съм доволна от Next, HM, Zara, Minoti, Name it. Имам и няколко дрешки на Mango, Adidas и Benetton. Скоро ще пробваме и дрешките на Carters, Noppies, Converse и Walkiddy. На Noppies ми изглеждат доста добри, но още не им е дошло времето. В About you има добри попадения по отношение на цена по намаленията и съм ги взимала намалени.

# 584
Здравейте,
Някоя от вас да е използвала вече този прах за пране на Woopies/Wooden Spoon? Ще съм много благодарна ако споделите отзиви за прахта или течната му версия Simple Smile
https://woodenspoon.eu/produkt/eco-laundry-powder/
https://woodenspoon.eu/produkt/eco-laundry-wash/

Ще се радвам и аз на отзиви.. Simple Smile
Колебаех се между този прах за пране и на Gama organica. Взех на organica хипоалергичния  и съм доволна,  но все още чакаме бебче и не зная как ще е ..

Общи условия

Активация на акаунт