Носят ли ви на ръце? :)

• 15 475
  • 442
  •   1
Отговори
# 360
Не излизайте с Пер
Първите два месеца е рус, висок, завършил Океанология
След това виждате, че е като учителката по химия в средното: сух, държи на дисциплината, прави забележки за чаша Н2О поставена не на място и ви пише шестица точно когато сте най-скучната си версия

# 361
Като попадна в тази тема, все се сещам за този виц:

В един санаториум пристигнала възрастна двойка. Тя била дребна, слаба, сива женица, а той - беловлас, интересен възрастен мъж. До вечерта мълвата, че е пристигнал академик със световно име, много известен и богат, вече обикаляла из коридорите. И веднага си проличало особеното отношение: настанили ги на най-светлата маса, първо на тях сервирали, в процедурите имали предимство - всички признаци на високия статус били налице. Въпреки това женицата се суетяла около съпруга си, грижела се непрекъснато за него, а той приемал всичко спокойно, примирено и даже леко уморено.
Мълвата за академика и международния му статус предизвикала вълнение и не след дълго другите обитатели забелязали, че симпатичният, побелял мъж много често се разхожда с млада дама, накипрена и предизвикателно смееща се. Често ги виждали сами или седнали на пейка, или на чаша чай, или разглеждайки някакво четиво. Много скоро новата любов не била тайна за никого.
Скучната съпруга, без да прави сцени на съпруга си, директно отишла при конкурентката си и я попитала:
- Извинете, защо ви е моят мъж? Той е възрастен, болен, изисква грижи и спазва строга диета.
Младата жена се впуснала в обяснения, че със статуса и заплатата на този уважаван академик ще си наеме жена за тези грижи и няма да се превръща в залюхано същество като своята събеседничка.
Сивата женица няколко секунди гледала недоумяващо нахалната особа, а после спокойно съобщила:
- Разбирам. Но работата е там, че в нашето семейство академикът съм аз.

# 362
  • По света и у нас
Аз ли съм академикът или ? Обясни вица сега че не виждам връзката.
Ясно че намекваш, че си правим сметки без кръчмаря, но от академична гледна точка ако създадеш благоприятни условия има по-голям шанс да цъфнеш и да вържеш.

# 363
Тва като онова меме
"За какво ми е мъж като аз сама съм си мъжа от мечтите ми".
Ил,както баба ни Шер,е казала преди мнооооого мнооооого години
"Не ми трябва богат мъж, аз СЪМ богат мъж".
Wink

# 364
Интелигентните мъже като ги удари кризата на средната възраст, сменят само колата. Някои и това не сменят. Другото е избиване на комплекси.

Подкрепям. Жената сменят тези, дето смятат,  че дотогава са "се задоволявали" с нещо според възможностите си. Аз съм виждала няколко приемливи (според моетовиждане)  варианта на изживяване на кризата на средната възраст - мъжете - си купуват мотор, почват да правят вино, стават ловци (увличат се и по сафари), тръгват като луди семейно по екскурзии. Във всички случаи,  сред интелигентните ми познати, няма някой сменил жената. Те затова са интелигентни, защото първо са гледали какво са вземали и второ знаят, че една фасада/крехка възраст на партньорката, пролет не прави.

Последна редакция: пт, 16 май 2025, 14:47 от _re_ge

# 365
  • София
В нашата компания си купиха мотори, вкл. моят съпруг.
Само дето нали сме си свикнали все двамата и сега пробва да ме навие и с мотора да ходим двамата. Само дето мен точно такава криза не ме тресе.

# 366
Няма връзка интелекта тука.

Никое от тия семпли забавления не може да се мери с адреналина на една нова, и може би последна любов, така че плюйте си в пазвите Simple Smile

# 367
Щъ! както казват из северозапада...
Като ще се забавлява с нови любови, и му е толкоз акъла, прав му път!

ММ се напъва да е млад, с много спорт.
То не бяха тренировки, курсове, спортни събития...харчене на пари по добавки, фитнес уреди...не го барам, не го закачам- да прави каквото ще!

# 368
  • Out of the Mix
Здрасти, баце. Joy

Еваларка на мъжо ти, що не взимаш пример и не спортувате заедно? Simple Smile

# 369
Заедно с него ни мога, ни искам- не си падам по неговите спортове. Твърде  много  пот и бой Joy

# 370
ММ се напъва да е млад, с много спорт.
То не бяха тренировки, курсове, спортни събития...харчене на пари по добавки, фитнес уреди...не го барам, не го закачам- да прави каквото ще!

Моят реши да зареже железата и да става боксьор. Аз естествено съм основната публика при тренирането на разни удари. Вече имам чувството, че живея с брат пубер, не с 50+ чичак.

# 371
Желлезата не ги е зарязал Grinning
Върна се към младежката си любов- бойните спортове. Предимно муай тай, но и кик бокс, и жиужицу.
Добре, че е на възраст,  на която  не позволяват да се състезава Satisfied

# 372
Това е чудесно.
Има ищах за живот човека значи.
Не е смешно - похвално е.

# 373
Милото на 50 + тренира джиу джицу (аз също,но си скъсах минискуса на ски и го зарязах) и железа ,пие всякакви добавки ,чете антиейджинг книги, кара колело ,ходи по планините ...много се гордея с него ,че не е някой чичак да блее тв-то с бира и шкембе

# 374
Това е чудесно.
Има ищах за живот човека значи.
Не е смешно - похвално е.
Оо, не му се смея, само се радвам,  че не се състезава- много си му харесвам физиономията, каквато си е.
Има той- ищах за живот,  за трима има!

Общи условия

Активация на акаунт