Подготовка за малкия човек - тема 29

• 35 744
  • 750
  •   1
Отговори
# 540
Дами, с какъв почистващ препарат минавате детските мебели? Например скринчето, шкафовете вътре? Имам фрош у дома и ми се искаше утре сутрин да свърша тази работа, но видях някакви бебешки препарати и се чудя нужен ли е такъв реално или маркетингов трик? Доколкото гледам състава на този вкъщи е ок?

# 541
Аз ги минах с най-обикновен препарат за мебели първо и после със спирт 95%. Не знам дали е правилно, но не съм се занимавала да купувам бебешки препарати. Само и единствено за бибките и шишетата му съм взела препарата на бебо за съдове.

# 542
Взех си препарат на Фрош за почистване на бебешки повърхности. Чела съм,че е маркетингов трик верото за бебешки съдове, но и такова ще си взема,както и отделен бебешки прах за пране.

# 543
Верото за бебешки неща не е ароматизирано и не вмирисва пластмасите на химия. И това го научих по трудния начин, когато по изключение се наложи да измия с обикновено и после купувах цял комплект нови шишета по спешност.

# 544
Има един дезинфектант от ДМ. Аз почиствам с него.

# 545
Дами, с какъв почистващ препарат минавате детските мебели? Например скринчето, шкафовете вътре? Имам фрош у дома и ми се искаше утре сутрин да свърша тази работа, но видях някакви бебешки препарати и се чудя нужен ли е такъв реално или маркетингов трик? Доколкото гледам състава на този вкъщи е ок?

Като цяло смятам, че всеки продукт за почистване (било то препарат за мебели, съдове, под, пране) би бил подходящ за бебе ако е с изчистен състав Simple Smile Ние от години гледаме да използваме максимално изчистени препарати (доколкото е възможно за препарат) и рядко прибягваме към масовите на пазара, та смятам да продължа да ги използвам и с бебето. Да, по-скъпи са, но сигурно няма да излезе по-евтино ако се купува отделно за употреба вкъщи и отделно за бебето Simple Smile

# 546
Аз ползвам основно препаратите на Фрош бебе - течен перилен, спрей за петна, спрей за повърхности и детски играчки, както и препарата им за съдове. А за почистване на пода ползвам препарата на Бебо.

# 547
Здравейте, моля препоръчайте музикална въртележка за креватче, която да не се счупи на втория ден, че вече имам такъв опит Grinning да е до към 50 лева. Благодаря Blush

# 548
Малко ще е над бюджета, но аз съм с такава на Чиполино и все още не се е счупила (надявам се и да не се) 😅 - 60лв е в хиполенд, в някой друг магазин може и на промоция да я има. Но трябва да отбележа, че не я ползваме активно към момента понеже бебока е все още малък, че да му правят впечатление тези неща.

# 549
Момичета, какво ви е мнението за гнездата на Cotton Hug, струват ли си цената?

# 550
За въртележка ние ползвахме основната на леглото, но е статична, малкият много обича да рита и да люлее леглото, за да я клати и в крайна сметка решихме и ние да пробваме с музикална, която да си се върти сама, и ние взехме на Чиполино за ок.60лв от Хиполенд. Такава, ама имат и още с различни играчки. Ползва се страшно активно, по едно поне 2часа на ден. Батерии 3ААА сменяме през ден, когато започнат да свършват започва да се чува зле звука, приглушен или едно леко пращене. Ние я взехме основно, за да се върти сама. Механизмът се чува като лека вибрация, но малкият се радва. Води се с проектор на звездички - не проектира особено, седи на петна, но и това не ни беше важно и не го ползваме, а ако го пуснем просто седят цветни петънца по тавана и стените. Иначе има блутут и може от телефона да си пускаш собствени мелодии, да усилваш и намаляш звука. На самата машинка също има бутонче за смяна между 5 май бяха степени на звук. В Озон също ги има, а ако си харесате някоя може да пробвате там с код Career10. Поръчвах бебешки неща и на някои от тях ми свали 10%, на някои не, но не съм проверявала кои стоки конкретно намаля, но със сигурност сваля и на бебешки.
https://www.hippoland.net/chipolino-muzikalna-vartelezhka-za-leg … oektor-samoletche
За Cotton Hug назад имаше доста позитивни мнения. Аз се сещам за това:
https://bg-mam.ma/p/1730761/49192924

# 551
Ние имахме ето тази за 18$ преди 2 години:
https://a.aliexpress.com/_Euuaccw
Мина си по пътя благополучно без да мръдне. Нито се счупи, нито се скъса. Мелодията от музикална кутия с навиване - много приятна.
Здравейте, моля препоръчайте музикална въртележка за креватче, която да не се счупи на втория ден, че вече имам такъв опит Grinning да е до към 50 лева. Благодаря Blush

# 552
Здравейте отново! Аз все още съм в търсене на дървена коларска и харесай тази https://-spam217-/cangaroo-wing-d-rveno-leglo.  Дали някой я е ползвал, да сподели дали не са и паянтови колелцата и като цяло дали е здрава конструкция, че с предната next to me, не извадих късмет Grinning

# 553
А за тези, които сте заложили на next to me, какви въртележки имате? Мисля, че тези които стават на дървените кошарки не стават. Ние сме с Tutti Bambini Cozee, ако има значение.

# 554
Ние сме със SnuzPod next to me кошара и по принцип не може да се закачи стандартна въртележка. Имаме отделно стойката с тяхната въртележка от снимката и тъй като на нея се закача само въртележка, която е на въженце си търсихме таква, която не едно цяло със стойката си, а да се откача. Нашата на чиполино има малка халкичка, с която се слага на куката на стойката, но и сложихме дебело въженце на няколко възела и така закачихме на оригиналната стойка за кошарата. И аз издирвах нещо, което можем да модифицираме

Общи условия

Активация на акаунт