Подготовка за малкия човек - тема 29

• 36 250
  • 750
  •   1
Отговори
# 150
И аз не мия под течаща вода на всяко акане. Ако не е много омазана работата, мия дупето вечер само. През деня до скоро ползвах WaterWipers (99.9% вода), но ги сменихме с Бебо (99% вода). И от двете марки съм супер доволна. Никога не се е подсичал.

# 151
Аз съм по-доволна от Бебо, отколкото от WaterWipes, тези на Бебелан със сребърна вода също са чудесни 🤗 Нооо само линиментът ни пази и успокоява дупето. Вече го използвам вместо крем за подсичане.

# 152
От подходящите мокри кърпи едва ли ще се подсече. Има и такива само с вода. След всяко акане трябва хубаво да се почисти дупето, не е задължителна на течаща вода. Акото много дразни кожата
Определено в това няма две мнения. Кои мокри кърпи не съдържат химия,а само вода? 🧐

# 153
WaterWipes са 99.9% вода и 0.1% плодов екстракт. Други с толкова изчистен състав не знам да има.

# 154
Някои и ползват кърпички за къпане вместо еднократни кърпи. Аз не съм от тях, но има и такива хора

# 155
  • София
Като малко бебе не го къпехме всеки ден, дупето мия на всяко акане, защото много се подсича.Сега го къпя всеки ден, защото пълзи навсякъде ,вре се ... за къпане си е 🤣
Кърпички рядко ползвам,основно ако сме на вън и взимам на Pampers New baby, защото са с пластмасов капак, другите с лепящия ми се съсипват бързо,защото рядко ги ползвам.Иначе и аз съм доволна от Water wipes.
Линимент ползвах в началото на Uriage, но като стане по-активно бебето и ... забравете. Миене на дупето под течаща вода и памперс гащи ,иначе не става поне при моето диваненце.

# 156
От къде закупувате човалчета за сън? Протектори бихте препоръчали също за количка и за матрак

# 157
Чувалчета съм взимала само от AngelBaby досега, много съм доволна от тях. Протектори пък взех от VisVitalis.

# 158
Някой има ли такава на Chipolino
Търся мнения

# 159
Чувалчета за сън съм взимала и аз от Angelbaby. Имам и едно от Sgusheni.

Момичета, препоръчайте везна за да мерим бебето.

# 160
Нашата е такава. Видях я в кабинета на педиатъра и взех същата.

# 161
Ние и двата пъти сме с везни втора употреба.
За баткото я взех от OLX, а сега за бебето колега на мъжът ми ни даде тяхната.
За мен не си заслужава инвестицията в нова и скъпа такава, защото ако няма някакъв проблем, се използва малко време.
Общо взето докато се нагласите как ще е храненето - кърма, АМ или смесено.

# 162
Аз имам една подарена везна и на 7 месеца още си я ползвам - просто от любопитство колко е пораснала

# 163
Малката яде малки количества и ЛЛ иска да следим как наддава, като я мерим през ден. Няма как да ходя до ЛЛ да я мери тя по няколко пъти в седмицата. Иначе сме на АМ, но изяжда по 60-70мл на хранене, а вече е над 2м.

Трябва ни няколко седмици, но няма от къде да вземем на заем. За това се чудим каква везна да вземем.

# 164
Втора употреба е супер вариант. Наистина се ползва за кратко и за мен беше малко безсмислена покупка. Сега само събира прах, но я пазя за всеки случай ако ми потрябва с второто бебче.

Общи условия

Активация на акаунт