Носят ли ви на ръце? :)

• 15 126
  • 442
  •   1
Отговори
# 390
_re_ge, ама аз съм си в постоянна "криза". Joy
Наслаждавам се на живота, прекрасен е.
Сега мисля малко да си тунинговам колата, че подлежи, има страхотни заготовки, да я "пипна" още малко, търся някакво секси ново задно спойлерче, чипче, фолиа ще слагам, това SunglassesRelievedStuck Out Tongue Winking Eye
Не ти ли е минало времето за тия Пернишки гъзарии?
Купи си нова готина кола, а не трошката да я правиш на кола от формула 1.
Тия работи са за пубери.

# 391
  • Out of the Mix
Различни са нещата, Хепи. Не става дума за пернишки простотии. Simple Smile

# 392
Revoker, правилно ли разбрах, че носиш колата си на ръце?
Защото гледам темата, гледам писанията ти... Ами, до такъв извод стигнах. Simple Smile

# 393
Като няма жена, има кола.
Инвестицията е важна.

# 394
Хм.... Не мога да не се запитам тогава – меркантилни ли са днешните коли, които очакват от мъжете си тунинг, грижи и т.н. и им бъркат дълбоко в джоба?

# 395
  • София
Фолио и чип са ми като мигли и джуки.

# 396

Мигли на фаровете.
Мен ми стана интересно какво е "секси задно спойлерче"?

# 397
Фолио и чип са ми като мигли и джуки.
Вярно е, 100%, но защо пък и мъжете да си нямат нещичко такова. С малко усилия - видим резултат, да привлича съответната таргет група.

# 398
Значииии, мъж да инвестира повече в колата, отколкото в жената е на сериозна криза.
Ще спи у колата, със сигурност.

# 399
Или както се оплакваше навремето един бивш колега на мъжа ми: „Че бях на имен ден, бях. Че се напих, напих се. Че прекалих, прекалих. Че се прибрах, прибрах се. Ама защо съм спал в колата пред блока, вместо да се прибера вкъщи, не мога да разбера...“.
Двуметров мъж, а колата – малогабаритна.

# 400
Що ли , и пита..Joy
Скрит текст:
Един комшия, преди доста години беше, така се натряскал, че жена му не го пуска вкъщи.
Беше започнал да звъни на всички комшии от звънците долу, та дано някой да го съжали, и да  го пусне поне във входа Grinning съжали го майка ми.
Сутринта слизам - на постелката пред вратата се свил Joy

# 401
  • Out of the Mix
Ози, това из Северозапада ли се случва, познах ли? Joy

Относно колите и жените - добър стопанин съм, с лек touch за пиниз. Relieved

Абуто, разбирай все едно става дума за секси задница на жена, с леко вирнато дупе със закръглени бузки. Joy

# 402
А,не!-аз съм от Варна.
ММ е от северозапада Heart
Там са по- професионални пиячи-не случайно  и паметник имат- "Аман от  пияници!"

# 403
  • По света и у нас
Няма по-секси от лежерно купена нова кола.

Спойлерче, звучи точно като Пернишка мечта, със златни джанти. 😂 Или мексиканско тунинговано пикапче със супер ниски гуми, дето жули асфалта и искри хвърчат от ламарините. О мизерия, о кичурия, о провинциална мечта.

Последна редакция: пн, 19 май 2025, 04:02 от PriMadonna

# 404
Абуто, разбирай все едно става дума за секси задница на жена, с леко вирнато дупе със закръглени бузки. Joy
И ти ще си вътре в тая кола?

Общи условия

Активация на акаунт