Подготовка за малкия човек - тема 29

• 35 645
  • 750
  •   1
Отговори
# 30
Момичета, още е рано, но не искам в последния момент да се чудя. Чакаме второ дете в края на годината. Имаме бебе на 6 месеца. В един момент ще имаме новородено и едногодишно. Търся препоръка за количка, подходяща за породени деца. Нещо като количка за близнаци, но да може от едната страна да сложа кош за новородено, а от другата - летния кош. Намерих един такъв модел - X Double X Lander, но ми се иска да видя и други, а и на този летен кош пише, че е в посока напред. Ами, ако искам да е обърнат към мен? И така.

# 31
Здравейте, вижте тази:
https://amzn.eu/d/gt3ZvWW
Мисля, че са две отделни колички, които се свързват помежду си. Така всяка може да се използва с отделен кош, а когато сте само с едното дете, да вземете само една част.

# 32
Познавам няколко човека с Bugaboo Donkey и са супер доволни, обаче цената еееее.....

# 33
Ако не държите кошовете да са един до друг, вижте Cybex Gazelle, както и Easywalker Harvey серията. За Harvey 5 знам със сигурност, че се слага адаптер за допълнителен кош, но може би и при по-старите модели също има такава опция.

# 34
Познавам няколко човека с Bugaboo Donkey и са супер доволни, обаче цената еееее.....
Точно това търся, обаче цената наистина е....колкото ин витрото да създадем бебето Grinning Не знам дали ще извадим тези пари. Освен бабата и дядото от страна на МЖ, ако нещо дадат, но за първото дадоха 300 лв. Не чакам повече за второто.

Благодаря на всички за предложенията Hug

# 35
Точно това търся, обаче цената наистина е....колкото ин витрото да създадем бебето Grinning Не знам дали ще извадим тези пари. Освен бабата и дядото от страна на МЖ, ако нещо дадат, но за първото дадоха 300 лв. Не чакам повече за второто.

Благодаря на всички за предложенията Hug

Здравей, не знам дали ще е от полза, но в Амазон има доста варианти на различни цени: https://amzn.eu/d/avpEzm1

Simple Smile

# 36
Обещах да пиша за пликчетата за хигиенни кошове. Тези от алито (сините) излизат по 4 лева и са 4.5 метра, свършват по-бързо от оригиналните касети. Намерих в Амазон.де пликчета по 10+ метраза 5 лева ролката, те вече са същите като оригиналните.

Последна редакция: чт, 24 апр 2025, 17:04 от The_Black_Hole

# 37
Момичета, привет!

Дайте идея за фирма за почистване на къщи, вие с големите кореми, как приготвяте дома за бебчето.

Имам чувството, че в нас е страшна мръсотия, а нито мога да се наведа, нито мога да мия прозорци, даже прахосмукачка не мога да пусна -   нищо. Горе-долу забърсвам прах и с мопа, но това е санитарен минимум. Имам един месец до секциото/освен, ако беба не ни изненада/, та се чудя за добра фирма за почистване на къща.

Дайте идеи, ако имате опит.

Благодаря.

# 38
Здравейте отново мами  питанка за тези които вече са родили .

Моля за мнение какво ми трябва за болницата  . Препоръчайте ми моля марки или линкове за продукти които сте ползвали и сте доволни

1. Еднократни стерилни следродилни гащи
2.Подплънки за кърма
3.Крем за зърна  ...Тук не знам нужен ли е ?
4.Дамски превръзки за родилки

При планово секцио се изискват 3бр. хипоалергенни превръзки за оперативна рана с размер 20см (обикновено на 3М). - Този вид предполагам от аптека се купува ?

Благодаря предварително

# 39
Подплънки и крем за зърна - аз съм доволна от Лансинох

# 40

Здравейте отново мами  питанка за тези които вече са родили .

Моля за мнение какво ми трябва за болницата  . Препоръчайте ми моля марки или линкове за продукти които сте ползвали и сте доволни

1. Еднократни стерилни следродилни гащи
2.Подплънки за кърма
3.Крем за зърна  ...Тук не знам нужен ли е ?
4.Дамски превръзки за родилки

При планово секцио се изискват 3бр. хипоалергенни превръзки за оперативна рана с размер 20см (обикновено на 3М). - Този вид предполагам от аптека се купува ?

Благодаря предварително

# 41
Здравейте, момичета, бихте ли препоръчали фотограф за снимане на новородено в гр София Simple Smile
Благодаря Simple Smile)

# 42
Здравейте! В търсене съм на бибиреон- залъгалка за бебето си, което е на почти два месеца. Пробвала съм на Нук и Авент, но ги плюе. Чудя се дали изобщо ще приеме някакъв вид залъгалка,  защото се храни изцяло на кърма и единственото успокоение е зърното на гърдата ми. Ако някои от вас са успели с някакъв вид залъгалки, доближаващи се максимално до зърното на майката, моля да споделят.

# 43
Аз съм на мнение, че ако може без, ще е най-добре. На нас не ни се получи, беше със залъгалка на bibs, другите ги плюеше.

# 44
Братовчедка ми по същия повод взе някакви на Tommee Tippee, но не знам дали бяха от редовните им залъгалки, или имат едни, които се водят breast-like. Не искаше въобще да му дава, но не можа да мине без.

Общи условия

Активация на акаунт