Носят ли ви на ръце? :)

• 15 524
  • 442
  •   1
Отговори
# 270
  • По света и у нас
Добре де, там нямате ли си сайтове и приложения за запознанства? Пишеш директно: Търся си провайдър, който трябва да... (това, това и това), в замяна предлагам... (това, това и това). Кой знае, може пък да изскочи някое зайче...
Към мен ли е въпроса?

# 271
# 272
  • По света и у нас
Има всякакви сайтове, но не са за мен. Особено пък да си слагам и ценичка и да се договарям като покупка.

Мен не можеш да ме закачиш над дивана в хола и да очакваш да спазвам някакъв любовен договор. Опитаха се и после се абонираха за психотерапевт.

А да обяснявам в обява как той трябвало да ми пали кръвта Satisfied е безмислено, никой не може да изиграе тая химия. Мъж от този сорт най-често той те намира и не влиза в представата ти на какво ти трябва и какво искаш.

# 273
А, ясно. Мечтаем си за нещо като от розовите романи. Защото само там се срещат много влюбени, млади, красиви, скандално богати, готови да носят една жена на ръце цял живот за без нищо насреща.
В реалния живот провайдърите обикновено са дърти, грозни, стиснати и страдат от купища характеропатии. Ако случайно са щедри, няма да си единствената на клона.
Ако са читави, нормални, грижовни мъже, значи сте се събрали на млади години, когато са били още бедни, макар и обещаващи. И пак са получили нещо насреща – поддържаща, грижовна жена, на чиято помощ дължат това, в което са се превърнали.
Ама нищо срещу нещо... На практика в живота го няма. Освен в романите и филмите, ама вече споменахме за тях.

# 274
Има, има шансове Прими. Първо в чужбината сигурно по се срещат мъже, които лесно могат да осигуряват семейството сами, а и е по-разпространено жените да са домакини. И освен това там много дебели (за САЩ мисля де, но предполагам и при съседите им), а тя фина българка. Просто всички шансове са на нейна страна.
Ааа, и може да готви каза.

# 275
влюбени, млади, красиви, скандално богати, готови да носят една жена на ръце
Само за такъв бих се прежалила. Иначе ми е идеално свободна мама. Всичко мога и си осигурявам сама и живея спокойно и щастливо. Значи от мъжа би се искало надграждане. Ако не, за кво ще ми е..

# 276
Скандално богати в Русе + всичко останало накуп. Ти може би трябва да смениш местожителството, Мая. То пак може да има някой, но колко да са в града... а за шансове говорим.

# 277
Що па реши от града ми, че трябва да е. Пътувам, говоря езици. Sky is not the limit. Joy

# 278
Права си. Интернет и т. н. Моя приятелка от по-малък град от Русе си намери съпруг от Западна Европа (все пак да не казвам държавата). Но не е гледала хубаво, работи си и там при него, не я "носи на ръце" в този смисъл. Иначе си живеят щастливо. Поне всеки път, като ги видя в България, са хванати за ръце...

# 279
Ма аз не си търся съпруг... Нещо не ми схващаш мисълта. Whatever...

# 280
  • По света и у нас
Еее како Сийке, защо все тая гротеска бе! Излез малко от рамката на стандартното. И как така пробайдер пък стиснат?!! Ти съвсем го закучи тоя "ерген".

И освен това, аз не съм Нищо. Да си имаме уважението.

Последна редакция: пт, 02 май 2025, 22:22 от PriMadonna

# 281
  • Между гори и планини
А, сайт за запознанства... Цяло предаване си има за тая цел - султан с харем, всички там са с етикет....

# 282
Примадона, ти търсеше мъж там, при теб, в меркантилна Америка. Не е ли нормално тогава той да очаква изгода от това да те вземе?  Естествено идва въпроса какво предлагаш. Нали не залагаш на евтината карта за женска енергия и "ще хубавея за него"?

# 283
  • По света и у нас
Елиф, на когото му трябва нещо такова като мен, той ще го оцени. Аз не се предлагам, евентуално мога да обърна внимание на някой, който се е свързал с мен и ми е харесал като характер.
Ще се учудиш как за всеки влак си има пътници и какви работи търсят хората.

Не знам защо в БГ всички са толкова приковани на следния образец:
Жената трябвало да е под 25, със свежа неупотребявана матка, и без деца, да чисти, да готви, да е около 51 кг, 90-60-90 мерки, да си дели сметките 50/50, да не смее да поиска нищо или да приеме подарък, защото ще си помислят че била К.  Да не смее да похвали мъжа си, да не смее да се изкаже добре за някого, защото може този някой да не го харесват и самата тя да направи лошо впечатление. Всички трябва да сме кахърни, и да се правим, че сме зле за да не ни завиждат. Ако е агресивна с мъжа си, е абослютно ОК, да говори пред приятелките си колко е смотан също. Също, тя трябва да работи от сутрин до вечер за да не каже сульо, че тя е проста домакиня.

Това ли трябва да предлагам според теб, за да ставам? Или да му дам пари на ръка? Какво искаш да ти кажа точно.

Последна редакция: пт, 02 май 2025, 22:29 от PriMadonna

# 284
Щот е пълно с комплесирани мишки, които гледат на кого да си избият комплексите от това, че живота ги е на*бал и нямат смелостта да го вземат в свои ръце.
И у форумЪ, чета, има доста такива. Завист му викаме, ама айде, мнение тука били му казвали.
Дерзай, много ти се кефядате чета,аз лично. Hug

Общи условия

Активация на акаунт