Скоро лъвче се задава и в дома ще е забава ТЕМА 2

• 30 641
  • 733
  •   1
Отговори
# 30
Dmarinova при мен имаше един момент направо имах чувството, че  ме разкъсваше . Не бях ходила 4 дни изобщо Март месец.
Започнах пак да си пия пробиотиците на Булгарбиотик Фемин и Гастро . Обаче реших да си закупя колаген на прах от iherb  . След 4 дни прием на колаген се нормализира всичко. Корема ми се успокои , спря да се подува, всяка сутрин си ходя до тоалетна , някой път по малко , друг път много добре .
Също като теб пия Лактулоза, когато често стане по малко. Един сироп го пия цял месец.
Изненадах се , че колагена ми повлия така на корема , уж за друго го пия . Сега ми свърши пробиотика , смятам да пропусна поне един месец от него . Ще видя как ще ми повлияе.
Фемин го дават и за задържане на вода. Гастро си е само за корем . От Ивайла Евтинджоса го знам . Пия го от миналата година по това време , като прекъсвам за месец , точно заради този запек и само това ме оправя . Два пъти ползвах Мелилакса , маха тапата поне.

Corgi аз няма особен апетит и както каза
Fbid и да искам няма място . Днес към 10 хапнах три палачинки, един протеинов шейк към 11.30 и направо ще гръмна . А вчера , 10ч макарони една порция нормална дълбока чиния със сирене и масло, към 14ч,  5 ягоди с половин кофичка кисело мляко с една лъжица трици и в 20ч едно малко шишче с две кюфтета , 100гр картофена салата , 50гр зелена и торта Наполеон домашна (бяхме на рожден ден). Става ми тежко , но трябва да се хапва в крайна сметка . Аз ппц ям толкова ако не съм бременна и не качвам килограми . Смятай сега за двама. Постоянно съм в движение . Под 5км не падам на ден. Вчера основно чистих две стаи + гардероб . Излизах напред , назад.

Саня и аз имам такива болки. Като ме рита ниско долу също. Сутрин при завъртане леко втвърдяване усещам . Пия но шпа едно ако се притесня много и магнезия.
Обърнат е с главата надолу от миналата седмица. Наместил се е така . Дупето е вдясно от пъпа ми . Не се е обръщал . Така му е удобно. Аз постоянно го пристискам с клякане , навеждане, притягане, спане и си мисля че така се чувства комфортно при тези обстоятелства 😁.

MyGodBless за сега пия Магнерот 2×1 вече  , Фолиева киселина на Now с Б12 по 1, Ферофолгама ×1, Пренаталните ги влача от 9г.с на Naturelo от iherb, колагена ми също е от там на vital proteins телешки неувкосен .
Пробиотика , който споменах на Булгарбиотик и двата , сега ми свършиха малко почивка .
Пия и протеин чат пат , още се чудя да пробвам с друг или да си карам така , защото този на Биогейм е гаден , мъжът ми днес потвърди и си направих от неговия.

# 31
Здравейте отново!
Очакваме момиче, най-вероятно съм изпуснала тази информация в тема №1.
Имам един въпрос към всички с киселини- Какво Ви помага?
Преди бяха търпими и помагаше дъвченето на дъвки, но в последно време нищо не помага и нощно време е страшно.
Моля помагайте с някои бабини лекове, че полудявам! Joy
На мен за киселини много ми помагат има едни гелчета на Карикол Гастро за киселини като пюре са с вкус на папая и овес и съм страшно доволна ,даже мъжо понеже е с тежки киселини пие и много му помагат .Тъй като аз търсих на Допелхерц гелчета има срещу рефлукс ,които са топа на топа ,но в нашата аптека нямаше и ми препоръчаха тези и са подходящи и за бременни и за кърмачки ,веган са карикол гастрото .

# 32
Момичета, ще ходите ли отделно на късна ФМ и в коя седмица?🤗

# 33
  • Бургас
Аз искам да отида на третата ФМ.Коментирахме на втората , че не е задължителна всичко за сега върви нормално но е препоръчителна пък и пак ще видим хубаво бебето.Проблема е предишния път я правих във 32-33 г.с сега на листа пише 35-37г.с което ми се струва вече късно като се има на предвид, че предишния път родих в 38.
Ще опитам да си запиша за по-рано пък да видим.

# 34
И според мен 35-37 е късно, оптимално 33 седмица 🤗 Къде сте решили да правите?

# 35
Здравейте, на мен лекаря при който ходя на ФМ ми препоръча да отида към 28-30 седмица....каза,че после бебето става вече голямо, трудно се движи и някои неща по трудно се проследяват и оглеждат. Става въпрос за Варна , професор Балев.

Аз искам да отида на третата ФМ.Коментирахме на втората , че не е задължителна всичко за сега върви нормално но е препоръчителна пък и пак ще видим хубаво бебето.Проблема е предишния път я правих във 32-33 г.с сега на листа пише 35-37г.с което ми се струва вече късно като се има на предвид, че предишния път родих в 38.

# 36
  • Бургас
Аз се следя във София.Става въпрос за Щерев но и в Надежда гледах, че пак го дава 35 г.с за втора фетална.

# 37
Здравейте, на мен лекаря при който ходя на ФМ ми препоръча да отида към 28-30 седмица....каза,че после бебето става вече голямо, трудно се движи и някои неща по трудно се проследяват и оглеждат. Става въпрос за Варна , професор Балев.

На мен също в Марковс ми казаха, че е оптимално 28-30 гс.

# 38
Ще ходя отново в Марковс, тъй като съм много доволна - 1 час обстоен преглед с подробно обяснение. Д-р Ивелина Димитрова. Каза ми в 33 г.с да отида. С кеф си дадох парите!

# 39
Леле 1 час?? При мен винаги е била не повече от 20 минути😑

# 40
Аз също ще ходя на фетална в 29 г.с. при Жени Панайотова във Femiclinic. Бях при нея на фетална в 17 г.с. в Надежда и останах очарована. Обстойно гледаше всичко и обясняваше разбираемо. Прегледът беше повече от 50 минути.

# 41

Някоя използвала ли е при бременност тази микроклизма ?

# 42
Момичета, имате ли болки от разтягането на матката и мускулите около нея? От няколко дни имам едни опъвания, пробождания и леки спазми ниско долу и встрани. Пия 1 торба лекарства за контракции, тъй като съм с такива от 5-ти месец, плюс скъсена шийка и поставен песар. Днес бях на преглед, заради тези болки, докторът каза, че матката е спокойна и това по-скоро са болки от прерязтягане на връзките (втора бременност ми е), плюс че лежа предимно заради шийката и обездвижването влошава нещата... Почти в 26 г. с. съм и също ми предстои обременяване с глюкоза, заради води на горна граница, дано тази глюкоза, която трябва да изпия, не ми предизвика допълнително контракции..

# 43
Пробожданията и спазмите ако са леки, си са нещо нормално според моите АГ. Стискаме палци за теста с глюкозата.🤗 Да му се не види така ли не измислиха някакъв по адекватен мониторинг на КЗ и инсулина.. все пак в ежедневието ни никоя не изпива на гладно чист захарен разтвор, освен ако не се налива с кока кола да речем и нищо друго до обяд. В нормални условия консумираме и сложни въглехидрати, и белтъчини, и фибри, и мазнини и реално реакцията на организма на инсулин и глюкоза би била много по-различна от някаква си общо приета норматива при прием на чист захарен разтвор без нищо друго, което да забавя усвояването на захарта ..

# 44
И аз това викам за обременяване с глюкозата. Не може ли да изям една торта на гладно и тогава да мерят Grinning като го правих това обременяване вдигнах кръвно още сутринта 130/90 и ми беше нервно и ми се догади. Ми на границата на гестационен диабет съм и се ограничавам. Меря захар с глюкомера на майка ми, защото тя има тип 2. Да знаете капилярната кръв е по различна от венозната и като мерите с глюкомер вкъщи трябва да се махне 0,5 от стойността която ви показва.

Болки имам остри ниско долу един вид като схващане от време на време и не мога да мръдна за минута, две. Като ми се случи пия но шпа за всеки случай и 2 Магнерота. В 26+4 г.с. съм. Боли ме и срамната кост, нещо което не бях изпитвала при предишните ми бременности.

Купихте ли вече количка и кошара? Или забелязахте ли си нещо? Ще се радвам да споделите, че много се чудя кога и какво да поръчвам. Единствено съм се спряла на кошара, но не смея още да поръчам. Ето тази е: https://www.nicollebaby.com/pokupka/%D0%B1%D0%B5%D0%B1%D0%B5%D1% … D0%BB%D0%B0-13742
Като към нея ще взема и скрин

Общи условия

Активация на акаунт