Подготовка за малкия човек - тема 29

• 36 181
  • 750
  •   1
Отговори
# 60
Някоя мама с поръчка днес от Хиполенд?
Аз поръчах преди няколко часа, но нямам мейл за потвърждение и в профила ми в поръчки е празно. С наложен платеж е и по наличността в сметката също не мога да определя дали е платено. Може и да не успяват да обработят всичко, но се чудя дали да се свържа с тях.

# 61
Аз пуснах поръчка днес и след няма и минута получих мейл "Създадена е нова поръчка #ххххх от Хиполенд". В профила ми също е отразено при поръчките със статус "Нова". Аз също пуснах с наложен платеж.

# 62
Писах им. Не ми се иска да поръчвам втори път, за да не стане дублиране. Ще изчакам до утре сутрин отговор от тях или информация за потвърждение.

# 63
Най-добре, защото може нещо да не е приело поръчката и да е прекъснало. Моята е пусната в 21:56ч, а те тези съобщения по принцип са автоматични. Явно очакват голямо натоварване, защото са и написали, че пуснатите до утре вечер поръчки ще се изпратят по куриер до 30.05 и явно ще им е нужно време да ги обработят, но пък най-вероятно са подготвени.

"Поръчки, направени между 00:00ч. и 23:59ч. на 09.05. и 10.05.2025г., ще бъдат обработени и предадени на куриер в срок до 30.05.2025г. ."

# 64
Мами, някой ползвал ли е това столче:
https://primapapa.com/bg/stolove-za-khranene/11-727-prima-pappa- … ml#/128-desen-ice
Видяхме го у приятели и много ни хареса, че става и за новородени, но се колебая материята дали да е еко кожа или Wonder? Мисля че еко кожата лесно ще я чистя като дойде периода на пюретата, но пък ще спарва.. а за Wonder пише че е дишаща и не задържа петна, но дали се чисти толкова лесно наистина?

# 65
flower7, аз поръчах в ранните часове и ми се обадиха да ми кажата, че поръчката ми дори е изпратена, така че е странно да нямате потвърждение, проверете в папка спам

Писах им. Не ми се иска да поръчвам втори път, за да не стане дублиране. Ще изчакам до утре сутрин отговор от тях или информация за потвърждение.

# 66
Мами, да знаете, че другата седмица от Четвъртък, в лидл ще има къси и дълги клинове за бременни и сутиени за кърмене.
Аз с нетърпение чакам да пуснат пак потници за кърмене, но няма и помен, взех си само два още кат обях бременна и много ме е яд, защото са супер удобни. Имате ли идея къде мога да си намеря? Но във физически магазин, че да мога да пробвам евентуално..

# 67
Мами от повивалника има ли смисъл? Че сме харесали скрин без и се колебая?

# 68
Бръмбарче, с баткото много го използвах. Бяхме го сложили върху кошарата и беше удобно.
Сега за бебето взех само мека подложка, защото смятам да използвам я дивана, я леглото за смяна на памперси и преобличане.
Ако ще използвате скрин, не знам дали няма да му е твърдо на бебчето без повивалник или някаква друга малко по-мека подложка.

# 69
Ние взехме от този вид. Ще си седи върху скрина, чисти се сравнително лесно (приятели са с такъв, бебето вече е на годинка и при "инциденти" лесно се зачиства), може да си го местиш където ти е удобно.
Скрит текст:
Добре че снощи стана на въпрос за поръчките в Хипо, че видях как съм объркала телефонния номер Joy Писах им още тогава, към 00ч, а днес в 7ч получих мейл, че са редактирали поръчката и са оправили грешката ми Joy

# 70

Ние имаме отделен с рафтове и е супер удобно. Идеалната височина е, а там държим памперси и други неща

# 71
Повивалника ми спасява кръста Simple Smile Взех кошари в комплект с повивалник, и го ползвам и за смяна на памперси, и за преобличане

# 72
Повивалника ми спасява кръста Simple Smile Взех кошари в комплект с повивалник, и го ползвам и за смяна на памперси, и за преобличане

На мен ми идва леко нисък, но сядам на офис стола си и е супер. Не ме боли гърбът.

# 73
В крайна сметка при мен не се разбра какво е станало с първата ми поръчка, все едно я няма. При втората мейла е объркан и като крайно днес от физически магазин си напазарувах всичко.

# 74
Момичета, някоя ползвала ли е тази помпа и този нагревател?
Знам, че обсъдихме като фаворит Спектра, но никъде не я намирам намалена, а тази е сякаш със същите параметри..
https://rayatoys.com/dvoyna-elektricheska-pompa-philips-avent-na … ion-premium?qty=1

https://rayatoys.com/ured-za-zatoplyane-na-hrana-premium?qty=1

Общи условия

Активация на акаунт