🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #11: от вторник до четвъртък, 20:00

• 132 879
  • 2 587
  •   1
Отговори
# 1 230
Косара пак си пощи удълженията 😀

# 1 231
Защо влюбените трябва да навират великата си любов при останалите, които видимо не желаят това?

# 1 232
  • България
Тази Росица какво седи и слухти - много неприятно момиче. Щом не е съгласна с нещата, които Синтия казва, защо не го каза пред нея, а зад кадър
Зайо, защо си с шапка, Зайо, защо си без шапка?

# 1 233
Сега започва истинската драма - Мартин срещу женския лагер.

# 1 234
Даниела обаче отсега побърза да каже пред камерите, че няма да правят секс. Спече малко, че бай Марто ще я налази.

Напротив, каза че ще правят, но да ѝ даде само малко време. Наясно е, че няма как да се измъкне.
В нейната глава съм убедена, че имаше предвид толкова време, колкото тя си иска, т.е. никакъв шанс да се случи в Шри Ланка.

# 1 235
Мартин постъпи по най-малоумния и унизителен начин!
Избра окончателно Даниела меркантилната, гонейки три момичета, две от тях,
които имаха чувства към него?!
По-малоумно решение не е имало!
Сега какво ще се гледа - ,,любовта" на Мартин и Даниела.

# 1 236
Няма да се учудя, ако Мартин си е платил по някакъв начин този развой на нещата и привилегията да остане насаме с Даниела там, а не да се валидират в България. Хитър е Мартин, но пред цяла България да го правиш е глупаво.

# 1 237
Не знам, но момичетата бяха много истински тази вечер. Косара с каруцарски майни даже:) Но те са станали близки явно доста - впрочем, от такива преживявания се раждат много истински приятелства. Любомира според мен яко се скапа от всички лоши новини накуп, а Мартин наистина доста гаднярски бърка в раната.

# 1 238
Мартин постъпи по най-малоумния и унизителен начин!
Избра окончателно Даниела меркантилната, гонейки три момичета, две от тях, които имаха чувства към него?!
Имали чувства… И един мармот…

А Косара и Любка са толкова бясни, защото разбраха, че дори да победят, няма да са най-специалните този сезон.

# 1 239
Косара, Бранка и Любомира са като попарени. Изведжъж се сетиха, че времето им вече било изгубено.
Болнави искаш да кажеш Joy
Люба що я питал Марто болнава ли била....ми тя се разплула като черво на тоя диван и прибелва очи...как мисли че изглежда...Joy

# 1 240
  • България
Leah,коя е имала чувства към Мартин? АМ имаше инфантилно привличане, а Мартина си показваше силиконите. Не можем да твърдим, че са го харесвали.
И в крайна сметка накрая остава само една.

# 1 241
Дали щяха да лежат така като пордоти ако Виктор и Васил бяха там, много ми се искаше да се появят и да ги видят тричките на дивана колко са анти.

# 1 242
  • Stockholm
Много готино, че набутаха "влюбените" в кокошарника. Не е балък  НН Joy И толкова влюбени, че се чуди Марто какво да пита другите, че да не е гробно мълчание.

# 1 243
Меден месец в покоите, и как ще се разминават с другите?
Вместо валидиращо, ще е направо унизително.

# 1 244
Тез квачки какво се надуха сякаш тях гонят от къщата или техния ерген ги е натирил, заради друга? Joy Много са досадни. Те отритнатите Мартинки го приеха леко, пък тез са се накаканижили Satisfied
Реакциите им още повече ми доставят удоволствие. Нека им! Нека им е гадно!

Общи условия

Активация на акаунт