Психолога ми помогна единствено за взема решение да си тръгна от този човек , въпреки страха от самотата и след 1г даде резултат . Сега ми се случва , примерни , когато сме на събрание и трябва аз да говоря . Почервенявам цялата, гълтам си граматиката , започва да ми трепери главата и такива остатъчни симптоми . Спорта и движението много помагат . Намери си хоби , нещо да правиш и да не се вкопчваш в някви мисли и т.н
Аз съм си пускала всякакви изследвания и при мен проблеми нямаше . Всичко беше в главата. Пролактин, глюкоза, бъбречни, черен дроб , каквото се сетиш .
Mygodbless е права за желязото .
За желязо аз приемем ферофолгама , отделно имам във витамините и бизон Мама , той също подпомага. Пия и Фолиева киселина с Б12.
Дефицита ми за вит .Д е запълнен
Не стой сама , бъди сред хора и се забавлявай, но си обърни сериозно внимание, защото след като родиш има едни 10 дни , които се изпитва чувство на безсилие , тъга , тревожност , които са напълно нормални.
С големия ми син си плачех и ми минаваше напрежениет, и така . Всичко ти е наред , няма да с притесняваш . Трябва просто да се стегнеш и да не се поддаваш на тези емоции.
Последно да вметна , че сами се докарваме в тези състояния . Както сме влезли с лоши мисли , напрежение и филми , така трябва да излезем с положителни . Подсъзнателно вече си масъдила негативното, сега трябва да набиеш положителното по същи начин , както си докарала ПА
Имам и един спонтанен аборт, след което се откри тромбофилия.. тогава пак не се чувствах добре,може би сега и това някак си ми оказва влияние, все лоши неща ми се въртят в главата, всяка сутрин се събуждам със стрес,побутвам си корема да усетя бебо,че мърда🙈