🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #11: от вторник до четвъртък, 20:00

• 132 881
  • 2 587
  •   1
Отговори
# 1 200
Даниела полюбопитства как са минали разговорите с другите момичета, като визираше Мартина. Точно така, както се поинтересува ''емпатийно'' за отношенията на Мартин с децата му /демек по колко и колко често тате им дава пари/. Не й стана приятно, че Мартина не е плакала. А пък Марто й призна даже, че той е бил по-разстроен.
На тази последна среща с Мартина си личеше, че той я харесва наистина. И някак съжалява за това, което се случва. Просто Даниела употреби повече женски хитрости и я измести.

# 1 201
Даниела обаче отсега побърза да каже пред камерите, че няма да правят секс. Спече малко, че бай Марто ще я налази.

# 1 202
Аз не разбрах какъв е смисъла да остават в къщата с другите момичета?!

Смисълът е продукцията да не плаща трета къща.

# 1 203
Предадоха щафетата на Козара..
Иначе тя е там за любов, ахм, пролича си.

# 1 204
Музичката ме изнервя на фона на тия ревове, все едно заминават на невъзвръщаема мисия на Марс! Егати драмата!

# 1 205
Еми ефтинджос парцалките и джиамантити не са били безплатни, ще трябва и валидация сега.

# 1 206
  • Stockholm
Ексклузивно да бяха излезли заедно за ръка. Защо ще остават, а момичетата да си тръгват?

Защото бат Марто преди да приключи предаването и публично да обяви, че са двойка с Данка, трябва да е консумирал връзката, за да може да вземе решение JoyJoyJoy Няма лабаво при бат Марто.

# 1 207
  • София
Даниела превъртя играта.

# 1 208
Точно Косара ли обяснява, че Даниела имала лош поглед. Смях.

Предложение - Люба се взима с Мартина, Косара с АМ и да затваряме кепенците.

Последна редакция: пт, 25 апр 2025, 00:38 от Lilly_85

# 1 209
  • София
Даниела като победителка колко ще получи? Дали ще си покрие дълговете поне?

# 1 210
Най-искрени чувства има между Ана-Мария и Ферай

# 1 211
Мисля, че Ексклузивния не очакваше да го заврат в гнездото с женски оси. Ей отиде на майната си целия му кеф...
Ох този епизод е безкраен със своя лицемерен плач от всяко кюше...

# 1 212
Чак на мен ми се дорева, голям рев, голямо нещо

# 1 213
Косара толкова засегната и разплакана все едно Мартин лично я е отрязал! LaughingLaughingLaughingLaughing
Радвам се, че отпаднаха от най-неприятните и злобни кокошки.
Мартина, най-красивата жена! Дий, конче.
Щерка ми я гледа и няколко пъти ме бута, мамо Козара го харесва Мартин, направо ме разби..

# 1 214
Даниела превъртя играта.
Даниела я наиграха в собствената й игра. Сега ще трябва да се валидира, а тя определено не очакваше това.

Общи условия

Активация на акаунт