Носят ли ви на ръце? :)

• 15 097
  • 442
  •   1
Отговори
# 420
  • По света и у нас
Аман от теоретизиране.
Когато има бебе даването отива при бебето, жената си стикова приоритетите за две минутки, като роди, защото инстинктите се изострят, а на мъжа му трябват месеци понякога да се усети, че бебето е вече царя и то казва кой ще спи, и колко ще се излиза , кога, както и кой е центъра на внимание.

В природата майчината роля е да пази бебето до възраст в която то може да се оправя само. А хората (мъжете най вече)  от много интелигентност измислят всякакви глупости да пречат на майката в тази и функция, по всички инстанции - включително и правни.

Последна редакция: вт, 20 май 2025, 10:57 от PriMadonna

# 421
  • София
Ами то нали буквално го носим на ръце бебето.
Ама младите да му мислят. Аз общо взето, се нося сама себе си, пък ако някой дойде да ме отнесе уикенда - с удоволствие.

# 422
  • Out of the Mix
Какво излиза тогава, Кечър, всичко е сметки, няма любов...

Нямам предвид буквално "даване" на нещо, не ме кефи такова мислене, а като усещане, отношение и действия, как общувате един с друг и т.н.

В погледа си личи, ако щеш, усмивката. Simple Smile

# 423
  • София
Аз също нямам предвид даване на материални неща.

Но по твоята логика ти би следвало да се раздаваш и тогава жената да се разгръща. Само че във всичките ти постове е обратното - нейното раздаване като предиспозиция за твоето разгръщане.
Да не говорим, че мъжете не се разгръщат като цветенца, да обикаляш около тях и да видиш как цъфтят, мъжката природа следва да е на действието, постигането и категоричността.
Смятам, че разгръщането и цъфтенето са част от женския архетип. Пък дали мъж или жена, всякакви случаи има.

# 424
  • Out of the Mix
Нямах предвид материални неща и аз.

Такава "логика" ти "намираш", няма я.

"Разгръщането" прекалено буквално го приемаш, няма пол мъж, жена, а като нагласа в главата.
Когато си си с човека, искаш да се чувствате взаимно добре, ти го мислиш и се раздаваш, знаеш как би се чувствал в някакви ситуации и обратно, и т.н., нарича се химия.

Нужно е да превеждам ли?
Не смятам, пиша ясно.

Изградила си си някакъв изкривен "тертип" за мен, и не излизаш от него, но не се припознавам с него. Wink

Алегориите не са смешни в случая с цветенцата.
Буквално, да, вие "връзвате и разцъфвате", като запролети. Smile

# 425
Мъжът се "раздава", за да "спечели" жената. После и двамата се "раздават". По някое време мъжът приема жената за даденост и спира да се "раздава". После жената започва да се "раздава" още повече и се надява, че мъжа ще се върне поне на предишното "раздаване", ама той е куха лейка. И после жената спира и го зарязва. И после той почва да го играе жертва как жените не се били "раздавали" и не оценявали неговото "раздаване"... О, миличкия той, жертвата... И накрая почва да пише фантасмагории в женски форуми в търсене на валидация... Чак плача от умиление. Sob

# 426
Удари болна струна Кечър, струва ми се

# 427
  • Somewhere far away
Аз нито връзвам , нито цъфвам като разпролети - мерси.

# 428
  • По света и у нас
Мая най-точно го описа.
Аз пък вече като тръгне някой да ми “дава”, и съм газ в обратната посока, ма уикенд еди къде си, вече съм на “не мерси”. А преди 4 години това много ми харесваше и ми се искаше постоянно, а сега какво стана… тотално куха съм за това.
Оня ден един във фитнеса ми предложи да съм отишла в СПА студиото му и той щял да ми даде каквато си искам услуга. По случай деня на майката (7ми май) давал промоция цял май месец бил отворен за мен.
Понеже обичам спа истории го изслушах внимателно да разбера дали някой друг ще оперира на мен или той самия… оказа се че той щял да ме масажира. Хем дашен през май, хем иска да пипа хубави майки а не скумрии, хем през юни вече няма да има промоция ще трябва да си го поръчвам за пари 😄. Егати мъжете, какви станаха мазни.

Последна редакция: вт, 20 май 2025, 23:20 от PriMadonna

# 429
Принципът на огледалото...
Или, каквото отразяваш, това привличаш.
Цинично някак, ми се струва това отношение, знам ли...

# 430
Защо някой трябва да бъде носен на ръце?
Без значение в какъвто и смисъл да е зададен въпроса.

# 431
  • По света и у нас
Може и така да е, просто нямам вяра вече. Изпари ми се.

# 432
Прими, не всички са такива. Но и тук мъжете са много използвачески настроени като цяло.
Смятат някак, че им се полага и че е правилно хората да бъдат ползвани и използвани. Още повече смятат, че повечето жени са загорели недоклатени домакини, на които лесно могат да пробутват номера с продажби, фитнес и диетични режими и ецетера щуротии като процедури естетични.
Получава се явно щом работи.
Поведението съответства на времето – бездуховно и материално. Предлага ти се уж "безплатна" услуга. И после – земи тия 879797 пари да си платиш, че от този месец вече не е безплатно.
Оставяш го в морето да лови дребна риба.
//
Защо някой трябва да бъде носен на ръце?
Без значение в какъвто и смисъл да е зададен въпроса.
Защото е метафора на внимание към партньора – кой как го разбира.
Ще му носи кафе в леглото ли и всяка сутрин, ще го изненадва с любимия сладолед или вино, с пътуване, с парцалка, с плейстешън ли – важно е отношението и жеста към другия. И трябва  да.

# 433
Ама естествено че като обичаш, е нормално ( поне за повечето НЕ егоисти хора) да се раздаваш и това да ти носи удоволствие, че радваш човека срещу себе си.
Но живота ме научи, че пък прекалено да се раздаваме за хора, които не го оценяват е дори вредно за нас.
Та така, като ме носят на ръце, ще нося и аз.
P.s Сега чакам включване от Ревоукъра, как това точно не било любоффф, а сделка, ама си е така.

Последна редакция: ср, 21 май 2025, 12:33 от happy doc

# 434
  • По света и у нас
Цинично или не - ако един мъж иска да те впечатли, ще ти изпрати  негов колега / служителка/някой друг да те масажира, а не да те кани в неговото студио той да ти меси дупето!!!!
Не знам аз ли станах прекалено церемониална, или всички са груби като дървари. Ако ще каниш някой от интерес - има протокол, а ако ще каниш за бизнеса си защото си търсиш клиенти си има друг протокол. Не може да казваш на хората - ела да те пипам насаме през май. Ако беше гинеколог и ме беше поканил за безплатен преглед, още ли  щяхте ли да ме намирате за цинична?

Общи условия

Активация на акаунт