Раздяла или изневяра

• 32 101
  • 773
  •   1
Отговори
# 510
Като ще говорим за  травми, тези деца не са ли травмирани от студените отношения между родителите и какъв пример попиват така? Значи майката също не е без вина.

# 511
Alpaca
 Спокойно. Не е казано,.че хората над 50 нямат кандидати за изневяра, но не е като да чакат на опашка. Той само така си пита, ако  изобщо е той.

# 512
А брака коннсумираха ли го след разговора, че май там е ключът от палатката?

# 513
Какво означава "да се справи" с жена си?

Най-доброто, което ми идва на ум е да я лиши от присъствието си за да може да отделя всичкото време на децата.

Скрит текст:
Защо да има падне, Куку.
Може любовницата да е по-богата или тя да срещне друг по-богат мъж.
Нищо се не знае в този живот.
Само че очевидно хората си губят времето един друг, самозалъгвайки се, че нещата "ще се оправят".

Предполагам, че ако към момента на раздялата богатият любовник или любовница не са налични и то на някакъв много сериозен етап връзка, няма начин да не падне. 20 години брак някакви съвместни активи и спешното им разделяне не на най-оптимална цена при по-имащите, или разходи за жилище, храна и консумативи при по-нямащите, винаги е в по-лошо позиция отделно човек, ако са били равнопоставени нещата

А богатият любовник само за секс невинаги означава стандарт - може да има подаръчета, ходене по скъпи ресторанти и почивки, но пак да са си твоя грижа наем, ипотека, разходи за транспорт, за децата и пр.

Мда. Богатите любовници дават мило и драго за разведени след 20 години жени. Wink

Къде е автора ?

Ами, да ти кажа, която си го може на 20, си го може и на 40. От тези, които са успявали да забършат платежоспособен на млади години, и на по-късно възраст успяват. Гледай известните бръмчалки. Остаряха, ама пак успяват да омотаят някой с пари. Но цял живот да си броиш стотинките, да се чудиш как да вържеш края на месеца и пр., е разбираемо, че едва ли някой богаташ ще си падне по теб, докато му чекираш продуктите в магазина или се возиш в градския транспорт. Едно време бяха по-искрени бръмчалките, разправяха си по какви заведения и места ходели, защото там има богати мъже. Но и там, за да ходиш, трябва да направиш някаква инвестиция, с неясен резултат, защото все пак богатите любовници (мъже и жени) не стигат за всички.

# 514
  • Обран бостан ;)
Всичко си има цена.

Не се сещам за някоя реализирана златотърсачка на която да завидя.

Иначе казано - през *** ми е.

# 515
...
Както споделих и преди, аз избрах да опитам да възстановя отношенията с жена ми. Мина повече от седмица от разговора ми с нея, а тя продължава да се държи изключително мило и внимателно с мен. Имам чувството, че с машина на времето съм се върнал 10 години назад. На моменти ми се струва много нереално, имайки предвид как не можехме да се гледаме преди 10 дни. Нямам представа колко може да продължи това и дали можем трайно да си възстановим взаимоотношенията.
Малко ми се струва като жената да се е била вживяла в ежедневието и бита и да е изключила човешкия фактор. Мъжът - по подразбиране, като мебел вкъщи. И изведнъж разтърсване - ама мебелът имал чувства!
Не знам само доколко трайно е това освестяване. Струва ми се смислено да се проведе разговор с психолог или семеен терапевт, за да се изчистят причините. Или поне в личен разговор жената да си каже какви са й проблемите. Ти, авторе, си си ги е казал, а тя - не.
Личният ми опит е, че охладнели отношения могат да се възстановят, даже да се надградят. Но зависи само от двамата, доколко високо оценяват ценността на тази връзка и доколко им е приоритет тя.

Чела съм, че на една такава "средна възраст" на някои жени трайно им минава желанието за секс. Според мен пък, на някои се увеличава. Би трябвало и този аспект да не се подминава. Някак тази жена би трябвало да може отново да оцени (с помощта на теб, авторе), че едно удоволствие повече само ще помогне на ангажираното й ежедневие, именно като удоволствие, а не като отегчително задължение. За целта трябва да си почива повече (активно и пасивно), да си следи здравето, едни такива елементарни грижи за себе си в момент, в който вече постепенно би могла да започне да поставя себе си и качеството си на живот ако не на първо място, то поне наравно с грижите за децата.

# 516
  • Out of the Mix
Чела съм, че на една такава "средна възраст" на някои жени трайно им минава желанието за секс. Според мен пък, на някои се увеличава. Би трябвало и този аспект да не се подминава. Някак тази жена би трябвало да може отново да оцени (с помощта на теб, авторе), че едно удоволствие повече само ще помогне на ангажираното й ежедневие, именно като удоволствие, а не като отегчително задължение. За целта трябва да си почива повече (активно и пасивно), да си следи здравето, едни такива елементарни грижи за себе си в момент, в който вече постепенно би могла да започне да поставя себе си и качеството си на живот ако не на първо място, то поне наравно с грижите за децата.
Много точно.
При по-голямата част от жените според мен така се получава, особено ако не са толкова сексуални по дифолт още от моми в 20-те, и особено ако мъжчето до тях е пасивен чехльо.
А след появата на детето/цата, тотално интимността минава на заден план, може би хормони, в съчетание, както казваш с вредните навици, може би и стресът на ежедневието.
Някои от тях в по-късна възраст срещат някого и изживяват "втора младост", преоткривайки какво са изпуснали и нямали цял живот.

# 517
Малко ми се струва като жената да се е била вживяла в ежедневието и бита и да е изключила човешкия фактор. Мъжът - по подразбиране, като мебел вкъщи. И изведнъж разтърсване - ама мебелът имал чувства!

Личният ми опит е, че охладнели отношения могат да се възстановят, даже да се надградят. Но зависи само от двамата, доколко високо оценяват ценността на тази връзка и доколко им е приоритет тя.

Брех тази жена от какво се е уморила? От мъж, който й помага в домакинството или от отглеждане на две деца отличници?! Или от финансовата им стабилност? От екскурзиите? При това и без да се “мори” със секс. От какво точно ще си почива горкаланата? Тя точно себе си е поставяла на първо място и досега - нейните амбиции и нейните желания. Че и ще й се обяснява, че сексът е хубаво нещо…. то ако така ставаше.
И ако и мъжът й заслужава да си почива и да поставя себе си на първо място, ехеее.

# 518
  • Обран бостан ;)
Скрит текст:
Много точно.
При по-голямата част от жените според мен така се получава, особено ако не са толкова сексуални по дифолт още от моми в 20-те, и особено ако мъжчето до тях е пасивен чехльо.
А след появата на детето/цата, тотално интимността минава на заден план, може би хормони, в съчетание, както казваш с вредните навици, може би и стресът на ежедневието.
Някои от тях в по-късна възраст срещат някого и изживяват "втора младост", преоткривайки какво са изпуснали и нямали цял живот.

Срещат разбира се. Казва се Петър, стои пред голяма порта и носи връзка ключове на кръста си. Wink

# 519
Ривоукъре, айде, ожени се, де! Изкарай 20 годишен брак, две деца и после ела да ни обясняваш как е по дифолт.

# 520
  • По света и у нас
Айде де, ае да видим Ревокърю, дето толкова са ти ясни нещата 😄

На жената и секвало желанието. По скоро на мъжа му секва щото не му е зор вече да се доказва, разписал се е че е женен и че може бебе да прави и от там нататък край.

# 521
  • Out of the Mix
Хаха, сладурани...

Сексът, интимността за мен е удоволствие по дифолт, релакс, разпускане на напрежението, стиковане и затвърждаване на връзката с жената, и това ще е докато дишам и мога.

Ако за много е само да се размножат, не е мой проблем, аз проблеми нямам.

Относно 20-те години брак и т.н...
Имам широк поглед, примери около мен много, познанства всякакви през годините, хора и т.н., та виждам какво е.

Не е нужно да повтарям нечии грешки, още по-малко да оправям чужди животи, аз избирам с кого и какво, и дали да правя в живота.
Възможности колкото щеш, качествени екземпляри - малко.

# 522
Това с примерите наоколо не важи. Никой не свети на никой и никой не е в леглото на другите, а това кой какво казва може да значи много и нищо.

# 523
Ривоукъре, айде, ожени се, де! Изкарай 20 годишен брак, две деца и после ела да ни обясняваш как е по дифолт.
Ама той не е женен ли?!?!!!!!

Това би обяснило много неща.

Какво нещо, винаги съм подозирала, че там жена няма да се завърти, еле пък с измислиците за с*кса

# 524
Това с примерите наоколо не важи. Никой не свети на никой и никой не е в леглото на другите, а това кой какво казва може да значи много и нищо.
Защо да е меродавно мнението на човек само, ако е женен? По тази същата логика, такъв човек също си разбира само от неговия брак. А някои и от това не разбират. Пък и бракове всякакви.

Общи условия

Активация на акаунт