🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #11: от вторник до четвъртък, 20:00

• 132 891
  • 2 587
  •   1
Отговори
# 1 215
Даниела като победителка колко ще получи? Дали ще си покрие дълговете поне?
Ако е имала акъла да се договори, защо не! "Събарям ви най-специалния ерген, промотирам си книгата и доказвам, че работи, а вие ми плащате запорите. И сме на чисто." Ако това стане, ще я приема за по-умна, отколкото изглежда.

# 1 216
Какъв разврат на събитията, глутницата хиени оредява.. Голяма драма, голям рев.. Ами да Любке, трудно ще ти е, ама и на нас ни беше трудно да ти гледаме злобата и интригите цял сезон и да не счупим телевизора.. Брана ще те утешава, явно и тя е в Шри Ланка на почивка като леля Силвия

Последна редакция: чт, 24 апр 2025, 21:35 от Catfish

# 1 217
Бранимира прегърна ли някое от трите напускащи момичета?

# 1 218
На Даниела задълженията имат давност , никакво намерение няма да плаща .

# 1 219
Бранимира прегърна ли някое от трите напускащи момичета?
Леля си

# 1 220
  • България
А мебелта Александра кога ще хваща влака? Много време седи на екран и само говори на английски в българско предаване.

# 1 221
Люба да не е влюбена в Мартина, че такива хвалби, такова нещо.. каква жена!
Обединени от драмата, Любка и Бранка се прегърнаха

# 1 222
Бранимира е насилник. Мисля, че й е вродено да е мерзавка - в началото на епизода каза: Видях колко гадно й стана (на Любомира заради целувката на Виктор с Клаудия), колко неприятно и сметнах, че сега е моментът и аз да й кажа  (за нейната си целувка с Виктор). Ужасна жена! Викторе, бягай от нея, приятелю!

# 1 223
Аз викам да си тръгват. Какво ще им гледам на маймун Пешо и Пелвиса. Щом е избрал да се маха. Или да ги дават по-рядко.  По 15 секунди на седмица макс

# 1 224
На Даниела задълженията имат давност , никакво намерение няма да плаща .

Давност имат ако са непотърсени. Иначе само се трупат лихви.

# 1 225
  • Stockholm
Даниела обаче отсега побърза да каже пред камерите, че няма да правят секс. Спече малко, че бай Марто ще я налази.

Напротив, каза че ще правят, но да ѝ даде само малко време. Наясно е, че няма как да се измъкне.

# 1 226
Много са злобни и невъзпитани.

# 1 227
  • София
Тази Росица какво седи и слухти - много неприятно момиче. Щом не е съгласна с нещата, които Синтия казва, защо не го каза пред нея, а зад кадър

# 1 228
Клаудия ми стана супер противна след това което е говорила на Ивет, да не говори с Росица защото хората навън уж я били мразели след предаването…

# 1 229
Добре де, каква е тая простотия?! Ти ако си влюбен, ще те интересува ли какво мислят 20 непознати и да искаш да стоиш с тях.

Общи условия

Активация на акаунт