🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #11: от вторник до четвъртък, 20:00

• 132 591
  • 2 587
  •   1
Отговори
# 30
Жукла..за Кочела ли е тръгнала?

То цялата самата тя е едно недоразумение, ти питаш нормално ли се държи...

# 31
  • Sofia
Смятате ли за нормално участничката с енергиите, да шофира автомобила си без предпазен колан, както изисква българското законодателство? В допълнение, докато е на пътя, с едната ръка държи телефона и снима сторита, а с другата ръкомаха за ефект. Това поведение не само че е опасно, но и дава много лош пример на хора, които я следват.
[/quote]

Това не е шофьорското място, возят я.

# 32
В отражението на очилата не личи да има човек, който я кара. Според мен си шофира точно тя, не ѝ е първото стори, на което се прави на коуч-ка и е в автомобил.

*Добавям, това не е ли волан и е точно пред нея?

Последна редакция: вт, 22 апр 2025, 17:11 от novembersecond

# 33
И да не шофира, пак трябва да носи колан.

# 34
Нямаше ли някаква вратичка силикон -колан
Блазя ви за свободното време иначе , което имате да гледате под лупа за всяка нередност у Данка . Joy

# 35
Скрит текст:
Според българското законодателство, има няколко изключения, при които не е задължително да се носи предпазен колан в автомобил. Те са регламентирани в Закона за движението по пътищата и подзаконовите актове към него. Ето основните случаи:

1. Водачи на таксита, когато превозват пътници (по време на работа).
2. Пътници в таксита, които се возят на задната седалка.
3. Лица с медицински противопоказания – трябва да разполагат с надлежно медицинско удостоверение, което да представят при проверка.
4. Бременни жени, ако имат медицинско основание и съответния документ.
5. Инструктори по време на обучение на водачи – в учебен автомобил, когато седят до обучаващия се.
6. Полицейски служители и други органи на реда, при изпълнение на служебни задължения.
7. Пощальони и други длъжностни лица, които извършват кратки спирания при разнос или събиране на поща/пратки.
8. Водачи на превозни средства на специални режими на движение (напр. линейки, пожарни, полиция), при изпълнение на задачите си.
Ако основанието е, че е бременна, здраве да ѝ е, но по-скоро мисля, че е от липса на достатъчно мозъчен капацитет.

# 36
  • София
Да бъдем оптимисти, може колата да е спряла, докато Данка снима. Grinning

Изтървах голяма част от предната тема, благодаря за новата, гледам някой някого ще цАлува?!

# 37
Като ви казвам, че Коачела си е Удсток, вие... не бил модерен колана! Всичко е модерно там. 😁

Кло, тенкю! 🌹

# 38
  • Sofia
В отражението на очилата не личи да има човек, който я кара. Според мен си шофира точно тя, не ѝ е първото стори, на което се прави на коуч-ка и е в автомобил.

*Добавям, това не е волан и е точно пред нея?

В България 99% от автомобилите са с ляв волан, а тя седи на дясна седалка, както се вижда. Аз на снимката волан не виждам.
"Добавям, това не е волан и е точно пред нея?" - Върнах се да я гледам (не знам как мъжете харесват такива вимета Laughing), но аз волан не виждам пред нея на тази снимка.

"И да не шофира, пак трябва да носи колан."
Абе, девойки, всяка съвременна кола пищи, ако се движи, а пасажерите не са сложили колани. На мен ми пищи, дори ако дамската ми чанта на пасажерското място е малко по-тежка.

Иначе аз бих се радвала Виктор да целуне Бранка, тя да се отпусне и да му даде шанс, та поне една приятна двойка да излезе от това предаване. Клаудия не я харесвам нито на вид, нито поведението й.

Благодаря за новата тема!

Последна редакция: вт, 22 апр 2025, 17:10 от Liya_LT

# 39
В отражението на очилата й изглежда, че телефонът й е облегнат на волана. Иначе от 4 сторита, колата е в движение в 1.

# 40
От инстаграм: Роси на прословутата Коачела, доста кофти избор на обекло, тези колани не бяха ли модерни преди около 20г.?

Да ,отдавна им мина модата на тези колани.Освен ,ако пак не се е върнала 😀
Явно въобще не сте в течение с трендовете. Тези колани, както и разни други емблематични детайли от модата през ранните 2000 се наричат Y2K style и от доста време вече са мноооого модерни сред тийнове и 20+ младежи. Потърсете малко в Пинтерест и ТикТок.
Като цяло облеклото на Росица си е абсолютно ок за такъв тип фестивал и е много смешно как някои коментиращи, в стремежа си непременно да кажат нещо негативно, се напъват да коментират неща, от които си нямат и грам понятие.
И за да е ясно - не симпатизирам особено много на Росица, все тая ми е за нея. Но в случая коментарите за облеклото й са меко казано неуместни.

# 41
Аз даже бих казала, че е доста елегантна като за Коачела, пък на мен съвсем не ми е симпатична като цяло.

# 42
  • София
На мен ми харесва Роси как е облечена, точно като за музикален фестивал.
Хубаво момиче, но без изградени социални умения и това ще я спъва много, за съжаление. Освен ако не осъзнае, че и е необходима промяна и не направи нещо по въпроса.

# 43
Привет от Коачела!
Роси я няма тук, но не ми липсва. Виждам обаче Мартин и Виктор пияни като мотики искат Галена ли Емануела ли?

# 44
От инстаграм: Роси на прословутата Коачела, доста кофти избор на обекло, тези колани не бяха ли модерни преди около 20г.?

Да ,отдавна им мина модата на тези колани.Освен ,ако пак не се е върнала 😀
Явно въобще не сте в течение с трендовете. Тези колани, както и разни други емблематични детайли от модата през ранните 2000 се наричат Y2K style и от доста време вече са мноооого модерни сред тийнове и 20+ младежи. Потърсете малко в Пинтерест и ТикТок.
Като цяло облеклото на Росица си е абсолютно ок за такъв тип фестивал и е много смешно как някои коментиращи, в стремежа си непременно да кажат нещо негативно, се напъват да коментират неща, от които си нямат и грам понятие.
И за да е ясно - не симпатизирам особено много на Росица, все тая ми е за нея. Но в случая коментарите за облеклото й са меко казано неуместни.
Росица и да не е на фестивала, на по стари снимки е облечена грозно. Май така си се облича по принцип безвкусно.

Общи условия

Активация на акаунт