Подготовка за малкия човек - тема 29

• 34 325
  • 750
  •   1
Отговори
# 690
Да, всичко което може да се пусне с пералнята, на 40 градуса, няма проблем с обезценяване или захабяване. Имам играчки от баткото, които са прани доста пъти, но са като чисто нови. Единствено не ползвам сушилня.
Здравейте!
Купила съм няколко плюшени дрънкалки за бебето. Вие как процедирате с новите играчки - перете ли ги преди да ги дадете на бебето?

# 691
Здравейте момичета, моля да ме посъветвате. Всички ми казват да не хвърлям пари за скъпи бодита, ританки и дрешки като цяло, понеже се ползвали по много малко. Но пък четох, че марки като пепко, синсей и подобни не са ок като материи за малко бебе.
Във фейсбук ми излизат магазини със сравнителни евтини дрешки, но не са на известни марки.
Според вас към по-скъпи да се насоча като Next например или няма значение марката, стига да е памук? Но пак не знам кое е ок, обърках се вече.

# 692
Здравейте момичета, моля да ме посъветвате. Всички ми казват да не хвърлям пари за скъпи бодита, ританки и дрешки като цяло, понеже се ползвали по много малко. Но пък четох, че марки като пепко, синсей и подобни не са ок като материи за малко бебе.
Във фейсбук ми излизат магазини със сравнителни евтини дрешки, но не са на известни марки.
Според вас към по-скъпи да се насоча като Next например или няма значение марката, стига да е памук? Но пак не знам кое е ок, обърках се вече.

Няма нужда от скъпи дрехи, защото биват износвани много бързо, някои дори не се и слагат. Все още нямам опит от първо лице, предстои раждането, но като гледам по приятелки, си е точно така.
Аз заложих на дрехи от различни марки - H&M, Sinsay, Pepco (тук ми се наваляха малко след пералня, та може би за тях съм най-скептична), имаме и други - от Хиполенд и разни други магазини за бебешки стоки. Във Вис Виталис имат тяхна марка Rainy - бг производство, те също ми харесват като материя и не са скъпи.

Заложете на 100% памук и не давайте твърде много пари, особено първите месеци, това беше основният съвет, който получих в началото на нашето пазаруване.

# 693
Аз гласувам за HM. Много пъти сме обсъждали дрехите. За Pepco и Sinsay има различни мнения. Едни са доволни, а други не. Има читави дрешки, но някои се свиват, много бързо избеляват и тн. Ако искате вземете няколко дрешки на HM, на Sinsay, Pepco и преценете кои Ви допадат повече. Някои нямат читава еластичност и едвам се обличат. Говоря за бодитата, които се обличат през главата, което е адски неудобно.

В момента има намаление в HM на детски дрешки с 20%, ако сте от лоялните им потребители. По разпродажбите също пускат изгодни неща.

На Next са им хубави нещата. Купувала съм по намаления и са ми подарявали техни дрешки.

За малко бебе на мен ми бяха по-удобни ромпърите с цип и бодитата тип прегърни ме. А колко време ще ги носи бебето зависи от бебето. Моята дъщеря вече 3 месеца носи 62 размер. Вярно в началото и бяха малко по-големи, но не беше проблем. Някои дрешки на HM са уголеми в сравнение с други марки.

# 694
Нашите масово са от H&M. Прани са на 60 градуса + сушилня и не мърдат.
Имаме и от Kik много хубави клинчета и тениски. Предполагам и бебешките ще са прилични.

# 695
Хм, сигурни ли сте за това намаление? Сега погледнах и в моето приложение няма, а съм лоялен клиент.

# 696
Да, даже пуснах поръчка за космонавче на малката

Явно има няколко нива на лоялните им клиенти. Честно казано хич не им знам системата.

# 697
Аааааа, аз не съм плюс ниво, явно заради това. Ех, зарадвах се.

# 698
Здравейте, дами, знам че често се обсъжда, но не успявам да намеря мнения. Много съм объркана за поръчката на стерилизатор. Може ли мнения за нещо, което сте ползвали и сте доволни. Оглеждам се за или стерилизатор с функция за сушене или стерилизатор с функция за нагряване (например затопляне на мляко). Ще съм много благодарна на съветите и мненията ви.

# 699
Здравейте, дами, знам че често се обсъжда, но не успявам да намеря мнения. Много съм объркана за поръчката на стерилизатор. Може ли мнения за нещо, което сте ползвали и сте доволни. Оглеждам се за или стерилизатор с функция за сушене или стерилизатор с функция за нагряване (например затопляне на мляко). Ще съм много благодарна на съветите и мненията ви.
Аз използвам този и съм доволна
https://visvitalis.bg/product/cangaroo-elektricheski-sterilizato … hilnya-cai-111782

# 700
# 701
Аз искам да ви попитам ,каква сгъваема кошара бихте ми препоръчали като модел или марка,искам да е стабилна Simple Smile

# 702
Аз съм доволна от този стерилизатор:
https://visvitalis.bg/product/cangaroo-sterilizator-verde-110201
Има и функция сушене, затопляне на мляко/бурканчета с пюре и варене на яйца.

Взехме ленена сгъваема кошара с падаща стена и отделно матрак Magniflex Pierre Cardin 60/120см. Доволни сме 😊 мисля, че Мерида лен се водеше на Чиполино.

# 703
Нашият е на Авент и съм доволна - стерилизиране + сушене.
За дрешките съм най-доволна от H&M, Лидл, на Next имаме няколко и имаме дооста на Синсей, максимум 1 или 2 от тях да са били с по-кофти качество. На едното копчето се разпра буквално докато го откопчавах.
Няма смисъл и от презапасяване с доста скъпи дрехи, наистина доста бързо се износват- имам цяла торба с дрехи 50/56, до които дори не стигнахме, а бях накупила преди да родя, но много бързо минахме на 62.
Сега е на 3 месеца и 2 седмици и вече започнахме 74 размер, защото 68 му опъват отдолу като ги закопчея. Не са се свили, не знам и той колко е дълъг сега, но на 3ти месец беше 64см.
Има рефлукс и връща постоянно, и има дни, в които съм сменяла по около 10 бодита. H&M редовно имат намаления за лоялни клиенти.

# 704
Аз искам да ви попитам ,каква сгъваема кошара бихте ми препоръчали като модел или марка,искам да е стабилна Simple Smile

Нашата е тази и с матрак си я ползвам като нормална. Много добър избор, органайзърът е супер, под него имам голям и там ми е всичко за преповиването, имахме инциденти, мие се много добре. Има високи бордове на повивалника, за по-малко инциденти (никога надуваем!). Аз съм по-висока и домъкнах офис стола и сменям пелени с него.

https://www.ozone.bg/product/prenosima-koshara-chipolino-bela-makadamiya/

За дрехите, Пепко и Сенсей се степват като ги изпереш и се свиват. Материята става степкана, дебела, не е еластична, с Некст и ХМ нямам проблеми.

Заложи на ХМ, няма да сбъркаш, има комплекти бодита, дето се връзва да е по 6 лева без да е намалено едно боди, то е като да вземеш от Сенсей. Аз като видя намаления и зареждам за следващия размер. Некст са скъпи, но са много качествени, ако отидеш там и си направиш на място регистрация при първо пазаруване имаш 10%, аз заложих на тях като поотрасна и не ги износваше за под месец.

Общи условия

Активация на акаунт