Започнах пак да си пия пробиотиците на Булгарбиотик Фемин и Гастро . Обаче реших да си закупя колаген на прах от iherb . След 4 дни прием на колаген се нормализира всичко. Корема ми се успокои , спря да се подува, всяка сутрин си ходя до тоалетна , някой път по малко , друг път много добре .
Също като теб пия Лактулоза, когато често стане по малко. Един сироп го пия цял месец.
Изненадах се , че колагена ми повлия така на корема , уж за друго го пия . Сега ми свърши пробиотика , смятам да пропусна поне един месец от него . Ще видя как ще ми повлияе.
Фемин го дават и за задържане на вода. Гастро си е само за корем . От Ивайла Евтинджоса го знам . Пия го от миналата година по това време , като прекъсвам за месец , точно заради този запек и само това ме оправя . Два пъти ползвах Мелилакса , маха тапата поне.
Corgi аз няма особен апетит и както каза
Fbid и да искам няма място . Днес към 10 хапнах три палачинки, един протеинов шейк към 11.30 и направо ще гръмна . А вчера , 10ч макарони една порция нормална дълбока чиния със сирене и масло, към 14ч, 5 ягоди с половин кофичка кисело мляко с една лъжица трици и в 20ч едно малко шишче с две кюфтета , 100гр картофена салата , 50гр зелена и торта Наполеон домашна (бяхме на рожден ден). Става ми тежко , но трябва да се хапва в крайна сметка . Аз ппц ям толкова ако не съм бременна и не качвам килограми . Смятай сега за двама. Постоянно съм в движение . Под 5км не падам на ден. Вчера основно чистих две стаи + гардероб . Излизах напред , назад.
Саня и аз имам такива болки. Като ме рита ниско долу също. Сутрин при завъртане леко втвърдяване усещам . Пия но шпа едно ако се притесня много и магнезия.
Обърнат е с главата надолу от миналата седмица. Наместил се е така . Дупето е вдясно от пъпа ми . Не се е обръщал . Така му е удобно. Аз постоянно го пристискам с клякане , навеждане, притягане, спане и си мисля че така се чувства комфортно при тези обстоятелства 😁.
MyGodBless за сега пия Магнерот 2×1 вече , Фолиева киселина на Now с Б12 по 1, Ферофолгама ×1, Пренаталните ги влача от 9г.с на Naturelo от iherb, колагена ми също е от там на vital proteins телешки неувкосен .
Пробиотика , който споменах на Булгарбиотик и двата , сега ми свършиха малко почивка .
Пия и протеин чат пат , още се чудя да пробвам с друг или да си карам така , защото този на Биогейм е гаден , мъжът ми днес потвърди и си направих от неговия.