💙 Къванч Татлъту- минали и бъдещи проекти, партньори, семейство - тема 119 💙

• 34 104
  • 742
  •   1
Отговори
# 735
  • Плевен / София
Добро утро, дружки! Hug

Айре Heart Eyes, много ти благодаря, че ме покри снощи, за да мога да ви почерпя Kissing Heart
Скрит текст:
Големият ми син днес има РД, да ми е жив и здрав! Heart

И Ойкю днес празнува, да е много здрава, щастлива и успешна! Flowers Four Leaf Clover

Благодаря ти за клипа! Kissing Heart
И от мен едно сладко клипче за добро настроение!

Имайте прекрасен ден, дружки! Hug
Честито на всички празнуващи днес.
Фенче, на твоя син....

# 736
Здравейте Благодаря за споделеното
Фенче да ти е живо и здраво момчето и да те зарадва с внуци
Ойку да ни зарадва с нови роли и да е здрава

# 737
Привеет!! Hug

Фенче Kissing Heart, покрих те най-вече защото знам, че имаш рожденик Blush
Да е жив и здрав Ицо и да се сбъдват мечтите му!! Flowers Four Leaf Clover
Благодаря за почерпката!!
за теб

Да е честита и любимата ни Джемре/Ойкю/ много щастие и успехи!
Днес е излязал фраг

липсват Heart

Последна редакция: ср, 20 авг 2025, 12:33 от Airra

# 738
  • Плевен / София
Netflix обяви датата на излизане на „Platonik: Mavi Dolunay Otel“/„Платонически: Хотел „Синя пълна луна““, написан от Гюпсе Йозай, с участието на Керем Бюрсин и Йокю Карайел, заедно с плаката на сериала и споделен клип от шоуто.

Тази забавна история, която събира двама братя и сестри, управляващи скромен бутиков хотел в Алачатъ с майка си, докато отчаяно чакат своите сродни души, неочаквано срещайки харизматичен непознат, който пристига в града, ще бъде премиерно излъчена по Netflix на 18 септември.
Скромен бутиков хотел, управляван от майка и двете ѝ дъщери в Алачатъ, привлича вниманието на инвеститорите благодарение на местоположението си. Красив бизнесмен, упорито решен да купи хотела, който майката категорично отказва да продаде, решава да отседне в хотела под различна самоличност и още с влизането си кара и двете дъщери на майката да се влюбят в него. Едната дъщеря вярва, че е намерила своята сродна душа, изпратена ѝ от вселената, докато другата е сигурна, че съдбата ѝ най-накрая е дошла.

# 739
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Фени, честит празник ❤️ Здраве и много щастие за детето и неговите близки 🌹

Много благодаря за снимките 😘

Ойкю, е получила вече подарък за рождения си ден 👏 Много успехи за нея.

Изглежда интересно . На мен Гюпсе ми е много симпатична, а двете с Ойкю са и близки приятелки съдейки по общите им семейни снимки, които съм виждала.
Гости, да питам пак, знаеш ли нещо за филма "Evcilik", в който играят Ойкю и Неджет Ишлер 🤔
Гледам, че са номинирани за наградата Sadri Alisik  за най -добра актриса и най-добър актьор.

Айре, Фени и аз ще погледна Далеч град щом ще го дават по телевизията.

Намерих малко информация за имението на Йелмаз Ердоган, където ще почнат снимките на Организирани работи 3, но ще го кача в новата тема.

Хубав ден, момичета 🤗🤗🤗

# 740
  • Плевен / София
Скрит текст:
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Фени, честит празник ❤️ Здраве и много щастие за детето и неговите близки 🌹

Много благодаря за снимките 😘

Ойкю, е получила вече подарък за рождения си ден 👏 Много успехи за нея.

Изглежда интересно . На мен Гюпсе ми е много симпатична, а двете с Ойкю са и близки приятелки съдейки по общите им семейни снимки, които съм виждала.
Гости, да питам пак, знаеш ли нещо за филма "Evcilik", в който играят Ойкю и Неджет Ишлер 🤔
Гледам, че са номинирани за наградата Sadri Alisik  за най -добра актриса и най-добър актьор.

Скрит текст:
Айре, Фени и аз ще погледна Далеч град щом ще го дават по телевизията.

Намерих малко информация за имението на Йелмаз Ердоган, където ще почнат снимките на Организирани работи 3, но ще го кача в новата тема.

Хубав ден, момичета 🤗🤗🤗

Пепи, нищо не намирам за него освен това....

Мамашите не го преведоха.....поне засега....

# 741
  • AMS

Къванч не се отказа да търси приятеля си Халит Юкай.
Привет, мили дружки!!!
Благодаря за всичко споделено!!!
Фенче, здраве и късмет на рожденика и на цялото ви семейство!!!
Здраве и успех за Йойкю !!!

Не се появявам, но стигнах до края на Осмия / Скекиз / Рамиз.

Признавам си, че съм разбита.
Страхотна роля направи Къванч в Езел.
И целият каст е удоволствие да ги гледам и днес.
Продължавам.

# 742

https://www.birsenaltuntas.com/dizi/burcu-ozberk-organize-isler- … -dizisinde/62399/
Бурджу Йозберк в телевизионния сериал "Организирани афери: Съкровището на Карун"

Демет Акбаг и Селим Байрактар са сред най-големите изненади в поредицата, която ще бъде режисирана от Шенол Сьонмез и е продължение на незабравимата филмова поредица на Йълмаз Ердоган.
„Organize İşler: Karun Hazinesi“, най-амбициозният местен сериал на Netflix , придобит този сезон заедно с „Later Eyes See“, „Passion Games“ и „Mor Işıklar“, ще започне работа в началото на септември. Сериалът, продължение на незабравимата филмова поредица на Йълмаз Ердоган и режисиран от Шенол Сьонмез, представя Демет Акбаг и Селим Байрактар сред най-големите си изненади .

Тя ще вдъхне живот на ролята на Джейлан
Още едно горещо име се присъедини към проекта наскоро. Известната актриса Бурджу Йозберк подписа договор за сериала „Organize İşler: Karun Hazinesi“. Йозберк ще изиграе ролята на „Джейлан“ в дългоочаквания сериал . Снимките са планирани да започнат през септември и да приключат в края на ноември. Йълмаз Ердоган ще започне работа по „Pearl Grains“ след завършването на „Organize İşler: Karun Hazinesi“.
.............................

Благодаря ви за споделеното!! Hug
Къванч беше страхотен като Секиз, абсолютно различен!!

..............................
Заповядайте в новата тема!!
https://www.bg-mamma.com/?topic=1806919

Последна редакция: ср, 20 авг 2025, 20:46 от Airra

Общи условия

Активация на акаунт