Носят ли ви на ръце? :)

• 15 471
  • 442
  •   1
Отговори
# 375
Браво на такива мъже!

# 376
  • София
По-хубаво от спорта и от грижата за себе си - няма.
Ние бяхме далеч преди всякакви житейски кризи, когато на около 30 открихме активния спорт. Вече 2 десетилетия не спираме да тренираме и нямаме такива намерения.
Само от мотора ме е страх, но виждам колко го зарежда и си трая.

# 377
  • По света и у нас
Никоя жена не обича мотори.

# 378
Никоя жена не обича мотори.
Това майтап ли е? Има много жени, които обичат, имат и карат мотори.

# 379
  • София
Аз обичам. Като млада карах даже. Миналия век обаче.

# 380
  • По света и у нас
Къде са тия много жени с мотори? На 1000 - една. Повечето се молим на Господа да пази откачените ни мъже на мотори.

# 381
Според един колега моторист, с брада и татуировки - ако жена се вози на Harley-Davidson било същото като да е седнала на вибратор.
А на него му е помогнало с камъни в бъбреците. Много полезно за мъже над 50.

# 382
Носи ме на ръце, меко казано. Не финансово обаче. Не знам защо това е първата асоциация. За мен в днешно време жените се оправяме повече от добре с това да се издържаме сами. Нито някой вече ни спира да получим образование, нито да караме курсове и да учим още, нито да работим. Останалата част от грижата, която един мъж може да даде е 1000 пъти по-ценна. Мен банкомат не ми трябва. Трябва ми някой да е адекватен в ежедневието ни. Да се грижи равностойно за детето ни вместо аз сама да изперквам, зарината 24/7 без време за себе си. Да се сеща да пазарува каквото е нужно и да се погрижи за домашните любимци, ако е нужно. Да прекарва време с детето докато аз тренирам и си правя истинска почивка. Да ми слуша глупостите около разбърканите хормони и да не се впряга понеже очевидно не съм на себе си и после да го обръща на майтап вместо да съм постоянно под напрежение. Такива неща и в това отношение ме носи всякак.

# 383

А на него му е помогнало с камъни в бъбреците. Много полезно за мъже над 50.
Това  е като теорията на един познат, че седалките на спортните колелета са полезни за простатата Sweat Smile
само не е сигурен, дали онези с дупката или онези-оребрените , са по-добри Joy

# 384
  • Швейцария
Аз не знам какво значи точно да ме носи на ръце. Не ми се налага да работя по принцип и работя хоум офис почасово за кеф. Не е всеки ден, че да ми стане досадно, работата е отговорна и си тренирам мозъка. А парите си ги харча за каквото искам или си ги спестявам. Върша домакинската работа, която ми е досадна, така че чак на ръце не бих казала че съм носена.

# 385
  • Out of the Mix
Носи ме на ръце, меко казано. Не финансово обаче. Не знам защо това е първата асоциация. За мен в днешно време жените се оправяме повече от добре с това да се издържаме сами. Нито някой вече ни спира да получим образование, нито да караме курсове и да учим още, нито да работим. Останалата част от грижата, която един мъж може да даде е 1000 пъти по-ценна. Мен банкомат не ми трябва. Трябва ми някой да е адекватен в ежедневието ни. Да се грижи равностойно за детето ни вместо аз сама да изперквам, зарината 24/7 без време за себе си. Да се сеща да пазарува каквото е нужно и да се погрижи за домашните любимци, ако е нужно. Да прекарва време с детето докато аз тренирам и си правя истинска почивка. Да ми слуша глупостите около разбърканите хормони и да не се впряга понеже очевидно не съм на себе си и после да го обръща на майтап вместо да съм постоянно под напрежение. Такива неща и в това отношение ме носи всякак.

Прекрасно.

А в банковите сметки нека има ресурси, друго е да се знае, че като потрябват няма да се чудите откъде да вземете, и да не се чака числото от месеца, треперейки, че тока ще се спре, или ти се счупи колата, и ти трябват 500 лв. сега веднага.
Да не са милиони, но достатъчно за нуждите и нормален живот.

Принципно в по-зряла възраст, като се създава и гради нещо, се предполага, че поне някакви пари човек има и задължително трябва да е спестил на първо място за своя сигурност, след това за потенциалната връзка, евентуално дете. Simple Smile

Никога не съм обичал мотори.

Въпреки това обичам да ми е спортничко, а такива коли винаги возят твърдо и стегнато, та има и от двата свята. Sweat Smile
И аз доволен, и тя, че не я брули вятърът, в същото време усещаме пътя. Smile

Последна редакция: нд, 18 май 2025, 08:17 от Revoker

# 386
Никога не съм обичал мотори.

"никога" е прекалено силна дума.
Ще говорим като ти дойде етапа на кризата на средната възраст. То е нещо за което нямаш представа докато не ти се случи. Съответно прави чудеса с някой хора. И в добрия и в лошия смисъл на думата. И аз познавам (от много години) хора, които употребяваха  "никога" за доста неща, ама  трансформацията понякога е драстична. То си има и поговорка. Извинявам се, че е на руски, но не мога да се сетя аналог на български - "Седина в бороду бес в ребро". Според мен, по - добра трансформация е да закараш мотор, отколкото нещо друго.

Последна редакция: нд, 18 май 2025, 17:14 от _re_ge

# 387
Движила съм дълги години с моторджии. Е, не бяха на средна възраст, млади бяха. Ама как хубаво и секси седят кожените екипи. Sweat Smile Още си пазя коженото яке, шито по поръчка и модел на Мики Рурк от Харлей Дейвидсън и Малборо мен. Подсетихте ме с тези мотори за него, що ли не го извадя. То с тази зимна пролет тамън.
Нямам против моторите, но си е рисково занимание.
//
Якето ми беше подарък, нещо като "носене на мотор". Брои ли се?

# 388
  • Out of the Mix
_re_ge, ама аз съм си в постоянна "криза". Joy
Наслаждавам се на живота, прекрасен е.
Сега мисля малко да си тунинговам колата, че подлежи, има страхотни заготовки, да я "пипна" още малко, търся някакво секси ново задно спойлерче, чипче, фолиа ще слагам, това онова.
Щом досега не съм харесвал моторите, не мисля, че след 10 г. бих се качил на двуколесно.
Както не обичам и ски, качвал съм се няколко пъти, не е моето.
Това не значи, че не обичам и не ходя по планини, но не карам ски.
"Кризата" мен би ме треснала с някоя 25 годишна, с друго - съмнявам се. SunglassesRelievedStuck Out Tongue Winking Eye

# 389
  • София
Не се заричай. Съпругът ми винаги е бил фен на спортните коли и винаги е имал по 1 такава за пътуванията ни само двамата. Моторът изведнъж му щукна. Последен от компанията се запали и даже се чудеше на другите защо се връщат към вече забравените навици от 20-те ни години.

Общи условия

Активация на акаунт